Individuele coaching in de natuur

Leef je natuurlijke Glim voor jezelf en voor de kinderen!

Ben jij onderwijsprofessional of ouder en herken je dit:

 • Ervaar je een permanent gevoel van tekortschieten naar de kinderen in je klas of thuis?
 • Voelt het onderwijssysteem niet meer kloppend voor jou?
 • Zit je veel in je hoofd waardoor je niet echt het contact met de kinderen hebt dat je zou willen?
 • Wil je het gedrag van kinderen beter leren begrijpen?
 • Wil jij meer aandacht voor jezelf en de kinderen (thuis of in de klas)?
 • Controle, oordelen, werk- en tijdsdruk. Je bent er helemaal klaar mee, maar je vraagt je af hoe je daar uit komt?
 • Je gunt je eigen kind of kinderen in je klas meer rust, ruimte en vertrouwen en bent op zoek naar manieren en tools.

Is je antwoord op één of meerdere vragen: JA! ….

…. Onderstaande individuele coachroute helpt je om een verandering te creëren naar jouw Glim! 

Jouw Glim is jouw ware natuur. Glim jij, dan glimmen de kinderen ook!

Waarom je Glim ontdekken?

Opgeslokt worden door werk en gezin is niet normaal.

Stressen, permanente spanning en druk voelen is niet normaal.

Kinderen die niet zichzelf zijn is niet normaal.

Stempels, stickers en diagnoses bij kinderen is niet normaal.

Een overload aan prikkels bij kinderen of jezelf is niet normaal.

Je permanent uitgeblust voelen is niet normaal.

Veel in je hoofd zitten en piekeren is niet normaal.

Kinderen die gedemotiveerd zijn en niet naar school willen is niet normaal.

Opzien tegen de werkdag is niet normaal.

We worden vol levensenergie, nieuwsgierigheid en creativiteit geboren. Dit is wie als mens van nature zijn. Hoe ouder we worden, hoe minder hier van overblijft. We moeten voldoen aan allerlei malletjes en eisen om in het systeem te kunnen passen. Met andere woorden: we worden uit onze natuurlijke staat van zijn gehaald. Kinderen gaan vervolgens naar kindercoaches, therapeuten of andere hulpverleners om weer het vertrouwen in zichzelf te vinden. Volwassenen raken overspannen of burn-out en volgen dezelfde gang naar hulpverleners.

In mijn visie klopt dit niet!

Als wij als ouders en onderwijsprofessionals onze unieke gaven en talenten opgraven, voeden en leven, dan maken we gezonde, natuurlijke keuzes vanuit vertrouwen, nieuwsgierigheid, rust en ruimte. Zo komen wij zelf, de kinderen en de natuur weer in balans.  

Zo zorgen we ervoor dat de systemen zich aan ons aanpassen in plaats van andersom.

Voel jij het ook? Het is tijd voor verandering! Tijd om werkelijk naar jouw eigen stem en die van de kinderen te luisteren!

Jij bent hier op deze planeet om het verschil voor de kinderen te maken. Zodat zowel jij als de kinderen weer gaan sprankelen en glimmen!

“Je wist me feilloos aan te voelen op welk vlak dan ook; zeker op emotioneel, dan wel gevoelsvlak. En dat vind ik echt jou brandmerk, jouw talent. ABSOLUUT, geen twijfel over. Dat mogen meer vrouwen onder ons beseffen; dat er een vrouw in jouw omgeving is, die jouw daadwerkelijk 1 op 1 geweldig goed op weg kan helpen naar jouw zelf.”

Individuele coachroute in de natuur

Gun je jezelf en de kinderen weer die glim op het gezicht? Stap in op deze coachroute en maak voor jezelf en de kinderen het verschil!

If not now, then when?

Géén strategieën,stappenplan of quick fix!

