Individuele coaching 4 maanden

Het lef hebben jezelf op één te zetten.

Wil jij een leven creëren waarbij je van betekenis bent voor anderen, zonder dat je jezelf helemaal wegcijfert?

Wil jij de regie over je leven terugpakken en doen wat jíj belangrijk vindt?

Wil jij niet egoïstisch zijn maar voel je wel dat het tijd is nu aan jezelf te denken?

 

Meld je aan voor de coachroute Van creatie naar realisatie en, een individuele coachroute van 4 maanden die zelfs de meest bescheiden en gevoelige vrouw helpt om naar haar diepere verlangens te luisteren en het lef creëert daar praktische stappen in te zetten. Hiermee realiseer je een leven op jouw voorwaarden waaruit meer rust, voldoening en energie voortkomt. Op deze manier ben je van grotere betekenis voor anderen!

Drie jaar geleden heb ik 8 dagen lang 25 kilometer per dag gewandeld in Frankrijk. Ik liep letterlijk de blaren op mijn voeten. Ik hoefde me alleen maar bezig te houden met zorgen voor voldoende eten, drinken en een slaapplek. Back to basic!

Ik begon hieraan omdat ik compleet mezelf kwijt was: knetterhard werken, alleen maar aan het geven aan anderen en wat ik zelf wilde en voelde had ik geen idee van.

Daar buiten in de natuur verdween de ruis in mijn hoofd en het opgejaagde gevoel in mijn lijf. In de natuur kreeg ik weer contact met mijn lichaam en mijn gevoel en werd duidelijk wat ik hier op de wereld te doen had. Dit maakte dat ik stappen gezet heb en acties gedaan heb waarvan ik niet wist dat het in me zat.

Ik ben Linda Kleefman, coach. Het is mijn missie vrouwen te begeleiden bij het creëren een leven dat maximaal past bij wie ze van nature zijn zodat ze op hun best kunnen zorgen voor de wereld hen heen. Daarmee maken ze datgene wat onmogelijk leek, daadwerkelijk mogelijk!

Maximaal resultaat staat bij mij bovenaan. Daarom zorg ik dat ik permanent gecoacht wordt en volg ik jaarlijks één of meerdere opleidingen en trainingen zodat ik blijvend het uiterste uit mezelf en mijn cliënten weet te halen.

1 coachroute

cirkel van creatie en realisatie – 4 maanden

  • Ben jij een vrouw die nu echt verandering wilt?
  • Ben jij een vrouw die weet dat dat tijd en energie kost en daartoe bereid is omdat dat nodig is op weg naar jouw meest natuurlijke versie van jezelf?
  • Ben jij een vrouw die niet van oppervlakkig gedoe houdt, maar echt de diepte in wilt gaan omdat dat het maximale en blijvende resultaat geeft?
  • Ben jij een vrouw die houdt van avontuur en zichzelf uitdagen?

 

Is jouw antwoord op één of meer van deze vragen: JA!

Dan is onderstaande coachroute voor jou dé manier om dit te bereiken!

 Cirkel van creatie en realisatie – 4 maanden coachroute

Vier maanden intensieve persoonlijke begeleiding van mij, bestaande uit:

  • Een prachtig welkomst cadeau

 

  • Acht coachsessies van gemiddeld 1,5 uur. op een prachtige inspirerende plek in de natuur. Op deze voel je je vrijheid, ruimte en creativiteit weer helemaal stromen en kom je echt bij jezelf!

 

  • De vierde sessie is een uitgebreide individuele natuurretraite ( 4 uur), inclusief lunch. Een retraite in de natuur, waarin we vertragen en alle tijd hebben, de gaan de diepte in, helemaal voor jou en jouw thema’s!

 

  • De achtste en laatste sessie is een feestelijke sessie van 1,5 uur waarin we jouw stappen vieren!!

 

  • Via mail krijg je regelmatig tussen de sessies door oefeningen en inspiratie van mij om je gecommiteerd te houden aan het bereiken van je verlangens.

 

  • Tussen de sessies door onbeperkt contact via mail, Zoom, whatsapp en telefoon.

 

We trekken vier maanden lang samen op. Dit traject staat geheel in het teken van het vermogen om je eigen wensen te realiseren. Jouw verlangen, jouw wens wordt kraakhelder. Onderweg naar die realisatie ga je ontdekken waar je weerstand, angst, pijn, voelt. Deze ga je niet uit de weg. Samen, in een veilige setting onderzoeken we wat deze voor jou betekenen. Door er doorheen te gaan en dit te uiten vloeit de spanning uit je lichaam weg. Hierdoor ontstaat er een enorme groei en ontwikkeling.

 

Er ontstaat helderheid in wat jou helpt, wat jou energie geeft. Die energie heb je nodig om echt die nieuwe paden in te slaan die nodig zijn om je wens te realiseren. Ik geef jou hierbij de uitleg en ondersteuning, mijn geloof en vertrouwen in jou, maar ook mijn scherpe vragen brengen jou tot de nodige inzichten en ook tot echt handelen.

