Glim inspiratiesessie in de natuur

 Als je snel wilt gaan, ga dan alleen. Als je ver wilt komen, ga dan samen.

 

Kennismaking met Glim in de natuur voor ouders, onderwijs- en kinderopvangprofessionals.

Ervaar de vervulling, zingeving en energie van Glim!

Voor verbinding met kinderen van nu.

Speciaal voor ouders, professionals in onderwijs en kinderopvang die nieuwsgierig zijn naar het nieuwe leven, leren en werken vanuit verbinding met kinderen. Maak hierbij kennis met * Glim!

Glim is het leven zelf: het helpt je in je dagelijks leven met kinderen de momenten weerstand en verbinding te herkennen en nieuwsgierig te zijn naar de behoeften, gevoelens en verlangens daaronder. Kinderen van nu zijn ‘wisdomkeepers’, ze helpen ons,  volwassenen,  te groeien naar een nieuwe dimensie. Een dimensie van rust, ruimte, vertrouwen en nieuwsgierigheid. Kortom: een dimensie van Verbinding.

We verbinden Glim met de magische rust van de natuur waardoor je in je natuurlijke staat terecht komt: in het hier en nu, in contact met je lichaam.
Je voel je gehoord, gezien en begrepen door de uitwisseling in een sharing cirkel.

Dit alles inclusief thee en een versnapering.

Je gaat naar huis met praktische tools, een vervuld gevoel en Glim!

Dit is echt uniek en doe dit eigenlijk nooit gratis. Omdat er zo ongelooflijk veel waarde in zit. Ik voel zo’n diepe wens dat zoveel mogelijk mensen de levenshouding van Glim ontdekken. En tegelijkertijd voel ik ook een diepe wens dat er zo een community/cirkel ontstaat van mensen die hun natuurlijke Glim ook willen ontdekken en leven én elkaar daarbij willen helpen. Ik weet dat ook jij zo’n mooie wijsheid in je hebt die echt van waarde is voor anderen!

*Glim is ontwikkeld door Nicoline Jongschaap en zij inspireert niet alleen ouders en onderwijs maar inspireert met haar zuivere werkwijze inmiddels ook ondernemers om Glim in de wereld van nu te brengen. Momenteel word ik door haar gecoacht en opgeleid. Hier kun je meer informatie vinden.

 

Rust en daardoor ontstaat een frisse nieuwe kijk op jouw situatie. Ineens blijkt er heel veel mogelijk!

Nieuwe ontmoetingen met gelijkgestemden. Herkenning en erkenning door het uitwisselen van ervaringen. Je voelt je gesteund en verbonden.

Praktische oefeningen waardoor je leert:

Minder druk en spanning. Meer joy en Glim.

In gezin en in je professionele werk met kinderen

Ouders en leerkrachten in de natuur
ouders en leerkrachten in de natuur
ouders en leerkrachten in de natuur

Mijn intentie voor deze ochtend was: ademruimte. Ik kan zeggen dat ik ook echt ervaren heb dat er ademruimte bij me ontstond in de loop van de ochtend en dat ik die ademruimte mee heb kunnen nemen na afloop .Door te wandelen kreeg ik ruimte voor mezelf: de ruis in mijn hoofd verdween en alleen mijn eigen innerlijke stem bleef over. Tijdens deze ochtend kon ik steeds meer met mijn hele aandacht aanwezig zijn. Het zorgde ervoor dat ik in verbinding kon zijn met mezelf, de anderen en de natuur. De afwisseling van samen in stilte lopen en met de groep uitwisselen heeft me nieuwe inzichten opgeleverd. Het met elkaar delen van onze ervaringen gaf me helderheid en voelde, heel belangrijk, veilig en vertouwd door de begeleiding van Linda.

En ja, ik zou het aanraden voor iedereen die op zoek is naar helderheid, ruimte en verbinding.

Jenneke

Deelnemer Glim sessie

Vanmorgen bij Linda een GLIM-sessie gevolgd. Natuurlijk, ontspannen, liefdevol, kundig, luisterend, uitnodigend. Dat zijn woorden die opkomen als ik terugkijk hoe Linda ons meegenomen heeft om te voelen, te uiten en te delen.