Verwacht geen strategieën, stappenplannen en oplossingen van mij. Jij gaat namelijk jouw eigen antwoorden vinden! Via Glim. Glim is een fantastisch zuiver, visueel en helder instrument van waaruit ik jou begeleid zodat je het voor jezelf kunt toepassen waar en wanneer je maar wilt. Je kunt hier oneindig de diepte in pakken en van daaruit groeistappen maken richting jouw dromen en verlangens. Het gaat om jouw ruimte, jouw nieuwsgierigheid en jouw persoonlijke ontwikkeling.  Dit heeft een enorm magnische aantrekkingskracht op kinderen, collega’s en dierbaren om je heen. Glim jij, dan laat jij de kinderen ook glimmen!

Door kinderen groei jij in bewustwording en ontdek jij de stappen die nodig zijn om vanuit verbinding met jezelf verbinding met het kind te creëren. Je komt vaker in rust en vertrouwen. En dat heeft direct een magisch effect op de verbinding en ontwikkeling van kinderen!

Contact is namelijk voorwaarde voor ontwikkeling!

Het geeft zin, vervulling en (werk-) leefgeluk! Hier wil je alleen maar méér van!

Individuele coachroute in de natuur

Een ontwikkelroute van 3 maanden. Aandacht en begeleiding op diep niveau. Ik luister, kijk en voel voorbij jouw woorden. Ik creëer voor jou een veilige basis van rust, ruimte, vertrouwen en nieuwsgierigheid. Deze basis nodig om groeistappen te kunnen zetten naar jouw Glim en/of die van kinderen!

 

Tijdens de sessies richten we ons op:

 • Het leren waarnemen van jouw subtiele lichaamsintelligentie. Essentieel omdat daar jouw antwoorden te vinden zijn, dus niet in je hoofd. Jouw lichaam laat je door signalen af te geven, opmerken waar er onbalans zit. En of datgene wat je doet echt bij je past.

 

 • Glim. Het visuele drieluik. Je gaat herkennen wanneer jij in weerstand zit en wanneer jij in verbinding bent. Je herkent, oefent, speelt. Alleen en met kinderen (of jouw kind). Die ervaringen maken dat je steeds sneller weer terug naar de verbinding met jezelf en met het kind komt. Hieruit pakken we uiteraard ook jouw dromen en verlangens. Wat fluistert je ziel, wat zegt je hoofd? Je overtuigingen over jezelf maken wat jij denkt en wat je gelooft en dat zegt alles over wat je doet en wie je bent. Wil jij weer glimmen, dan pakken we de oorzaak aan!

 

 • Het kind als spiegel voor zelfreflectie. Wat jij voelt en ervaart spiegelt het kind jou terug via zijn of haar gedrag. Hieruit valt ongelooflijk veel goud te halen voor verandering!

 

 • De natuur als spiegel voor zelfreflectie. De natuur spiegelt je voortdurend boodschappen: jouw hobbels, overtuigingen en gevoelens. Maar ze geeft je ook bevestiging en ondersteuning. Dit gaat voorbij woorden en gedachten waardoor je het onbewuste in jezelf bewust maakt. En dan is er verandering mogelijk!

Wat ontvang je

Drie maanden intensieve persoonlijke coaching afgestemd op het aanspreken van jouw potentieel en behoeften, bestaande uit:

 

 • Een gratis telefonisch of online intake.

 

 • Gratis deelnemen aan offline Cirkels

 

 • Een prachtig welkomstpakket t.w.v. € 30,00

 

 • Een deep dive van ongeveer 4 uur als eerste sessie op een binnenlocatie.

.

 • Daarna volgen er 6 sessies à 1,5 uur op een prachtige inspirerende plek in de natuur. Op deze plek voel je je vrijheid, ruimte en creativiteit weer helemaal stromen en kom je echt bij jezelf!

 

 • Omdat ik weet en dagelijks ervaar hoe snel je terugvalt in oude niet helpende patronen, krijg je een half jaar lang (!) gratis toegang tot de online academie met de Glim bewustwordings-oefeningen. Deze zorgen ervoor dat jij in de transformatie stapt naar het ZIJN van een Glimmende ouder of onderwijsprofessional!

 

Na afloop van deze coachroute

Heb jij je GLIM weer terug. Je zit lekker in je vel en voelt je energie stromen!

 

Je kunt beter omgaan weerstand: je kunt sneller terugkeren naar verbinding.