 

Na afloop van het bewandelen van deze route heeft er een transformatie plaatsgevonden bij jou. Door de keuzes die jij zelf hebt gemaakt ben je écht jouw eigen pad aan het bewandelen en voel je de energie weer stromen. Je ervaart een flinke dosis zelfvertrouwen, juist doordat je de cirkel doorbroken hebt en uit je comfortzone bent gegaan. Je hebt daadwerkelijk leiding genomen over jouw leven: je zorgt goed voor jezelf en je bent van betekenis voor anderen! En deze twee factoren zijn in balans. Je bent weer in je natuurlijke staat terecht gekomen.

Na afloop van deze coachroute:

Heb je ervaren dat je tot véél meer in staat bent dan jezelf denkt!

 

Heb je een gezonde dosis zelfvertrouwen

 

Jouw passie is weer aangewakkerd

 

Heb je positieve gedachten over jezelf en zorg je goed voor jezelf

 

Voel je je ontspannen en de energie weer stromen

 

Is er een blijvende gezonde balans tussen jouw privéleven en werkende leven.

 

Blijf je staande in overweldigende situaties

 

 

 

 

Jouw investering NU TIJDELIJK €1999,00 excl. 21% BTW (normaal € 2149,00 excl. BTW)

Dat is € 150,00 KORTING!!
Normaal tarief € 2149 exclusief 21% BTW. Betaling in 1 of 2 termijnen mogelijk

 

 

Ik verheug me erop om jou te ontmoeten!  En jou te laten ontdekken wat er allemaal in jou zit aan kracht, licht en mogelijkheden!

De eerste stap naar deze coachroute is het inplannen van een gratis en vrijblijvende Jij op één sessie

Ervaringen

Nu zit ik in een behoorlijke fase van bewustwording  en heb samen met jou al mijn doelen bereikt. Zelfs mijn ideale werkweek is werkelijkheid geworden. Zooo blij :))
Je leerde mij kennen in een van mijn chaotische periodes in mijn leven waar ik absoluut hulp nodig had. Deze heb je me voor de volle 100% gegeven. 1 van de mooiste eigenschappen die je hebt, is dat je me feilloos wist aan te voelen op welk vlak dan ook; zeker op emotioneel, dan wel gevoelsvlak. En dat vind ik echt jou brandmerk, jouw talent. ABSOLUUT, geen twijfel over. Dat mogen meer vrouwen onder ons beseffen; dat er een vrouw in jouw omgeving is, die jouw daadwerkelijk 1 op 1 geweldig goed op weg kan helpen naar jouw zelf. Want ook jij bent uniek!
Daarnaast heb je mij op een heel eigen en goede wijze een spiegel voor weten te houden, waardoor ik daarna grote stappen heb durven maken. Ja, durven! Ook mijn angst overwinnen is behaald in de tijd dat ik door jou geholpen ben. Zeer dankbaar.
Ook erg leuk om te vertellen dat je mij bepaalde inzichten hebt gegeven die op een, voor mij, heel makkelijke manier geïmplementeerd konden en kunnen worden in mijn dagelijks bestaan, waardoor mijn leven een stuk simpeler is geworden.
En bovenal, mijn man zegt nu dat ik meer zelfreflectie heb, meer zen en huiselijker ben. Zelfs op relationeel vlak is het doorgetrokken en daar ben ik ook heel dankbaar voor.
Linda, je bent een TOPPER.
Ik beveel iedere vrouw een keer te gaan wandelen met Linda, want je maakt echt daadwerkelijk stappen, niet alleen fysiek.
Liefs van Natasha
Natasha Sodirijo

Cliënt individuele coachroute

Ik heb het zeker als heel erg fijn ervaren om zo samen met jou een wandeling te maken.  Ik heb er zeker wel wat aan gehad. Vooral ook dat je me liet inzien dat ik meer ‘vertrouwen’ in mijn lieve dochter moet hebben, zeker naar de toekomst… en dat je niet weet hoe het loopt dus er nu ook zeker nog niet angstig over worden. Ook wat betreft werk was het fijn om van gedachten te wisselen, en de vraag die je bij mij neerlegde; ‘of ik ergens zou kunnen werken wat ik niet leuk vond… en wat dat dan met mij lichamelijk en geestelijk zou doen..’ hield mij erg bezig. Ook de spiegel die de heide voorhield… het leek allemaal zo ‘doods’ maar toch is het gaan bloeien, vond ik heel mooi.. en kon ik ook echt terug koppelen; nu voel ik me ‘doods’ maar ook ik ga wel weer bloeien.. Ga vooral zo door in de natuur, want dit past heel goed bij je en ik kan zien dat het je blij maakt! En dat werkt positief aanstekelijk!

Evelien K

Deelnemer individuele wandelsessie

Van maart t/m juni heb ik de 4 maanden coachroute gelopen met Linda. Ik heb in deze periode zoveel geleerd. Ik heb mezelf teruggevonden en daarmee bedoel ik dat ik door Linda ben gaan nadenken over welke waarden belangrijk zijn voor mij. En wat de dingen zijn waarvan ik energie krijg, wat ik graag zou willen, wat mijn wensen zijn. Veel van mijn wensen heb ik in deze maanden gerealiseerd: minder werken, meer tijd voor een boek lezen, muziek maken, muziek luisteren. Ik wilde graag vrijwilligerswerk doen op school en na de zomervakantie is dit ook gebeurd en ik geniet er enorm van.

 Linda kan heel goed luisteren en stelt vragen en vraagt door. Hierdoor heb ik nieuwe inzichten gekregen en daarmee kan ik nu verder. Het coachingstraject is afwisselend qua omgeving: elke keer weer prachtige wandelingen, maar ook qua aanpak: wandelen, ontspanningsoefeningen, inchecken bij jezelf, kopje thee met wat lekkers, kaartjes met vragen en inzichten, een heerlijke lunch. Het was een periode waarin veel gebeurd is en waar ik dankbaar op terugkijk. Linda, bedankt voor alles en ik blijf je volgen op je telegramkanaal.

Riemke

Cliënt 4 maanden coachroute

Bedankt voor sessies, hierdoor werd ik me er scherp van bewust dat ik al jaren in de overlevingsstand zat. En begon ik helder te krijgen dat ik dit niet meer wilde en waar ik naartoe wil. Door dit besef ben ik stappen in die richting gaan zetten, en ervaar ik de kracht en rust van in het nu leven. Er is iets gaan stromen, wat ik nodig heb lijkt op mijn pad te komen. Ik kijk uit naar wat nog gaat komen!
Karin Veldkamp

Cliënt individuele natuurcoachsessies

Dank je wel voor de leuke wandeling en het fijne gesprek dat we hadden.

Het is elke keer weer fijn om de natuur in te gaan. Dichtbij mezelf te blijven en hardop te kunnen uitspreken wat ik nu meemaak. Dat maakt dat ik kan voelen hoe het van binnen resoneert. Die ruimte geef jij en dat is mooi. Het ook stil mogen zijn en even alleen de elementen binnen laten komen en die leuke vogeltjes te volgen van boom tot boom :-). Het is waardevol om ook stil te kunnen zijn bij een ander.

M.V.

Deelnemer individuele wandelsessie

Een paar weken geleden een mooie natuurwandeling gemaakt. Ik startte de wandeling met dat ik dingen anders wil doen voor m’n dochter en hierin nog van alles wil leren. In Linda vond ik een warme persoonlijkheid die goed luistert en het moment laat zijn zonder zelf continu haar mening en oplossing te geven. Haar frisse blik deed me realiseren dat ik te weinig stil sta en waardeer waar ik allemaal al heel hard mee bezig ben en welke gigantische stappen ik al heb gemaakt. Het leven is een proces en stil staan daarbij is het meest waardevol.
Dankjewel Linda dat ik samen met jou mocht stilstaan bij mijn proces en je mij deed inzien dat er continu verandering is en dat niet nog extra opgezocht hoeft te worden.
Aranka Schippers

Deelnemer individuele wandelsessie

Het traject heeft mijn 18-jarige dochter meer inzichten gebracht om met haar onzekerheden om te gaan. Ze durft meer initiatief te nemen. Ik zou Cirkel zeker aanraden bij anderen vanwege de persoonlijke benadering en Linda’s kundigheid.

Belinda van Delden

Deelnemer coachroute en moeder van 18 jarige dochter

Ik heb het zeker als heel erg fijn ervaren om zo samen met jou een wandeling te maken.  Ik heb er zeker wel wat aan gehad. Vooral ook dat je me liet inzien dat ik meer ‘vertrouwen’ in mijn lieve dochter moet hebben, zeker naar de toekomst… en dat je niet weet hoe het loopt dus er nu ook zeker nog niet angstig over worden. Ook wat betreft werk was het fijn om van gedachten te wisselen, en de vraag die je bij mij neerlegde; ‘of ik ergens zou kunnen werken wat ik niet leuk vond… en wat dat dan met mij lichamelijk en geestelijk zou doen..’ hield mij erg bezig. Ook de spiegel die de heide voorhield… het leek allemaal zo ‘doods’ maar toch is het gaan bloeien, vond ik heel mooi.. en kon ik ook echt terug koppelen; nu voel ik me ‘doods’ maar ook ik ga wel weer bloeien.. Ga vooral zo door in de natuur, want dit past heel goed bij je en ik kan zien dat het je blij maakt! En dat werkt positief aanstekelijk!

Evelien K

Deelnemer individuele wandelsessie

Gecertificeerd

Cirkel Centrum voor Coaching is geregistreerd en gecertificeerd bij:

– de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg

– Geboorte in kaart specialist

– Gecertificeerd Vuurlooptrainer

 Gecertificeerd Krachtdierenspel-coach