Individuele coaching 1 maand

Ontdek je natuurlijke kracht!

Wil jij een leven creëren waarbij je van betekenis bent voor anderen, zonder dat je jezelf helemaal wegcijfert?

Wil jij de regie over je leven en/of onderneming terugpakken en doen wat jíj belangrijk vindt?

Wil jij niet egoïstisch zijn maar voel je wel dat het tijd is nu aan jezelf te denken?

Wil jij meer vanuit gemak en flow leven en/of ondernemen?

Wil jij dolgraag bijdragen aan een betere wereld maar je weet nog niet hoe en wat? Oftewel: ben je zoekende naar je zielsmissie?

Ben jij iemand die niet van oppervlakkig gedoe houdt, maar echt de diepte in wilt gaan omdat dat zoveel betekenis en zingeving aan je leven en/of onderneming geeft?

 

Is jouw antwoord op één of meer van deze vragen: JA!

Dan is onderstaande coachroute voor jou dé manier om dit te bereiken!

 

 

 

Een maand lang individuele coaching live in de natuur.

Je maakt een aanzet naar een krachtig natuurlijk leven. Een leven waarin jij het centrum bent en de leiding pakt over je leven en/of onderneming. Waarbij je tegelijkertijd ervaart dat je van daaruit automatisch van ongelooflijk waardevolle betekenis bent voor je omgeving.

Je leert je te verbinden met jouw rijke, krachtige en waardevolle natuur dat binnenin jou zit. Dat is wie jij bent! Je ontwikkelt het lef om voorbij je angsten, twijfels, zelfkritiek en belemmerende overtuigingen te gaan, op weg naar jouw dromen en verlangens. Op weg naar een vervullend leven dat helemaal past bij wie jij van nature bent!

Hierin werkt de natuur zo krachtig mee. Die combinatie, daar geloof ik enorm in!

Tijdens de coaching staat het Latifa-meditatie centraal. De zachte, verfijnde kracht hierin ligt in het jezelf helemaal aanvaarden, met al je imperfecties. Het is een meditatie met 7 affirmaties (zie foto) dat helderheid schept over wat voor jou nu van wezenlijk belang is. Het brengt je terug naar je ware natuur.

Deze eeuwenoude meditatie kent zijn oorsprong kent uit de Soefi-traditie. Vele spirituele meesters, waaronder Rumi hebben het Soefisme meer bekendheid gegeven in het Westen. De essentie van het Soefisme is het mystieke pad van de Liefde. 

Zelf kwam ik er voor het eerst mee aanraking in 2016 tijdens mijn allereerste pelgrimswandeling. Een later nog een keer, waardoor ik de kracht, rijkdom en diepte nog intenser voelde. Daarom is dit de leidraad tijdens elke coachsessie! 

“Je wist me feilloos aan te voelen op welk vlak dan ook; zeker op emotioneel, dan wel gevoelsvlak. En dat vind ik echt jou brandmerk, jouw talent. ABSOLUUT, geen twijfel over. Dat mogen meer vrouwen onder ons beseffen; dat er een vrouw in jouw omgeving is, die jouw daadwerkelijk 1 op 1 geweldig goed op weg kan helpen naar jouw zelf.”

Individuele coachroute in de natuur 

1 maand

Één maand intensieve persoonlijke begeleiding van mij, bestaande uit:

  • Start van het programma vindt plaats d.m.v. een live één op één natuurcoachsessie. De start van je leven op een hoger level!

 

  • Halverwege de maand een één op één online sessie via zoom.

  • Afronding door middel van een live één op één natuurcoachsessie waarbij we op een bijzondere en feestelijke manier jouw behaalde doelen en stappen vieren!

 

  • Omdat ik weet en dagelijks ervaar hoe snel je terugvalt in oude niet helpende patronen, krijg je een maand lang gratis toegang tot de online academie. Daarin vind je oefeningen, inzichten en tools die je op je eigen tijd thuis zelf kan doen. Deze zorgen ervoor dat jij in de transformatie stapt naar het ZIJN van de koningin over haar rijk 😉

  • Extra: een prachtig en bemoedigend welkomstcadeau dat jou gaat helpen tijdens deze persoonlijke reis!

