Een-op-een businesscoaching

Het lef hebben jezelf en je onderneming vanuit kracht te laten groeien.

Heb jij het idee dat er nog zóveel meer uit jezelf en je business te halen valt, maar lukt je dat steeds maar niet echt te realiseren?

Ben je klaar met alle energie-slurpende strategieën die niet werken en toe aan échte groeikeuzes die wél het verschil maken?

Ben je geneigd steeds te voldoen aan de verwachtingen van anderen waardoor je permanent een gevoel van tekortschieten en/of vermoeidheid ervaart?

 

Meld je aan voor de coachroute Van creatie naar realisatie en, een individuele businesscoachroute van 4 maanden voor vrouwelijke ondernemers.

Hiermee realiseer je een krachtig leven – zowel op privé als businessvlak op jouw voorwaarden waaruit meer rust, voldoening en energie voortkomt. Op deze manier ben je van grotere betekenis voor anderen!

Drie jaar geleden heb ik 8 dagen lang 25 kilometer per dag gewandeld in Frankrijk. Ik liep letterlijk de blaren op mijn voeten. Ik hoefde me alleen maar bezig te houden met zorgen voor voldoende eten, drinken en een slaapplek. Back to basic!

Ik begon hieraan omdat ik compleet mezelf kwijt was: knetterhard werken, alleen maar aan het geven aan anderen en wat ik zelf wilde en voelde had ik geen idee van.

Daar buiten in de natuur verdween de ruis in mijn hoofd en het opgejaagde gevoel in mijn lijf. In de natuur kreeg ik weer contact met mijn lichaam en mijn gevoel en werd duidelijk wat ik hier op de wereld te doen had. Dit maakte dat ik stappen gezet heb en acties gedaan heb waarvan ik niet wist dat het in me zat.

Ik ben Linda Kleefman, coach voor vrouwen (zowel ondernemende vrouwen als particulier). Het is mijn missie vrouwen te begeleiden bij het creëren een leven dat maximaal past bij wie ze van nature zijn zodat ze op hun best kunnen zorgen voor de wereld hen heen. Daarmee maken ze datgene wat onmogelijk leek, daadwerkelijk mogelijk!

Maximaal resultaat staat bij mij bovenaan. Daarom zorg ik dat ik permanent gecoacht wordt en volg ik jaarlijks één of meerdere opleidingen en trainingen zodat ik blijvend het uiterste uit mezelf en mijn cliënten weet te halen.

1 coachroute

cirkel van creatie en realisatie – 4 maanden

,
 • Ben jij een ondernemende vrouw die groeikeuzes durft te maken om zowel zichzelf als haar business te laten groeien?
 • Ben jij een ondernemende vrouw die niet van oppervlakkig gedoe houdt, maar echt de diepte in wilt gaan omdat dat het maximale en blijvende resultaat geeft?
 • Ben jij een ondernemende vrouw die zich realiseert dat jezelf grootser in de wereld zetten, betekent dat haar bedrijf, gezin, klanten en omgeving ook direct groeien en daarvan profiteren?

 

Is jouw antwoord op één of meer van deze vragen: JA!

Dan is onderstaande coachroute voor jou dé manier om dit te bereiken!

 Cirkel van creatie en realisatie – 4 maanden businesscoachroute

We trekken vier maanden lang intensief samen op. Dit traject staat geheel in het teken van het vermogen om jouw eigen doelen daadwerkelijk te realiseren. Om dit te bereiken gaan we uit van onderstaande vier essentiële, krachtige onderdelen:

 1. Waar sta je nu? Wat is je beginsituatie, hoe ziet deze er exact uit?
 2. Waar wil je naar toe? Wat zijn de exacte doelen die jij wilt bereiken? En waarom wil je die bereiken?
 3. Wat staat er in de weg? Wat doe je nu niet wat je wel zou moeten doen?
 4. Wie moet jij zijn om je doelen te realiseren? Wie ben jij als je je doelen hebt bereikt?

