Glim inspiratiesessie in de natuur

 Als je snel wilt gaan, ga dan alleen. Als je ver wilt komen, ga dan samen.

 

Kennismaking met Glim in de natuur voor ouders, onderwijs- en kinderopvangprofessionals.

Ervaar de vervulling, zingeving en energie van Glim!

Voor verbinding met kinderen van nu.

Speciaal voor ouders, professionals in onderwijs, kinderopvang en anderen die met kinderen leven of werken. Ben je nieuwsgierig zijn naar op een natuurlijke manier leven, leren en werken vanuit verbinding met kinderen? En ben je toe aan een fijn en rustig oplaadmoment? Kom dan vooral naar dit event op een inspirerende rustige plek in de natuur!
Let op: deze sessie is alleen voor volwassenen!

Deze sessie helpt je (in je dagelijks leven met kinderen) jouw momenten van weerstand en verbinding te herkennen en nieuwsgierig te zijn naar de behoeften, gevoelens en verlangens daaronder. En dit ook bij kinderen te herkennen. Je voelt en begrijpt op diep niveau wat kinderen van jou met hun gedrag komen vertellen.

We zijn op een mooie plek in het bos waar we zullen wandelen, stilstaan, stil zijn, verwonderen en vooral onze zintuigen zullen gebruiken. Door middel van een korte teaching over natuurlijke levenshouding van Glim* met daarbij enkele inspirerende oefeningen kom je helemaal in je natuurlijke staat van verwondering terecht, in contact met je hart. Dit maakt zeer waarschijnlijk behoeften, wensen, verlangens en nieuwe inspiratie in je wakker. 

Hoe zou het zijn als je in jouw dagelijks leven steeds makkelijker en moeitelozer naar rust ruimte in de tijd, in je hoofd en lijf, zakken in het vertrouwen van het niet-weten kunt shiften? In deze sessie ontdek je hoe je als het ware de tijd ‘stop kunt zetten’ en ruimte kunt maken voor rust en nieuwsgierigheid. Dit maakt dat je nieuwsgierig wordt naar het onbekende, naar dat wat je niet kent, niet kunt zien en niet weet. Dit is verbinding, een hele natuurlijke verbinding, verbinding vanuit hart en ziel! Dit maakt je dankbaar, tevreden, vervuld en rustig.

In de drukke dynamiek van het gezin of de klas, liggen er ontelbaar veel van deze magische momenten verscholen. Leer ze te herkennen en te zien, dan gaat er echt een nieuwe liefdevolle dimensie voor je open!

Een heerlijk energiek en vervuld gevoel dat je na deze sessie nog lang bij blijft!
Je voel je gehoord, gezien en begrepen door de uitwisseling in een sharing cirkel.
Ervaar de vervulling, zingeving en energie van de natuur!

Je gaat naar huis met praktische tools, een ‘betoverd’ en vervuld gevoel en een glim op je gezicht!

 

 

Rust en daardoor ontstaat een frisse nieuwe kijk op jouw situatie. Ineens blijkt er heel veel mogelijk!

Nieuwe ontmoetingen met gelijkgestemden. Herkenning en erkenning door het uitwisselen van ervaringen. Je voelt je gesteund en verbonden.

Praktische oefeningen waardoor je leert:

Minder druk en spanning. Meer joy en Glim.

In gezin en in je professionele werk met kinderen

Ouders en leerkrachten in de natuur
ouders en leerkrachten in de natuur
ouders en leerkrachten in de natuur

Ik heb Linda ervaren als een krachtige vrouw, die heel goed kan aansluiten en goed begrijpt waar je met haar over praat. Ze straalt rust, ruimte en inspiratie uit en dat werkt besmettelijk! Na een ochtend met een groepje vrouwen in de natuur merk ik dat ik zelf meer rust en ruimte heb en weer een stapje heb gezet richting mijn dromen. 

Paula

Deelnemer Glim sessie

Wat een prachtige ochtend! Mooie vrouwen bij elkaar en wat een inzichten heb ik gekregen na een mooie, ‘simpele’ oefening luisteren. Tja het leven hoeft niet zo ingewikkeld te zijn als ik soms denk. Genieten, vertragen, weer voelen hoe eenvoudig het mag zijn, waar mijn hartsverlangen ligt en waar IK energie van krijg. Mijn dank is zoooo ontzettend groot en dank ook voor jou delen ♥️, jou energie en hetgeen wat jij mij bracht 🙏 

Joyce

Deelnemer Glim sessie

De GLIM sessie in de natuur was voor mij een mooi moment van rust om even te vertragen. Tijd om stil te staan en gewoon te ‘zijn’. Tevens een mooi moment van verbinding met andere vrouwen. De gehele sessie heb ik dan ook als ‘zen’ ervaren. Ik vertrok met een dikke ‘glim’ op mijn gezicht. Dankjewel voor deze inspirerende ochtend

Jolita

Deelnemer Glim sessie

Mijn intentie voor deze ochtend was: ademruimte. Ik kan zeggen dat ik ook echt ervaren heb dat er ademruimte bij me ontstond in de loop van de ochtend en dat ik die ademruimte mee heb kunnen nemen na afloop .Door te wandelen kreeg ik ruimte voor mezelf: de ruis in mijn hoofd verdween en alleen mijn eigen innerlijke stem bleef over. Tijdens deze ochtend kon ik steeds meer met mijn hele aandacht aanwezig zijn. Het zorgde ervoor dat ik in verbinding kon zijn met mezelf, de anderen en de natuur. De afwisseling van samen in stilte lopen en met de groep uitwisselen heeft me nieuwe inzichten opgeleverd. Het met elkaar delen van onze ervaringen gaf me helderheid en voelde, heel belangrijk, veilig en vertouwd door de begeleiding van Linda.