 

Deze route staat geheel in het teken van de basis: terug naar jouw natuur gaan en jezelf te aanvaarden met al je mooie en minder mooie kanten. Je neemt jezelf steeds helderder waar zodat je vanuit je intuïtie voelt wat je te doen staat.

De Latifa-meditatie met de 7 thema’s werken hierbij heel verdiepend en versterkend. Deze zal je in de eerste natuursessie e ervaren en de online academie zorgt voor verdere verdieping.

Mijn uitleg en ondersteuning, mijn geloof en vertrouwen in jou, maar ook mijn scherpe vragen brengen jou tot de nodige inzichten en ook tot echt handelen.

 

Na afloop van deze coachroute:

Heb je ervaren dat je tot véél meer in staat bent dan jezelf denkt!

 

Heb je je missie en de eerstvolgende stap verhelderd

 

Heb je positieve gedachten over jezelf en zorg je goed voor jezelf

 

Durf je te vertrouwen op je intuïtie en van daaruit te handelen

 

Voel je je ontspannen en de energie weer stromen

 

 

Meld je nu aan voor deze individuele natuurcoach-route van 1 maand voor  € 499,00**

** Tarieven zijn exclusief 21 % BTW. Betalen in 2 termijnen is mogelijk of neem contact op om andere mogelijkheden te bespreken.

Ervaringen

Nu zit ik in een behoorlijke fase van bewustwording  en heb samen met jou al mijn doelen bereikt. Zelfs mijn ideale werkweek is werkelijkheid geworden. Zooo blij :))
Je leerde mij kennen in een van mijn chaotische periodes in mijn leven waar ik absoluut hulp nodig had. Deze heb je me voor de volle 100% gegeven. 1 van de mooiste eigenschappen die je hebt, is dat je me feilloos wist aan te voelen op welk vlak dan ook; zeker op emotioneel, dan wel gevoelsvlak. En dat vind ik echt jou brandmerk, jouw talent. ABSOLUUT, geen twijfel over. Dat mogen meer vrouwen onder ons beseffen; dat er een vrouw in jouw omgeving is, die jouw daadwerkelijk 1 op 1 geweldig goed op weg kan helpen naar jouw zelf. Want ook jij bent uniek!
Daarnaast heb je mij op een heel eigen en goede wijze een spiegel voor weten te houden, waardoor ik daarna grote stappen heb durven maken. Ja, durven! Ook mijn angst overwinnen is behaald in de tijd dat ik door jou geholpen ben. Zeer dankbaar.
Ook erg leuk om te vertellen dat je mij bepaalde inzichten hebt gegeven die op een, voor mij, heel makkelijke manier geïmplementeerd konden en kunnen worden in mijn dagelijks bestaan, waardoor mijn leven een stuk simpeler is geworden.
En bovenal, mijn man zegt nu dat ik meer zelfreflectie heb, meer zen en huiselijker ben. Zelfs op relationeel vlak is het doorgetrokken en daar ben ik ook heel dankbaar voor.
Linda, je bent een TOPPER.
Ik beveel iedere vrouw een keer te gaan wandelen met Linda, want je maakt echt daadwerkelijk stappen, niet alleen fysiek.
Liefs van Natasha
Natasha Sodirijo

Cliënt individuele coachroute

Ik heb het zeker als heel erg fijn ervaren om zo samen met jou een wandeling te maken.  Ik heb er zeker wel wat aan gehad. Vooral ook dat je me liet inzien dat ik meer ‘vertrouwen’ in mijn lieve dochter moet hebben, zeker naar de toekomst… en dat je niet weet hoe het loopt dus er nu ook zeker nog niet angstig over worden. Ook wat betreft werk was het fijn om van gedachten te wisselen, en de vraag die je bij mij neerlegde; ‘of ik ergens zou kunnen werken wat ik niet leuk vond… en wat dat dan met mij lichamelijk en geestelijk zou doen..’ hield mij erg bezig. Ook de spiegel die de heide voorhield… het leek allemaal zo ‘doods’ maar toch is het gaan bloeien, vond ik heel mooi.. en kon ik ook echt terug koppelen; nu voel ik me ‘doods’ maar ook ik ga wel weer bloeien.. Ga vooral zo door in de natuur, want dit past heel goed bij je en ik kan zien dat het je blij maakt! En dat werkt positief aanstekelijk!