 

Vier maanden intensieve persoonlijke begeleiding van mij, bestaande uit:

 • Een prachtig welkomst cadeau
 • Wekelijks één coachsessie (16 coachsessies in totaal), waarbij we offline en online afwisselen:

Om en om online en offline natuurcoachsessies:

  1. Acht online coachsessies van een uur via Zoom
  2. Acht offline natuurcoachsessies van gemiddeld anderhalf uur. op een prachtige inspirerende plek in de natuur. Op deze plek voel je je vrijheid, ruimte en creativiteit weer helemaal stromen en kom je echt bij jezelf: jouw doelen voor jezelf en je bedrijf. 
 • Laatste sessie: feestelijke sessie waarin we jouw stappen vieren!
 • Via mail ontvang je onregelmatig oefeningen en inspiratie om je gecommiteerd te houden aan het bereiken van je doelen.
 • Tussen de sessies door contact via mail, Zoom, whatsapp en telefoon.

Na afloop van het bewandelen van deze route heeft er een transformatie plaatsgevonden in jou en daardoor ook in je onderneming.  Door de krachtige keuzes die jij zelf hebt gemaakt ben je écht jouw eigen pad aan het bewandelen en voel je de energie weer stromen en dat resultaat is terug te zien in je onderneming. Je ervaart een flinke dosis zelfvertrouwen, juist doordat je de cirkel doorbroken hebt en uit je comfortzone bent gegaan. Je hebt daadwerkelijk leiding genomen over jouw leven: je zorgt goed voor jezelf en je bent van betekenis voor anderen! 

Na afloop van deze coachroute:

Heb je ervaren dat je tot onvoorstelbaar meer in staat bent dan jezelf denkt!

Is jouw onderneming gegroeid juist doordat je op jouw voorwaarden onderneemt en goed voor jezelf zorgt.

Voel je je niet meer tekortgeschoten. In tegendeel: op alle vlakken van je leven is er ontspanning én energie.

Is jouw passie voor jouw missie weer aangewakkerd.

Herken je je blokkades in je hoofd die jouw gedrag bepalen. Je kunt deze opzij zetten én met spanning vooruit blijven bewegen.

 

 

 

Jouw investering NU TIJDELIJK €3500,00 excl. 21% BTW (normaal € 3999,00 excl. BTW)

 

Ik verheug me erop om jou te ontmoeten!  En jou te laten ontdekken wat er allemaal in jou zit aan kracht  en mogelijkheden!

De eerste stap naar deze coachroute is het inplannen van een gratis en vrijblijvende Jij op één sessie

Ervaringen

Nu zit ik in een behoorlijke fase van bewustwording  en heb samen met jou al mijn doelen bereikt. Zelfs mijn ideale werkweek is werkelijkheid geworden. Zooo blij :))
Je leerde mij kennen in een van mijn chaotische periodes in mijn leven waar ik absoluut hulp nodig had. Deze heb je me voor de volle 100% gegeven. 1 van de mooiste eigenschappen die je hebt, is dat je me feilloos wist aan te voelen op welk vlak dan ook; zeker op emotioneel, dan wel gevoelsvlak. En dat vind ik echt jou brandmerk, jouw talent. ABSOLUUT, geen twijfel over. Dat mogen meer vrouwen onder ons beseffen; dat er een vrouw in jouw omgeving is, die jouw daadwerkelijk 1 op 1 geweldig goed op weg kan helpen naar jouw zelf. Want ook jij bent uniek!
Daarnaast heb je mij op een heel eigen en goede wijze een spiegel voor weten te houden, waardoor ik daarna grote stappen heb durven maken. Ja, durven! Ook mijn angst overwinnen is behaald in de tijd dat ik door jou geholpen ben. Zeer dankbaar.
Ook erg leuk om te vertellen dat je mij bepaalde inzichten hebt gegeven die op een, voor mij, heel makkelijke manier geïmplementeerd konden en kunnen worden in mijn dagelijks bestaan, waardoor mijn leven een stuk simpeler is geworden. 
En bovenal, mijn man zegt nu dat ik meer zelfreflectie heb, meer zen en huiselijker ben. Zelfs op relationeel vlak is het doorgetrokken en daar ben ik ook heel dankbaar voor. 
Linda, je bent een TOPPER. 
Ik beveel iedere vrouw een keer te gaan wandelen met Linda, want je maakt echt daadwerkelijk stappen, niet alleen fysiek. 
Liefs van Natasha 
Natasha Sodirijo

