Lefwijf 2

 

 

Lefwijf 2: hét boek waarin vijftig vrouwen hun moment van lef delen. Vijftig kwetsbare, openhartige en inspirerende verhalen. En ik heb ook meegeschreven!

Toen ik las over het boek Lefwijf 2, hoefde ik niet lang na te denken. Lef hebben, het is het motto van Cirkel Centrum voor Coaching. Om vanuit jouw natuur te leven heb je lef nodig. Het maakt dat je keuzes maakt die helemaal kloppen bij jouw natuur. Én het zorgt ervoor dat je vertrouwde paden verlaat. En wellicht zal niet iedereen dit begrijpen. Dat maakt deze weg zo uitdagend en tegelijkertijd levend! Je haalt er alles uit en ontdekt nieuwe kanten van jezelf. Dit heet leven!

Het boek Lefwijf staat vol met inspirerende verhalen van vrouwen die lef hebben. Ze hebben de regie gepakt over hun eigen leven en lieten zich niet tegenhouden door angsten, fouten maken, omstandigheden, mensen uit hun omgeving met andere meningen of door verwachtingen van de maatschappij.

Ik geloof dat iedere vrouw zich een Lefwijf mag noemen. Jij ook! Na het lezen van deze verhalen zul je dat ongetwijfeld met mij eens zijn.

Het boek LEFWIJF 2 is een project van Lucinda Douglas, SuccesMentor in Business en komt begin oktober 2021 uit. In maximaal 500 woorden mocht ik – net als alle andere Lefwijven – mijn verhaal schrijven. Ervaring in schrijven voor een boek? Nee! Maar met de mindset ‘ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan’, waagde ik de sprong!

Door deze nieuwe ervaring ging er een wereld voor mij open en heb ik zóveel geleerd! Ik voel me enorm dankbaar dat ik onderdeel mag zijn van Lefwijf; mezelf een Lefwijf én co-auteur mag noemen. 

 

 

Benieuwd naar mijn verhaal en de verhalen van de 49 andere Lefwijven?

Bestel dan nu alvast het boek!

 

Bestel je LEFWIJF 2 rechtstreeks bij mij, dan ontvang je bovendien een gesigneerd exemplaar!

Boek (paperback):  € 23,50,- * (excl. 3,84 verzendkosten).
PDF:  € 10,50*

*incl. 9% BTW

Komt begin oktober 2021 uit.

Je kunt het boek / de PDF nu alvast bestellen zodat je zeker weet dat je het als een van de eersten in handen hebt.  Zodra het boek uitkomt zal ik het persoonlijk voor je signeren.

Ik kijk er naar uit het boek te overhandigen aan jou!

Veel liefs (en lef!) Linda

 

Lefwijf2

Bestellen

Gecertificeerd

Cirkel Centrum voor Coaching is geregistreerd bij
de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg
het Kwaliteitskeurmerk van de SBCE: Kinderen, jongeren
en gezinsprofessional en professionals voor Volwassenen