 

Rust, ruimte, vertrouwen en nieuwsgierigheid zijn niet langer lege begrippen voor je. Je lééft dit!

 

Samen met je kind of kinderen in je klas pak je korte momenten van aandacht en je kunt dit steeds vaker inzetten. Omdat het zo vervullend voelt!

 

Je maakt heel bewust eigen keuzes vanuit jouw intuïtie.

 

Je leeft vanuit jouw kernwaarden en stemt daar jouw keuzes op af.

 

Je zorgt goed voor jezelf en hebt positieve gedachten over jezelf.

Je hebt ervaren dat je tot veel meer in staat bent dan je had kunnen bedenken!

 

Je ziet weerstand van jezelf of kinderen als moment van groei.

 

Investering

Jouw investering in Glim voor jezelf en kinderen:

Nu tijdelijk van €1200,- voor €999,-*

 

* Excl 21% btw

* Betalen in 1, 2 of 3 termijnen is mogelijk

* Wellicht dat coaching via jouw werkgever wordt vergoed. Dit valt vaak onder het budget voor scholing en persoonlijke ontwikkeling. Vraag jouw werkgever naar de mogelijkheden.

* Neem gerust contact met mij op als je een JA voelt en tegelijkertijd aanloopt tegen het bedrag van de investering. Ik denk graag met je mee over de mogelijkheden!

Waarom kan ik jou hierbij helpen?

Waarom juist ik degene ben die jou hierbij kan begeleiden?

Van 2003 tot en met 2016 was ik leerkracht op een reguliere basisschool. Ik heb dus van binnenuit ervaren hoe het schoolsysteem werkt.

Als moeder van 3 opgroeiende (hooggevoelige) kinderen ervaar ik dagelijks wat ze thuis en op school nodig hebben. Wat wel en wat niet werkt. En dat er altijd keuzes zijn. Waar ik verantwoordelijkheid in mag nemen en wat ik mag loslaten.

Ik was tot ongeveer 2016 een persoon die graag volgde, perfectionstische aanleg had, het goed wilde doen voor anderen, gevoelig was voor de mening van anderen. Met hulp van anderen zet ik samen met mijn gezin stappen die ons goed doen. We kiezen bewust ons eigen pad. Los van wat anderen denken en vinden. Dat betekende bijvoorbeeld voor mezelf uit het onderwijssysteem stappen. En voor de kinderen hebben we gekozen voor een school zonder toetsen en methodes en waar buitenspelen als ontwikkeling wordt gezien. 

Hoewel ik vele taken en rollen heb als hoog-gevoelige vrouw, coach, ondernemer, moeder, dochter, vriendin kan ik steeds moeitelozer balans hierin vinden.

Hoe rauw (rouw) het leven kan zijn heb ik diverse keren ervaren. De grootste impact had het overlijden van mijn moeder in 2020. Tegelijkertijd heeft dat ook veel bewustwording en groei gebracht.

Niet alleen door ervaring maar ook door tot op de dag van vandaag scholing, opleiding en coaching te volgen, ben ik in staat om mijn potentie in de wereld te zetten en tegelijkertijd een commitment op zelfcompassie te hebben. Bewustzijnsgroei is mijn dagelijkse practice!

Ik neem mijn persoonlijke en vakmatige groei serieus en daardoor ook die van jou: ik word permanent gecoacht. 

 En zie verder hieronder de ervaring van anderen over mijn begeleiding.

 