En ja, ik zou het aanraden voor iedereen die op zoek is naar helderheid, ruimte en verbinding.

Jenneke

Deelnemer Glim sessie

Vanmorgen bij Linda een GLIM-sessie gevolgd. Natuurlijk, ontspannen, liefdevol, kundig, luisterend, uitnodigend. Dat zijn woorden die opkomen als ik terugkijk hoe Linda ons meegenomen heeft om te voelen, te uiten en te delen.

Echt zeer de moeite waard om een keer mee te gaan als je je durft onder te dompelen in de natuur en jezelf.

Ditta

Deelnemer Glim sessie

Linda weet in korte tijd een warme en veilige sfeer te creëren in de groep. Ze zorgt ervoor dat iedereen de ruimte houdt waardoor gesprek en oplossingen ontstaan. De verbondenheid is meteen te voelen. Met een Glim op het gezicht ging iedereen naar huis. Ben er gewoon erg over te spreken hoe je dit doet!

Fiona Vloet

Deelnemer Glim sessie

Ik heb in februari de workshop “Glim” gevolgd bij Linda. In deze workshop gingen we in een kleine setting op zoek naar de formule voor verbinding. Gedrag en elementen van weerstand kunnen obstakels zijn om verbinding met jezelf en je naasten (in de meest brede zin van het woord) te vinden. Linda verstaat de kunst om deelnemers op hun gemak te stellen en een intieme, veilige sfeer te creëren. Haar werkervaring in het onderwijs en haar eigen zoektocht naar zichzelf en dat waar ze gelukkig van wordt, vind ik een absolute meerwaarde. Linda weet, ook door haar eigen struggles, waar ze het over heeft, zonder je het gevoel te geven dat ze boven je staat. Integendeel, ze zorgt ervoor dat ook jij gaat ontdekken waar en waardoor door je rust, empathie en geluksmomenten kunt vinden.

Silvia

Deelnemer Glim sessie

Ik heb een paar weken geleden een Glimcirkel bij Linda bijgewoond. Ik heb het ervaren als een heel warm welkom, waarin ik me veilig en geaccepteerd voelde. De mooie reis die we die ochtend hebben gemaakt, heeft bijgedragen aan het nemen van een belangrijke stap in mijn werkzaamheden. Het gaf me zicht op een energielek en op een overtuiging van mezelf die niet klopte. Heel voelbaar was dat Linda zich volledig op mij afstemde. Ik heb de komende periode nog contact met Linda om een aantal dingen nader te bekijken en uit te werken.

Barbara

Deelnemer Glim sessie

Van denken en doen voor een ander.
Naar voelen voor jezelf.

Opladen.

Zuiver jouw magische natuur opduiken.

Zuiver voelen op dat het anders kan en mag.

Zuiver ontdekken wat jij nu eigenlijk écht wilt.

Omdat dat nodig is voor de kinderen van nu.

Versterk de verbinding met jezelf en je versterkt de verbinding met kinderen.

Ontdek jouw diepte vanuit het fundament van Glim.
En voel jouw goud!

Ervaar het tijdens deze Glim inspiratiesessie in de natuur!

Praktische info Glim inspiratie-sessie

Glim inspiratiesessies in de natuur

 

  • Voor ouders, professionals werkzaam in kinderopvang en onderwijs

 

  • Frequentie: 1 keer per maand op zondag van 10.30 tot ongeveer 12.30; .

 

  • Data: 

Zondag 4 februari 10.30 uur

Zondag 10 maart 10.30 uur

Zondag 31 maart  10.30 uur

  • Tijdsduur gaat richting de 1,5 a 2 uur. We gaan op in de flow van de natuur en van wat zich aandient en nemen daar alle rust en ruimte voor. In de natuur bestaat immers geen tijd 😉

 

  • Locatie: een prachtige stille, inspirerende natuurplek in regio Veluwezoom. Exacte locatie volgt na aanmelding.

 

 

  • Tarief: vrije gift na afloop via een tikkie. Jij geeft wat je het waard vindt en/of wat je kwijt kunt. Zo kan ik dit blijven creëren én is het voor iedereen toegankelijk.

 

  • Wat doen we: wandelen, in stilte zitten of staan, lichaamsgerichte oefeningen, kennismaking, uitwisselen van ervaringen, oefenen met het drieluik van Glim.

 

  • Wat krijg je en wat levert het jou op: rust, nieuwe inzichten, praktische tools, nieuwe contacten, het drieluik van Glim, thee en een versnapering. Een andere kijk en grotere bewustwording op wat jij en wat kinderen nodig hebben. In jouw dagelijks (werkende) leven laat je je niet meer zo gauw leiden door je gedachten en door wat anderen vinden. Je kiest en handelt naar jouw ware natuur, jouw pad naar Glim!
Glim inspiratiesessie in de natuur

Aanmelden: vul via de knop hieronder het contactformulier en geef aan voor wat en welke datum je je aanmeldt. Je krijgt z.s.m. reactie.