Een-op-een coaching

Het lef hebben jezelf op één te zetten.

Coaching

Jij voelt aan alles dat je verandering wilt. Veranderen is spannend! Dat betekent meestal uit je comfortzone, eerlijk kijken naar je emoties en naar je lichaamssignalen. Van nature heb ik een sterk inlevingsvermogen en een gevoelige antenne. Dat maakt dat ik heel goed aanvoel hoe het met jou gaat en wat je nodig hebt. Voor jou voelt dat heel veilig en vertrouwd. Samen met mijn nieuwsgierigheid naar nieuwe ontmoetingen met mensen en mijn honger naar kennis en informatie kan ik jou laten ervaren waar je zelf allemaal toe in staat bent. Ik richt me op jouw sterke punten en je talenten. Dat maakt dat ik al talloze keren bij klanten ervaren heb: jij bezit een kracht onbegrensde mogelijkheden. Daar maak ik jou heel graag van bewust.

Mijn doorzettingsvermogen, ambitie en lef zullen jou helpen voorbij je gedachten en gewoonten die jou tegenhouden te gaan en daadwerkelijk stappen te zetten naar een leven waar jij van droomt. Zo help ik jou de shift te maken van overleven naar écht leven waarin jij van waarde bent voor jezelf en de wereld om je heen.

 

Hoe gaat het in z’n werk

Tijdens een eerste vrijblijvende online kennismaking of Jij op één sessie, kijken we samen naar jouw situatie en naar wat jij nodig hebt. Als het van beide kanten goed voelt, spreken we een oriëntatiesessie af, in de natuur. Dan maken we live kennis met elkaar en ervaar jij mijn manier van werken. Daarna heb je voldoende informatie om te besluiten of dit bij jou past en je verder wilt groeien door middel van coaching bij Cirkel. Ik stuur jou een voorstel voor een plan van aanpak (ook wel coachroute genoemd) en naar aanleiding daarvan hebben we telefonisch contact.

Zeg jij JA tegen deze coachroute en dus een JA tegen jezelf, dan gaan we aan de slag!

Wil jij het lef hebben jezelf op één te zetten zodat je écht gaat doen wat jij wilt?

Jouw eerste stap hier naartoe: de Jij op één sessie Een online gesprek van een half uur tot max. drie kwartier waarin we kennismaken en je meteen tot diepe inzichten komt. Plan jij een Jij op één sessie in, dan ontvang je meteen een superwaardevolle bonus, die jou al enorm in de goede richting zal helpen: het energieboost-dagboek. 

Lees hier meer over de Jij op één sessie.

 

1 coachroute

Wil jij: 
 • Ervaren dat je tot véél meer in staat bent dan jezelf denkt?
 • Een gezonde dosis zelfvertrouwen hebben?
 • Je passie weer aanwakkeren?
 • Positieve gedachten over jezelf hebben en goed voor jezelf zorgen?
 • Je ontspannen voelen en de energie weer voelen stromen?
 • Een blijvende gezonde balans tussen jouw privéleven en werkende leven?
 • Staande blijven in overweldigende situaties?

Is jouw antwoord op één of meer van deze vragen: JA!

Dan is onderstaande coachroute voor jou dé manier om dit te bereiken!

Cirkel van creatie en realisatie - 4 maanden

Vier maanden intensieve persoonlijke begeleiding van mij, bestaande uit:

 • Acht coachsessies, zoveel mogelijk buiten in de natuur. De sessies duren gemiddeld 1,5 uur. 
 • De vierde sessie is een sessie van een dagdeel ( 4 uur), inclusief lunch. Een mini-retreat in de natuur helemaal voor jou en jouw thema’s!
 • De achtste en laatste sessie is een feestelijke sessie van 1,5 uur waarin we jouw stappen vieren!!
 • Tussen de sessies door onbeperkt contact via mail, Zoom, whatsapp.

We trekken vier maanden lang samen op. Dit traject staat geheel in het teken van het vermogen om je eigen wensen te realiseren. Jouw verlangen, jouw wens wordt kraakhelder. Onderweg naar die realisatie ga je ontdekken waar je weerstand, angst, pijn, voelt. Deze ga je niet uit de weg. Samen, in een veilige setting onderzoeken we wat deze voor jou betekenen. Door er doorheen te gaan en dit te uiten vloeit de spanning uit je lichaam weg. Hierdoor ontstaat er een enorme groei en ontwikkeling.

Er ontstaat helderheid in wat jou helpt, wat jou energie geeft. Die energie heb je nodig om echt die nieuwe paden in te slaan die nodig zijn om je wens te realiseren. Ik geef jou hierbij de uitleg en ondersteuning, mijn geloof en vertrouwen in jou, maar ook mijn scherpe vragen brengen jou tot de nodige inzichten en ook tot echt handelen.

Na afloop van het bewandelen van deze route heeft er een transformatie plaatsgevonden bij jou. Door de keuzes die jij zelf hebt gemaakt ben je écht jouw eigen pad aan het bewandelen en voel je de energie weer stromen. Je ervaart een flinke dosis zelfvertrouwen, juist doordat je de cirkel doorbroken hebt en uit je comfortzone bent gegaan. Je hebt daadwerkelijk leiding genomen over jouw leven: je zorgt goed voor jezelf en je bent van betekenis voor anderen! En deze twee factoren zijn in balans. Je bent weer in je natuurlijke staat terecht gekomen.

