Individuele coaching in de natuur

Leven en werken vanuit je natuurlijke kracht.

 • Ben je geneigd steeds te voldoen aan de verwachtingen van anderen waardoor je permanent een gevoel van tekortschieten en/of vermoeidheid ervaart?

 

 • Nemen jouw gedachten het keer op keer over van jezelf?

 

 • Voel je dat er iets in je leven niet stroomt, wéét je dat er nog veel meer in je zit maar krijg je het er niet uit?

 

 • Wil jij een leven creëren waarbij je van betekenis bent voor anderen, zonder dat je jezelf helemaal wegcijfert?

 

 • Wil jij niet egoïstisch zijn maar voel je wel dat het tijd is nu aan jezelf te denken?

 

 • Zit je vast in je denken, gewoontes en andere energie slurpende patronen en zie je niet hoe je hier uitkomt?

 

 • Of weet je het gewoon allemaal even niet meer?

 

Is jouw antwoord op één of meer van deze vragen: JA!

Dan is individuele coaching in de natuur voor jou dé manier om dit te bereiken!

Linda Kleefman-Mechielsen, leiderschapscoach in de natuur

Intensieve individuele coaching live in de natuur.

 

Je leert je te verbinden met jouw rijke, krachtige en waardevolle natuur dat binnenin jou zit. Dat is wie jij bent! Je ontwikkelt het lef om voorbij je angsten, twijfels, zelfkritiek en belemmerende overtuigingen te gaan, op weg naar jouw dromen en verlangens.

Je leert jezelf te aanvaarden met al je mooie en minder mooie kanten. Je neemt jezelf steeds helderder waar zodat je vanuit je intuïtie voelt wat je te doen staat.  Onderweg naar die realisatie ga je ontdekken waar je weerstand, angst, pijn, voelt. Deze ga je niet uit de weg. Samen, in een veilige setting onderzoeken we wat deze voor jou betekenen. Door deze toe te laten, te uiten en vervolgens los te laten vloeit de spanning uit je lichaam weg. Hierdoor ontstaat er een enorme ont-wikkeling en vrijheid.

Op weg naar een vervullend leven dat helemaal past bij wie jij van nature bent!

Datgene wat jij ervaart, voelt en denkt help ik je te verhelderen. Ik vertaal dit naar praktische stappen en oefeningen waarin je steeds meer, dieper en vaker durft te vertrouwen op jouw intuïtie.

Géén strategieën en stappenplannen!

 

Verwacht geen strategieën, stappenplannen en oplossingen van mij. Jij gaat namelijk jouw eigen antwoorden vinden! Het is jouw leven en jij mag dit op jouw manier ervaren.

Zie het als een transformatieproces naar het zetten van stappen naar  het ZIJN van de koning(in) over jouw rijk 😉

Hierin creëert de natuur enorm veel verheldering! 

“Ik heb mezelf teruggevonden en daarmee bedoel ik dat ik door Linda ben gaan nadenken over welke waarden belangrijk zijn voor mij. En wat de dingen zijn waarvan ik energie krijg, wat ik graag zou willen, wat mijn wensen zijn. Veel van mijn wensen heb ik in deze maanden gerealiseerd.”

Individuele coaching in de natuur

Tijdens de sessies richten we ons op:

 

 • Het leren waarnemen van jouw subtiele lichaamsintelligentie. Essentieel omdat deze jouw laat opmerken waar er onbalans zit. En of datgene wat je doet echt bij je past.

 

 • Je mindset en overtuigingen over jezelf. Hoe jij denkt en wat je gelooft over jezelf zegt alles over wat je doet en wie je bent.

 

 • Creatiespiraal van Marinus Knoope. Op een natuurlijke manier je verlangen tot een nieuwe werkelijkheid creëren.

 

 • De metaforen en symbolieken uit de natuur waarnemen. De natuur spiegelt je voortdurend boodschappen: jouw hobbels, overtuigingen en gevoelens. Maar ze geeft je ook bevestiging en ondersteuning. Dit gaat voorbij woorden en gedachten waardoor je het onbewuste in jezelf bewust maakt. En dan is er verandering mogelijk!

 

Wat ontvang je

 • Een prachtig welkomst cadeau, t.w.v. € 30,00

 

 • Één of meerdere sessies van 1,5 uur per sessie.

 

 • Altijd buiten: op een prachtige inspirerende plek in de natuur. Op deze plek voel je je vrijheid, ruimte en creativiteit weer helemaal stromen en kom je echt bij jezelf!