Ervaringen

Nu zit ik in een behoorlijke fase van bewustwording  en heb samen met jou al mijn doelen bereikt. Zelfs mijn ideale werkweek is werkelijkheid geworden. Zooo blij :))
Je leerde mij kennen in een van mijn chaotische periodes in mijn leven waar ik absoluut hulp nodig had. Deze heb je me voor de volle 100% gegeven. 1 van de mooiste eigenschappen die je hebt, is dat je me feilloos wist aan te voelen op welk vlak dan ook; zeker op emotioneel, dan wel gevoelsvlak. En dat vind ik echt jou brandmerk, jouw talent. ABSOLUUT, geen twijfel over. Dat mogen meer vrouwen onder ons beseffen; dat er een vrouw in jouw omgeving is, die jouw daadwerkelijk 1 op 1 geweldig goed op weg kan helpen naar jouw zelf. Want ook jij bent uniek!
Daarnaast heb je mij op een heel eigen en goede wijze een spiegel voor weten te houden, waardoor ik daarna grote stappen heb durven maken. Ja, durven! Ook mijn angst overwinnen is behaald in de tijd dat ik door jou geholpen ben. Zeer dankbaar.
Ook erg leuk om te vertellen dat je mij bepaalde inzichten hebt gegeven die op een, voor mij, heel makkelijke manier geïmplementeerd konden en kunnen worden in mijn dagelijks bestaan, waardoor mijn leven een stuk simpeler is geworden.
En bovenal, mijn man zegt nu dat ik meer zelfreflectie heb, meer zen en huiselijker ben. Zelfs op relationeel vlak is het doorgetrokken en daar ben ik ook heel dankbaar voor.
Linda, je bent een TOPPER.
Ik beveel iedere vrouw een keer te gaan wandelen met Linda, want je maakt echt daadwerkelijk stappen, niet alleen fysiek.
Liefs van Natasha
Natasha Sodirijo

Cliënt individuele coachroute

Ik heb het zeker als heel erg fijn ervaren om zo samen met jou een wandeling te maken.  Ik heb er zeker wel wat aan gehad. Vooral ook dat je me liet inzien dat ik meer ‘vertrouwen’ in mijn lieve dochter moet hebben, zeker naar de toekomst… en dat je niet weet hoe het loopt dus er nu ook zeker nog niet angstig over worden. Ook wat betreft werk was het fijn om van gedachten te wisselen, en de vraag die je bij mij neerlegde; ‘of ik ergens zou kunnen werken wat ik niet leuk vond… en wat dat dan met mij lichamelijk en geestelijk zou doen..’ hield mij erg bezig. Ook de spiegel die de heide voorhield… het leek allemaal zo ‘doods’ maar toch is het gaan bloeien, vond ik heel mooi.. en kon ik ook echt terug koppelen; nu voel ik me ‘doods’ maar ook ik ga wel weer bloeien.. Ga vooral zo door in de natuur, want dit past heel goed bij je en ik kan zien dat het je blij maakt! En dat werkt positief aanstekelijk!

Evelien K

Deelnemer individuele wandelsessie

Van maart t/m juni heb ik de 4 maanden coachroute gelopen met Linda. Ik heb in deze periode zoveel geleerd. Ik heb mezelf teruggevonden en daarmee bedoel ik dat ik door Linda ben gaan nadenken over welke waarden belangrijk zijn voor mij. En wat de dingen zijn waarvan ik energie krijg, wat ik graag zou willen, wat mijn wensen zijn. Veel van mijn wensen heb ik in deze maanden gerealiseerd: minder werken, meer tijd voor een boek lezen, muziek maken, muziek luisteren. Ik wilde graag vrijwilligerswerk doen op school en na de zomervakantie is dit ook gebeurd en ik geniet er enorm van.

 Linda kan heel goed luisteren en stelt vragen en vraagt door. Hierdoor heb ik nieuwe inzichten gekregen en daarmee kan ik nu verder. Het coachingstraject is afwisselend qua omgeving: elke keer weer prachtige wandelingen, maar ook qua aanpak: wandelen, ontspanningsoefeningen, inchecken bij jezelf, kopje thee met wat lekkers, kaartjes met vragen en inzichten, een heerlijke lunch. Het was een periode waarin veel gebeurd is en waar ik dankbaar op terugkijk. Linda, bedankt voor alles en ik blijf je volgen op je telegramkanaal.

Riemke

Cliënt 4 maanden coachroute

Bedankt voor sessies, hierdoor werd ik me er scherp van bewust dat ik al jaren in de overlevingsstand zat. En begon ik helder te krijgen dat ik dit niet meer wilde en waar ik naartoe wil. Door dit besef ben ik stappen in die richting gaan zetten, en ervaar ik de kracht en rust van in het nu leven. Er is iets gaan stromen, wat ik nodig heb lijkt op mijn pad te komen. Ik kijk uit naar wat nog gaat komen!
Karin Veldkamp

Cliënt individuele natuurcoachsessies

Dank je wel voor de leuke wandeling en het fijne gesprek dat we hadden.

Het is elke keer weer fijn om de natuur in te gaan. Dichtbij mezelf te blijven en hardop te kunnen uitspreken wat ik nu meemaak. Dat maakt dat ik kan voelen hoe het van binnen resoneert. Die ruimte geef jij en dat is mooi. Het ook stil mogen zijn en even alleen de elementen binnen laten komen en die leuke vogeltjes te volgen van boom tot boom :-). Het is waardevol om ook stil te kunnen zijn bij een ander.

M.V.

Deelnemer individuele wandelsessie

Een paar weken geleden een mooie natuurwandeling gemaakt. Ik startte de wandeling met dat ik dingen anders wil doen voor m’n dochter en hierin nog van alles wil leren. In Linda vond ik een warme persoonlijkheid die goed luistert en het moment laat zijn zonder zelf continu haar mening en oplossing te geven. Haar frisse blik deed me realiseren dat ik te weinig stil sta en waardeer waar ik allemaal al heel hard mee bezig ben en welke gigantische stappen ik al heb gemaakt. Het leven is een proces en stil staan daarbij is het meest waardevol.
Dankjewel Linda dat ik samen met jou mocht stilstaan bij mijn proces en je mij deed inzien dat er continu verandering is en dat niet nog extra opgezocht hoeft te worden.
Aranka Schippers

Deelnemer individuele wandelsessie

Het traject heeft mijn 18-jarige dochter meer inzichten gebracht om met haar onzekerheden om te gaan. Ze durft meer initiatief te nemen. Ik zou Cirkel zeker aanraden bij anderen vanwege de persoonlijke benadering en Linda’s kundigheid.

Belinda van Delden

Deelnemer coachroute en moeder van 18 jarige dochter

Ik heb het zeker als heel erg fijn ervaren om zo samen met jou een wandeling te maken.  Ik heb er zeker wel wat aan gehad. Vooral ook dat je me liet inzien dat ik meer ‘vertrouwen’ in mijn lieve dochter moet hebben, zeker naar de toekomst… en dat je niet weet hoe het loopt dus er nu ook zeker nog niet angstig over worden. Ook wat betreft werk was het fijn om van gedachten te wisselen, en de vraag die je bij mij neerlegde; ‘of ik ergens zou kunnen werken wat ik niet leuk vond… en wat dat dan met mij lichamelijk en geestelijk zou doen..’ hield mij erg bezig. Ook de spiegel die de heide voorhield… het leek allemaal zo ‘doods’ maar toch is het gaan bloeien, vond ik heel mooi.. en kon ik ook echt terug koppelen; nu voel ik me ‘doods’ maar ook ik ga wel weer bloeien.. Ga vooral zo door in de natuur, want dit past heel goed bij je en ik kan zien dat het je blij maakt! En dat werkt positief aanstekelijk!

Evelien K

Deelnemer individuele wandelsessie

Gecertificeerd/opgeleid

Cirkel Centrum voor Coaching is geregistreerd/gecertificeerd/opgeleid bij:

 

– Gecertificeerd coachprofessional

– Geboorte in kaart specialist

– Gecertificeerd Sundoor Vuurlooptrainer

– Gecertificeerd Krachtdierenspel-coach

 

Opleiding / training / coaching gevolgd bij:

Tori, expertisecentrum voor levenskunst en leiderschap

De Bewustzijnschool: The Businessschool

Opleiding tot natuurcoach bij Jij Natuurlijk

Training Krachtdierenspel

Training + coaching bouw jouw droombedrijf bij Marloes Halmans

Training + coaching Betekenisvol Ondernemen bij Wiebe Bakker

Inner Stance training + coaching; performance coaching gericht op prestaties en resultaat

Training  en coaching bij Glim voor kinderen van nu