Na afloop van dit traject:

 • Je ervaart dat je tot véél meer in staat bent dan jezelf denkt!
 • Heb je een gezonde dosis zelfvertrouwen
 • Jouw passie is weer aangewakkerd
 • Heb je positieve gedachten over jezelf en zorg je goed voor jezelf
 • Voel je je ontspannen en de energie weer stromen
 • Is er een blijvende gezonde balans tussen jouw privéleven en werkende leven.
 • Blijf je staande in overweldigende situaties

De eerste stap naar deze coachroute is het inplannen van een Jij op één sessie.

Ik verheug me erop om jou te ontmoeten!  En jou te laten ontdekken wat er allemaal in jou zit aan kracht, licht en mogelijkheden!!!

 

Jouw investering hiervoor: € 1079,00 exclusief 21% BTW. Betaling in termijnen mogelijk.

Strippenkaart

Bij de aankoop van een strippenkaart zijn er twee mogelijkheden:

 • Deze sessies plannen we in onderling overleg van te voren in, óf
 • Je trekt zelf aan de bel/mail/app wanneer jij een sessie wilt.

Een strippenkaart is een vanaf een half jaar tot een jaar geldig vanaf datum aankoop, dus binnen die tijd heb je alle ruimte dit te plannen of af te spreken.

Kies uit deze opties en tarieven:

10 sessies van 1,5 uur: € 939,00 excl 21% btw (1 jaar geldig) 
8 sessies van 1,5 uur: € 799,00 excl 21% btw (1 jaar geldig)
5 sessies van 1,5 uur: € 499,00 excl 21% btw (8 maanden geldig)
3 sessies van 1,5 uur: € 315,00 excl 21% btw (6 maanden geldig)

Jij kiest zelf welke strippenkaart jou het best past. Betaling in passende termijnen altijd mogelijk.

Ervaringen

Ik heb het zeker als heel erg fijn ervaren om zo samen met jou een wandeling te maken.  Ik heb er zeker wel wat aan gehad. Vooral ook dat je me liet inzien dat ik meer ‘vertrouwen’ in mijn lieve dochter moet hebben, zeker naar de toekomst… en dat je niet weet hoe het loopt dus er nu ook zeker nog niet angstig over worden. Ook wat betreft werk was het fijn om van gedachten te wisselen, en de vraag die je bij mij neerlegde; ‘of ik ergens zou kunnen werken wat ik niet leuk vond… en wat dat dan met mij lichamelijk en geestelijk zou doen..’ hield mij erg bezig. Ook de spiegel die de heide voorhield… het leek allemaal zo ‘doods’ maar toch is het gaan bloeien, vond ik heel mooi.. en kon ik ook echt terug koppelen; nu voel ik me ‘doods’ maar ook ik ga wel weer bloeien.. Ga vooral zo door in de natuur, want dit past heel goed bij je en ik kan zien dat het je blij maakt! En dat werkt positief aanstekelijk!

Evelien K

Deelnemer individuele wandelsessie

Dank je wel voor de leuke wandeling en het fijne gesprek dat we hadden.

Het is elke keer weer fijn om de natuur in te gaan. Dichtbij mezelf te blijven en hardop te kunnen uitspreken wat ik nu meemaak. Dat maakt dat ik kan voelen hoe het van binnen resoneert. Die ruimte geef jij en dat is mooi. Het ook stil mogen zijn en even alleen de elementen binnen laten komen en die leuke vogeltjes te volgen van boom tot boom :-). Het is waardevol om ook stil te kunnen zijn bij een ander.

M.V.

Deelnemer individuele wandelsessie

Een paar weken geleden een mooie natuurwandeling gemaakt. Ik startte de wandeling met dat ik dingen anders wil doen voor m’n dochter en hierin nog van alles wil leren. In Linda vond ik een warme persoonlijkheid die goed luistert en het moment laat zijn zonder zelf continu haar mening en oplossing te geven. Haar frisse blik deed me realiseren dat ik te weinig stil sta en waardeer waar ik allemaal al heel hard mee bezig ben en welke gigantische stappen ik al heb gemaakt. Het leven is een proces en stil staan daarbij is het meest waardevol.
Dankjewel Linda dat ik samen met jou mocht stilstaan bij mijn proces en je mij deed inzien dat er continu verandering is en dat niet nog extra opgezocht hoeft te worden.
Aranka Schippers

Deelnemer individuele wandelsessie

Het traject heeft mijn 18-jarige dochter meer inzichten gebracht om met haar onzekerheden om te gaan. Ze durft meer initiatief te nemen. Ik zou Cirkel zeker aanraden bij anderen vanwege de persoonlijke benadering en Linda’s kundigheid.

Belinda van Delden

Deelnemer coachroute en moeder van 18 jarige dochter

Gecertificeerd

Cirkel Centrum voor Coaching is geregistreerd en gecertificeerd bij:

– de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg

– Geboorte in kaart specialist

– Gecertificeerd Vuurlooptrainer

 Gecertificeerd Krachtdierenspel-coach