 

 • Aandacht en begeleiding op diep niveau. Ik luister, kijk en voel voorbij jouw woorden.

 

 • Het aantal coachsessies staat bespreken we samen. We nemen jouw (financiële) mogelijkheden daarin mee evenals dat wat ik vanuit mijn professionele blik zie dat nodig is om écht jouw gewenste verandering te creëren. Uiteindelijk ben jij natuurlijk degene die kiest!

 

 • Omdat ik weet en dagelijks ervaar hoe snel je terugvalt in oude niet helpende patronen, krijg je een half jaar lang (!) gratis toegang tot de online academie. Daarin vind je oefeningen, inzichten en tools die je op je eigen tijd thuis zelf kan doen. Deze zorgen ervoor dat jij in de transformatie stapt naar het ZIJN van de koning(in) over jouw rijk 😉

  Na afloop van deze natuurcoachsessies

  Heb je ervaren dat je tot véél meer in staat bent dan jezelf denkt!

   

  Heb je een gezonde dosis zelfvertrouwen

   

  Jouw passie is weer aangewakkerd

   

  Heb je positieve gedachten over jezelf en zorg je goed voor jezelf

  Durf je te vertrouwen op je intuïtie en van daaruit te handelen

   

  Voel je je ontspannen en de energie weer stromen

   

  Is er een blijvende gezonde balans tussen jouw privéleven en werkende leven.

   

  Blijf je staande in overweldigende situaties

   

   

  Tarieven

  Na afloop van ons telefoon/zoomgesprek kunnen we besluiten tot een losse oriëntatie-natuursessie. Zodat je meer gevoel krijgt over hoe de begeleiding eruit ziet en of  dat jou past. Na afloop van deze sessie heb je een helder beeld en besluit je zelf of je hiermee verder wilt.

  Ik werk met een minimum van 3 natuurcoachsessies (oriëntatiesessie hierin niet meegerekend) om daadwerkelijk de door jou gewenste verandering in gang te zetten.

   

  De tarieven – exclusief 21 % btw – zijn als volgt:

   

  Oriëntatie-natuurcoachsessie € 89,00

  3 natuurcoachsessies: € 299,00

  elke volgende sessie: € 99,00

  Betalen in termijnen is mogelijk.

   

  Vrijblijvend & kosteloos aanmelden

  Meld je nu aan voor een gratis en vrijblijvend gesprek waarbij je meteen minstens 2 nieuwe inzichten opdoet en geheel anders kijkt naar jouw situatie.

  Ik verheug me erop om met jou kennis te maken!  En jou te laten ontdekken wat er allemaal in jou zit aan kracht, licht en mogelijkheden!

  De eerste stap: vraag een gratis en vrijblijvend telefoon- of zoomgesprek aan.

  Wat houdt je nu nog tegen?

  • Ik vind het veel geld.
  • Kan ik het wel?
  • Ik heb nog nooit zoveel geld aan mezelf uitgegeven. Ben ik het wel waard?
  • In mijn situatie kan dit niet.
  • Waar haal ik de tijd vandaan?
  • Wat als het me niet lukt?
  • Wat gaan anderen ervan vinden?

  Herkenbare stemmetjes in je hoofd die ervoor willen zorgen dat…

  … je op dezelfde veilige plek blijft.

  …  jezelf blijft zien als een persoon die het niet waard is om dit geld aan uit te geven.

  … jezelf blijft zien als iemand die het geld niet bij elkaar kan krijgen.

  … jezelf klein en onzeker blijft houden.

  … je alles alleen blijft doen waardoor je steeds hetzelfde resultaat haalt en niet echt vooruit komt.

  … je eerst wat anders gaat doen (afleiding) dan jezelf vooruit helpen met coaching.

  Het is de kletsende aap in je hoofd (ofwel reptielenbrein) die ervoor zorgt dat alles hetzelfde blijft. Zelfs als je je daar nu ongelukkig of ontevreden mee bent. Maar wat nu als je dat stemmetje laat kletsen, er dus niet mee in gesprek gaat. Wat zou je dan uit liefde voor jezelf doen?

  Juist ja.

  Dát is de zachte fluistering van je ziel. De richting die jij diep van binnen echt op wilt en nodig hebt. Op deze richting mag je navigeren. Het is de richting van je drijfveren, je passie, je energie en van datgene waar je écht blij van wordt!

  En tegelijkertijd is het een richting van angst, onzekerheid, niet-weten hoe, spanning. Juist daarom is begeleiding hierbij cruciaal!

