Coachprogramma 1 maand – online gedeelte

Ontdek en implementeer jouw natuurlijke kracht!

 

 

 

 

 

Fijn dat jij er bent en dat jij hebt besloten deel te nemen aan dit coachprogramma van één maand!

Weet dat je de transformatie in jou al is begonnen! Transformatie begint namelijk met besluiten nemen en het ook doen. Dus gefeliciteerd met deze eerste belangrijke stap!

Gedurende komende maand zul jij nog meer besluiten nemen die jou helpen te groeien en te ont-wikkelen. Dat helpt je om je natuurlijke kracht te ontdekken en te implementeren in jouw dagelijks leven.

Je leert je te verbinden met jouw rijke, krachtige en waardevolle natuur dat binnenin jou zit. Dat is wie jij bent! Je ontwikkelt het lef om voorbij je angsten, twijfels, zelfkritiek en belemmerende overtuigingen te gaan, op weg naar jouw dromen en verlangens.

Het online gedeelte van dit programma bestaat uit 5 verschillende modules. Het is het handigst als je ze op volgorde van 1 t/m 5 doorneemt. Neem voor elke module ruim de tijd. Je kunt over dit complete programma een maand doen, maar ook langer. Al doe je er een jaar over! Dit gedeelte is voor jou voor altijd beschikbaar.

Ik raad je aan de modules uit te printen zodat je ook je aantekeningen, inzichten en reflecties kunt noteren. Werken in je eigen persoonlijke notitieboekje kan natuurlijk ook. Doe vooral wat voor jou het beste werkt!

Tijd om aan de slag te gaan!

Linda Kleefman

Cirkel Centrum voor Coaching
06 238 253 70
linda@cirkelcentrumvoorcoaching.nl

Volg me op social: