Een-op-een coaching

Het lef hebben jezelf op één te zetten.

Wandel je eigen pad

Ben jij het rennen en vliegen zat, wil jij uit de ratrace stappen?
Merk je dat jou perfectionisme je sloopt maar weet je niet hoe je hier anders mee om kunt gaan?
Wil jij meer ontspanning én energie in je leven?

Dan nodig ik je van harte uit gratis en vrijblijvend kennis te komen maken.

Coaching

Om echt een blijvende verandering aan te gaan is coaching dé manier om jezelf aan te pakken en te begrijpen. Mijn begeleiding zal voornamelijk buiten plaatsvinden. Uit vele wetenschappelijke onderzoeken is gebleken dat je daar ruimte gaat voelen, het stress-verlagend is, in beweging komt en andere delen in je brein worden aangesproken. Dit helpt bij het uitzoomen uit je situatie en je creativiteit wordt gestimuleerd. Andere delen van jou worden wakker gemaakt. Ofwel: je gaat het geheel anders doen! Je vindt zelf je oplossingen en je zet daadwerkelijk stappen richting je wens!

Hoe gaat het in z’n werk

Tijdens een eerste vrijblijvende kennismaking in mijn praktijk of tijdens een wandeling kijken we samen naar jouw situatie en naar wat jij nodig hebt. Daarna hebben we telefonisch contact over het plan (ook wel coachroute genoemd) dat jou gaat helpen naar jouw wensen.

Als het van beide kanten goed voelt gaan we aan de slag!
Wil jij het lef hebben jezelf op één te zetten zodat je écht gaat doen wat jij wilt?

Hieronder vind je drie coachroutes, natuurlijk maak ik ook graag een coachroute geheel op maat.

 

3 coachroutes

Je kunt hiervoor kiezen uit onderstaande coachroutes.
Natuurlijk maak ik ook graag een coachroute geheel op maat.

Cirkel van inzicht - 1 maand

Één maand intensieve begeleiding van mij, bestaande uit:

 • Twee keer een live coachsessie van 1, 5 uur
 • Één keer een online coachsessie van 1 uur

Een maand lang trekken we samen op. We maken jouw situatie helder en je gaat inzien wat jij nodig hebt om tot rust en in balans te komen. We leggen de aandacht op jouw binnenwereld. Welke wensen en verlangens voel jij diep van binnen? Wat zijn jouw talenten die in jouw essentie aanwezig zijn maar momenteel niet gezien en geleefd worden? Wat heb jij nodig om die talenten weer aan te spreken in je dagelijks leven? Dat maken we samen inzichtelijk. Met mijn warme ondersteuning en mijn geloof in jou ga je een eerste stap zetten naar wie jij van nature bent! Je maakt daarvoor een afspraak met jezelf waarin je je committeert aan een actiepunt. Zonder actie géén verandering!

Na afloop van dit traject:

 • Ben je je bewuster van je gedachten over jezelf, je krijgt tools om ze om te buiten naar positieve gedachten.
 • Je krijgt inzicht in jouw energiegevers en energielekken. Ik help je daarin jouw grenzen te bewaken.
 • Heb je een eerste stap gezet richting meer ontspanning en nieuwe energie in jouw dagelijks leven.

Voor deze investering in jezelf vraag ik een tarief van € 279 exclusief 21% BTW. Klik hier om contact op te nemen.

Cirkel van invloed - 3 maanden

Drie maanden intensieve begeleiding van mij, bestaande uit:

 • Vijf keer een live coachsessie van 1, 5 uur
 • Twee keer een online coachsessie van 1 uur

We trekken drie maanden lang samen op. In dit traject staat het aandacht geven aan waar jij daadwerkelijk invloed op hebt centraal. Jij hebt invloed op jouw gedachtes, gevoelens en gedrag. Waar je geen invloed op hebt is bijvoorbeeld het weer, de economie en het gedrag van anderen. Vaak steken we daar wel onnodig veel energie in. Door bewust te worden van je gedachten, je energiegevers en energielekken, ga je ervaren dat je een grote invloed kunt hebben op je gedrag en de keuzes die je maakt. Je gaat van denken (piekeren) naar voelen. Wat wil er diep van binnen gevoeld worden en geuit worden?

Het blijft niet alleen bij deze inzichten, je gaat er ook echt invloed op uitoefenen door pro-actief te handelen. Je maakt afspraken met jezelf waarin je je committeert aan verschillende actiepunten. Zonder actie géén verandering! Ik begeleid je hierbij met mijn ervaringsdeskundigheid, warmte, vertrouwen in jou en mijn positieve levenshouding.

Na afloop van dit traject:

 • Blijf je staande in overweldigende situaties
 • Heb je positieve gedachten over jezelf
 • Zorg je goed voor jezelf
 • Voel je je ontspannen en voel je de energie weer stromen
 • Is er een gezonde balans tussen jouw privéleven en werkende leven.

Voor deze investering in jezelf vraag ik een tarief van € 799,00 exclusief 21% BTW. Betaling in termijnen mogelijk. Klik hier om contact op te nemen.

Cirkel van creatie en realisatie - 6 maanden

Zes maanden intensieve begeleiding van mij, bestaande uit:

We trekken een half jaar lang samen op. Dit traject staat geheel in het teken van het vermogen om je eigen wensen te realiseren. Jouw verlangen, jouw wens wordt kraakhelder. Onderweg naar die realisatie ga je ontdekken waar je weerstand, angst, pijn, voelt. Deze ga jeniet uit de weg. Door er doorheen te gaan en dit te uiten vloeit de spanning uit je lichaam weg. Je heelt jezelf. Hierdoor ontstaat er een enorme groei en ontwikkeling.

Er ontstaat helderheid in wat jou helpt, wat je energie geeft. Die energie heb je nodig om echt die nieuwe paden in te slaan die nodig zijn om je wens te realiseren. Ik geef jou hierbij de uitleg en ondersteuning, mijn geloof en vertrouwen in jou, maar ook mijn scherpe vragen brengen jou tot de nodige inzichten en ook tot echt handelen.

Na afloop van dit half-jaar-traject heeft er een transformatie plaatsgevonden bij jou. Door de keuzes die jij zelf hebt gemaakt ben je jouw eigen pad aan het bewandelen en voel je de energie weer stromen. Je ervaart een flinke dosis zelfvertrouwen, juist doordat je de cirkel doorbroken hebt en uit je comfortzone bent gegaan. Je hebt daadwerkelijk leiding genomen over jouw leven: je zorgt goed voor jezelf en je bent van betekenis voor anderen! En deze twee factoren zijn in balans. Je bent weer in je natuurlijke staat terecht gekomen.

Na afloop van dit traject:

 • Je ervaart dat je tot véél meer in staat bent dan jezelf denkt!
 • Heb je een gezonde dosis zelfvertrouwen
 • Jouw passie is weer aangewakkerd
 • Heb je positieve gedachten over jezelf en zorg je goed voor jezelf
 • Voel je je ontspannen en de energie weer stromen
 • Is er een blijvende gezonde balans tussen jouw privéleven en werkende leven.
 • Blijf je staande in overweldigende situaties

Voor deze investering in jezelf vraag ik een tarief van €1898,00 exclusief 21% BTW. Betaling in termijnen mogelijk. Klik hier om contact op te nemen.

Ervaringen

Ik heb het zeker als heel erg fijn ervaren om zo samen met jou een wandeling te maken.  Ik heb er zeker wel wat aan gehad. Vooral ook dat je me liet inzien dat ik meer ‘vertrouwen’ in mijn lieve dochter moet hebben, zeker naar de toekomst… en dat je niet weet hoe het loopt dus er nu ook zeker nog niet angstig over worden. Ook wat betreft werk was het fijn om van gedachten te wisselen, en de vraag die je bij mij neerlegde; ‘of ik ergens zou kunnen werken wat ik niet leuk vond… en wat dat dan met mij lichamelijk en geestelijk zou doen..’ hield mij erg bezig. Ook de spiegel die de heide voorhield… het leek allemaal zo ‘doods’ maar toch is het gaan bloeien, vond ik heel mooi.. en kon ik ook echt terug koppelen; nu voel ik me ‘doods’ maar ook ik ga wel weer bloeien.. Ga vooral zo door in de natuur, want dit past heel goed bij je en ik kan zien dat het je blij maakt! En dat werkt positief aanstekelijk!

Evelien K

Deelnemer individuele wandelsessie

Dank je wel voor de leuke wandeling en het fijne gesprek dat we hadden.

Het is elke keer weer fijn om de natuur in te gaan. Dichtbij mezelf te blijven en hardop te kunnen uitspreken wat ik nu meemaak. Dat maakt dat ik kan voelen hoe het van binnen resoneert. Die ruimte geef jij en dat is mooi. Het ook stil mogen zijn en even alleen de elementen binnen laten komen en die leuke vogeltjes te volgen van boom tot boom :-). Het is waardevol om ook stil te kunnen zijn bij een ander.

M.V.

Deelnemer individuele wandelsessie

Gecertificeerd

Cirkel Centrum voor Coaching is geregistreerd bij
de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg
het Kwaliteitskeurmerk van de SBCE: Kinderen, jongeren
en gezinsprofessional en professionals voor Volwassenen