  Tijdens de coaching leer je je bewust te worden van die kletsende aap in je hoofd en de zachte fluistering van je ziel. Met mijn begeleiding en geloof in jouw kracht ga je hier kleine behapbare stappen in zetten en het belangrijkste nog: voor 100 % vertrouwen op jezelf!

   

  Ervaringen

  Nu zit ik in een behoorlijke fase van bewustwording  en heb samen met jou al mijn doelen bereikt. Zelfs mijn ideale werkweek is werkelijkheid geworden. Zooo blij :))
  Je leerde mij kennen in een van mijn chaotische periodes in mijn leven waar ik absoluut hulp nodig had. Deze heb je me voor de volle 100% gegeven. 1 van de mooiste eigenschappen die je hebt, is dat je me feilloos wist aan te voelen op welk vlak dan ook; zeker op emotioneel, dan wel gevoelsvlak. En dat vind ik echt jou brandmerk, jouw talent. ABSOLUUT, geen twijfel over. Dat mogen meer vrouwen onder ons beseffen; dat er een vrouw in jouw omgeving is, die jouw daadwerkelijk 1 op 1 geweldig goed op weg kan helpen naar jouw zelf. Want ook jij bent uniek!
  Daarnaast heb je mij op een heel eigen en goede wijze een spiegel voor weten te houden, waardoor ik daarna grote stappen heb durven maken. Ja, durven! Ook mijn angst overwinnen is behaald in de tijd dat ik door jou geholpen ben. Zeer dankbaar.
  Ook erg leuk om te vertellen dat je mij bepaalde inzichten hebt gegeven die op een, voor mij, heel makkelijke manier geïmplementeerd konden en kunnen worden in mijn dagelijks bestaan, waardoor mijn leven een stuk simpeler is geworden.
  En bovenal, mijn man zegt nu dat ik meer zelfreflectie heb, meer zen en huiselijker ben. Zelfs op relationeel vlak is het doorgetrokken en daar ben ik ook heel dankbaar voor.
  Linda, je bent een TOPPER.
  Ik beveel iedere vrouw een keer te gaan wandelen met Linda, want je maakt echt daadwerkelijk stappen, niet alleen fysiek.
  Liefs van Natasha
  Natasha Sodirijo

  Cliënt individuele coachroute

  Ik heb het zeker als heel erg fijn ervaren om zo samen met jou een wandeling te maken.  Ik heb er zeker wel wat aan gehad. Vooral ook dat je me liet inzien dat ik meer ‘vertrouwen’ in mijn lieve dochter moet hebben, zeker naar de toekomst… en dat je niet weet hoe het loopt dus er nu ook zeker nog niet angstig over worden. Ook wat betreft werk was het fijn om van gedachten te wisselen, en de vraag die je bij mij neerlegde; ‘of ik ergens zou kunnen werken wat ik niet leuk vond… en wat dat dan met mij lichamelijk en geestelijk zou doen..’ hield mij erg bezig. Ook de spiegel die de heide voorhield… het leek allemaal zo ‘doods’ maar toch is het gaan bloeien, vond ik heel mooi.. en kon ik ook echt terug koppelen; nu voel ik me ‘doods’ maar ook ik ga wel weer bloeien.. Ga vooral zo door in de natuur, want dit past heel goed bij je en ik kan zien dat het je blij maakt! En dat werkt positief aanstekelijk!

  Evelien K

  Deelnemer individuele wandelsessie

  Van maart t/m juni heb ik de 4 maanden coachroute gelopen met Linda. Ik heb in deze periode zoveel geleerd. Ik heb mezelf teruggevonden en daarmee bedoel ik dat ik door Linda ben gaan nadenken over welke waarden belangrijk zijn voor mij. En wat de dingen zijn waarvan ik energie krijg, wat ik graag zou willen, wat mijn wensen zijn. Veel van mijn wensen heb ik in deze maanden gerealiseerd: minder werken, meer tijd voor een boek lezen, muziek maken, muziek luisteren. Ik wilde graag vrijwilligerswerk doen op school en na de zomervakantie is dit ook gebeurd en ik geniet er enorm van.

   Linda kan heel goed luisteren en stelt vragen en vraagt door. Hierdoor heb ik nieuwe inzichten gekregen en daarmee kan ik nu verder. Het coachingstraject is afwisselend qua omgeving: elke keer weer prachtige wandelingen, maar ook qua aanpak: wandelen, ontspanningsoefeningen, inchecken bij jezelf, kopje thee met wat lekkers, kaartjes met vragen en inzichten, een heerlijke lunch. Het was een periode waarin veel gebeurd is en waar ik dankbaar op terugkijk. Linda, bedankt voor alles en ik blijf je volgen op je telegramkanaal.