Deelnemer individuele coachroute

Ik heb het zeker als heel erg fijn ervaren om zo samen met jou een wandeling te maken.  Ik heb er zeker wel wat aan gehad. Vooral ook dat je me liet inzien dat ik meer ‘vertrouwen’ in mijn lieve dochter moet hebben, zeker naar de toekomst… en dat je niet weet hoe het loopt dus er nu ook zeker nog niet angstig over worden. Ook wat betreft werk was het fijn om van gedachten te wisselen, en de vraag die je bij mij neerlegde; ‘of ik ergens zou kunnen werken wat ik niet leuk vond… en wat dat dan met mij lichamelijk en geestelijk zou doen..’ hield mij erg bezig. Ook de spiegel die de heide voorhield… het leek allemaal zo ‘doods’ maar toch is het gaan bloeien, vond ik heel mooi.. en kon ik ook echt terug koppelen; nu voel ik me ‘doods’ maar ook ik ga wel weer bloeien.. Ga vooral zo door in de natuur, want dit past heel goed bij je en ik kan zien dat het je blij maakt! En dat werkt positief aanstekelijk!

Evelien K

Deelnemer individuele wandelsessie

Bedankt voor sessies, hierdoor werd ik me er scherp van bewust dat ik al jaren in de overlevingsstand zat. En begon ik helder te krijgen dat ik dit niet meer wilde en waar ik naartoe wil. Door dit besef ben ik stappen in die richting gaan zetten, en ervaar ik de kracht en rust van in het nu leven. Er is iets gaan stromen, wat ik nodig heb lijkt op mijn pad te komen. Ik kijk uit naar wat nog gaat komen!
Karin Veldkamp

Cliënt individuele natuurcoachsessies

Dank je wel voor de leuke wandeling en het fijne gesprek dat we hadden.

Het is elke keer weer fijn om de natuur in te gaan. Dichtbij mezelf te blijven en hardop te kunnen uitspreken wat ik nu meemaak. Dat maakt dat ik kan voelen hoe het van binnen resoneert. Die ruimte geef jij en dat is mooi. Het ook stil mogen zijn en even alleen de elementen binnen laten komen en die leuke vogeltjes te volgen van boom tot boom :-). Het is waardevol om ook stil te kunnen zijn bij een ander.

M.V.

Deelnemer individuele wandelsessie

Een paar weken geleden een mooie natuurwandeling gemaakt. Ik startte de wandeling met dat ik dingen anders wil doen voor m’n dochter en hierin nog van alles wil leren. In Linda vond ik een warme persoonlijkheid die goed luistert en het moment laat zijn zonder zelf continu haar mening en oplossing te geven. Haar frisse blik deed me realiseren dat ik te weinig stil sta en waardeer waar ik allemaal al heel hard mee bezig ben en welke gigantische stappen ik al heb gemaakt. Het leven is een proces en stil staan daarbij is het meest waardevol.
Dankjewel Linda dat ik samen met jou mocht stilstaan bij mijn proces en je mij deed inzien dat er continu verandering is en dat niet nog extra opgezocht hoeft te worden.
Aranka Schippers

Deelnemer individuele wandelsessie

Het traject heeft mijn 18-jarige dochter meer inzichten gebracht om met haar onzekerheden om te gaan. Ze durft meer initiatief te nemen. Ik zou Cirkel zeker aanraden bij anderen vanwege de persoonlijke benadering en Linda’s kundigheid.

Belinda van Delden

Deelnemer coachroute en moeder van 18 jarige dochter

Gecertificeerd

Cirkel Centrum voor Coaching is geregistreerd en gecertificeerd bij:

– de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg

– Geboorte in kaart specialist

– Gecertificeerd Vuurlooptrainer

 Gecertificeerd Krachtdierenspel-coach