Echt zeer de moeite waard om een keer mee te gaan als je je durft onder te dompelen in de natuur en jezelf.

Ditta

Deelnemer Glim sessie

Linda weet in korte tijd een warme en veilige sfeer te creëren in de groep. Ze zorgt ervoor dat iedereen de ruimte houdt waardoor gesprek en oplossingen ontstaan. De verbondenheid is meteen te voelen. Met een Glim op het gezicht ging iedereen naar huis. Ben er gewoon erg over te spreken hoe je dit doet!

Fiona Vloet

Deelnemer Glim sessie

Ik heb in februari de workshop “Glim” gevolgd bij Linda. In deze workshop gingen we in een kleine setting op zoek naar de formule voor verbinding. Gedrag en elementen van weerstand kunnen obstakels zijn om verbinding met jezelf en je naasten (in de meest brede zin van het woord) te vinden. Linda verstaat de kunst om deelnemers op hun gemak te stellen en een intieme, veilige sfeer te creëren. Haar werkervaring in het onderwijs en haar eigen zoektocht naar zichzelf en dat waar ze gelukkig van wordt, vind ik een absolute meerwaarde. Linda weet, ook door haar eigen struggles, waar ze het over heeft, zonder je het gevoel te geven dat ze boven je staat. Integendeel, ze zorgt ervoor dat ook jij gaat ontdekken waar en waardoor door je rust, empathie en geluksmomenten kunt vinden.

Silvia

Deelnemer Glim sessie

Ik heb een paar weken geleden een Glimcirkel bij Linda bijgewoond. Ik heb het ervaren als een heel warm welkom, waarin ik me veilig en geaccepteerd voelde. De mooie reis die we die ochtend hebben gemaakt, heeft bijgedragen aan het nemen van een belangrijke stap in mijn werkzaamheden. Het gaf me zicht op een energielek en op een overtuiging van mezelf die niet klopte. Heel voelbaar was dat Linda zich volledig op mij afstemde. Ik heb de komende periode nog contact met Linda om een aantal dingen nader te bekijken en uit te werken.

Barbara

Deelnemer Glim sessie

Van denken en doen voor een ander.
Naar voelen voor jezelf.

Opladen.

Zuiver jouw magische natuur opduiken.

Zuiver voelen op dat het anders kan en mag.

Zuiver ontdekken wat jij nu eigenlijk écht wilt.

Omdat dat nodig is voor de kinderen van nu.

Weet dat ik jou zie, jou hoor en jou begrijp!
Dát is mijn natuur.
En dat is Glim!

Ontdek de diepte.
Ontdek het fundament van Verbinding.
En voel jouw goud!

Ervaar het tijdens deze Glim inspiratiesessie in de natuur!

Praktische info Glim inspiratie-sessie

Glim inspiratiesessies in de natuur

 

  • Voor ouders, professionals werkzaam in kinderopvang en onderwijs

 

  • Frequentie: 1 keer per maand op zondag van 10.00 – 12.00 uur; alleen in september en oktober GRATIS deelname. Na afloop ontvang ik van jou graag een review.

 

  • Data: 10 september (gratis) – 8 oktober (gratis) – 12 november (laag tarief)

 

  • Wat doen we: wandelen, in stilte zitten of staan, lichaamsgerichte oefeningen, kennismaking, uitwisselen van ervaringen, oefenen met het drieluik van Glim.

 

  • Wat krijg je en wat levert het jou op: rust, nieuwe inzichten, praktische tools, nieuwe contacten, het drieluik van Glim, thee en een versnapering. Een andere kijk en grotere bewustwording op wat jij en wat kinderen nodig hebben. In jouw dagelijks (werkende) leven laat je je niet meer zo gauw leiden door je gedachten en door wat anderen vinden. Je kiest en handelt naar jouw ware natuur, jouw pad naar Glim!
Glim inspiratiesessie in de natuur

Aanmelden: vul via de knop hieronder het contactformulier en geef aan voor wat en welke datum je je aanmeldt. Je krijgt z.s.m. reactie.