  Riemke

  Cliënt 4 maanden coachroute

  Bedankt voor sessies, hierdoor werd ik me er scherp van bewust dat ik al jaren in de overlevingsstand zat. En begon ik helder te krijgen dat ik dit niet meer wilde en waar ik naartoe wil. Door dit besef ben ik stappen in die richting gaan zetten, en ervaar ik de kracht en rust van in het nu leven. Er is iets gaan stromen, wat ik nodig heb lijkt op mijn pad te komen. Ik kijk uit naar wat nog gaat komen!
  Karin Veldkamp

  Cliënt individuele natuurcoachsessies

  Dank je wel voor de leuke wandeling en het fijne gesprek dat we hadden.

  Het is elke keer weer fijn om de natuur in te gaan. Dichtbij mezelf te blijven en hardop te kunnen uitspreken wat ik nu meemaak. Dat maakt dat ik kan voelen hoe het van binnen resoneert. Die ruimte geef jij en dat is mooi. Het ook stil mogen zijn en even alleen de elementen binnen laten komen en die leuke vogeltjes te volgen van boom tot boom :-). Het is waardevol om ook stil te kunnen zijn bij een ander.

  M.V.

  Deelnemer individuele wandelsessie

  Een paar weken geleden een mooie natuurwandeling gemaakt. Ik startte de wandeling met dat ik dingen anders wil doen voor m’n dochter en hierin nog van alles wil leren. In Linda vond ik een warme persoonlijkheid die goed luistert en het moment laat zijn zonder zelf continu haar mening en oplossing te geven. Haar frisse blik deed me realiseren dat ik te weinig stil sta en waardeer waar ik allemaal al heel hard mee bezig ben en welke gigantische stappen ik al heb gemaakt. Het leven is een proces en stil staan daarbij is het meest waardevol.
  Dankjewel Linda dat ik samen met jou mocht stilstaan bij mijn proces en je mij deed inzien dat er continu verandering is en dat niet nog extra opgezocht hoeft te worden.
  Aranka Schippers

  Deelnemer individuele wandelsessie

  Het traject heeft mijn 18-jarige dochter meer inzichten gebracht om met haar onzekerheden om te gaan. Ze durft meer initiatief te nemen. Ik zou Cirkel zeker aanraden bij anderen vanwege de persoonlijke benadering en Linda’s kundigheid.

  Belinda van Delden

  Deelnemer coachroute en moeder van 18 jarige dochter

  Ik heb het zeker als heel erg fijn ervaren om zo samen met jou een wandeling te maken.  Ik heb er zeker wel wat aan gehad. Vooral ook dat je me liet inzien dat ik meer ‘vertrouwen’ in mijn lieve dochter moet hebben, zeker naar de toekomst… en dat je niet weet hoe het loopt dus er nu ook zeker nog niet angstig over worden. Ook wat betreft werk was het fijn om van gedachten te wisselen, en de vraag die je bij mij neerlegde; ‘of ik ergens zou kunnen werken wat ik niet leuk vond… en wat dat dan met mij lichamelijk en geestelijk zou doen..’ hield mij erg bezig. Ook de spiegel die de heide voorhield… het leek allemaal zo ‘doods’ maar toch is het gaan bloeien, vond ik heel mooi.. en kon ik ook echt terug koppelen; nu voel ik me ‘doods’ maar ook ik ga wel weer bloeien.. Ga vooral zo door in de natuur, want dit past heel goed bij je en ik kan zien dat het je blij maakt! En dat werkt positief aanstekelijk!

  Evelien K

  Deelnemer individuele wandelsessie

  Gecertificeerd/Opgeleid

  Cirkel Centrum voor Coaching is geregistreerd en gecertificeerd bij:

  – Gecertificeerd coachprofessional

  – Geboorte in kaart specialist

  – Gecertificeerd Sundoor Vuurlooptrainer

  – Gecertificeerd Krachtdierenspel-coach

  Opleiding / training / coaching gevolgd bij:

  Tori, expertisecentrum voor levenskunst en leiderschap

  De Bewustzijnschool: The Businessschool

  Opleiding tot natuurcoach bij Jij Natuurlijk

  Training Krachtdierenspel

  Training + coaching bouw jouw droombedrijf bij Marloes Halmans

  Training + coaching Betekenisvol Ondernemen bij Wiebe Bakker

  Inner Stance training + coaching; performance coaching gericht op prestaties en resultaat