Evelien K

Deelnemer individuele wandelsessie

Van maart t/m juni heb ik de 4 maanden coachroute gelopen met Linda. Ik heb in deze periode zoveel geleerd. Ik heb mezelf teruggevonden en daarmee bedoel ik dat ik door Linda ben gaan nadenken over welke waarden belangrijk zijn voor mij. En wat de dingen zijn waarvan ik energie krijg, wat ik graag zou willen, wat mijn wensen zijn. Veel van mijn wensen heb ik in deze maanden gerealiseerd: minder werken, meer tijd voor een boek lezen, muziek maken, muziek luisteren. Ik wilde graag vrijwilligerswerk doen op school en na de zomervakantie is dit ook gebeurd en ik geniet er enorm van.

 Linda kan heel goed luisteren en stelt vragen en vraagt door. Hierdoor heb ik nieuwe inzichten gekregen en daarmee kan ik nu verder. Het coachingstraject is afwisselend qua omgeving: elke keer weer prachtige wandelingen, maar ook qua aanpak: wandelen, ontspanningsoefeningen, inchecken bij jezelf, kopje thee met wat lekkers, kaartjes met vragen en inzichten, een heerlijke lunch. Het was een periode waarin veel gebeurd is en waar ik dankbaar op terugkijk. Linda, bedankt voor alles en ik blijf je volgen op je telegramkanaal.

Riemke

Cliënt 4 maanden coachroute

Bedankt voor sessies, hierdoor werd ik me er scherp van bewust dat ik al jaren in de overlevingsstand zat. En begon ik helder te krijgen dat ik dit niet meer wilde en waar ik naartoe wil. Door dit besef ben ik stappen in die richting gaan zetten, en ervaar ik de kracht en rust van in het nu leven. Er is iets gaan stromen, wat ik nodig heb lijkt op mijn pad te komen. Ik kijk uit naar wat nog gaat komen!
Karin Veldkamp

Cliënt individuele natuurcoachsessies

Dank je wel voor de leuke wandeling en het fijne gesprek dat we hadden.

Het is elke keer weer fijn om de natuur in te gaan. Dichtbij mezelf te blijven en hardop te kunnen uitspreken wat ik nu meemaak. Dat maakt dat ik kan voelen hoe het van binnen resoneert. Die ruimte geef jij en dat is mooi. Het ook stil mogen zijn en even alleen de elementen binnen laten komen en die leuke vogeltjes te volgen van boom tot boom :-). Het is waardevol om ook stil te kunnen zijn bij een ander.

M.V.

Deelnemer individuele wandelsessie

Een paar weken geleden een mooie natuurwandeling gemaakt. Ik startte de wandeling met dat ik dingen anders wil doen voor m’n dochter en hierin nog van alles wil leren. In Linda vond ik een warme persoonlijkheid die goed luistert en het moment laat zijn zonder zelf continu haar mening en oplossing te geven. Haar frisse blik deed me realiseren dat ik te weinig stil sta en waardeer waar ik allemaal al heel hard mee bezig ben en welke gigantische stappen ik al heb gemaakt. Het leven is een proces en stil staan daarbij is het meest waardevol.
Dankjewel Linda dat ik samen met jou mocht stilstaan bij mijn proces en je mij deed inzien dat er continu verandering is en dat niet nog extra opgezocht hoeft te worden.
Aranka Schippers

Deelnemer individuele wandelsessie

Het traject heeft mijn 18-jarige dochter meer inzichten gebracht om met haar onzekerheden om te gaan. Ze durft meer initiatief te nemen. Ik zou Cirkel zeker aanraden bij anderen vanwege de persoonlijke benadering en Linda’s kundigheid.

Belinda van Delden

Deelnemer coachroute en moeder van 18 jarige dochter

Ik heb het zeker als heel erg fijn ervaren om zo samen met jou een wandeling te maken.  Ik heb er zeker wel wat aan gehad. Vooral ook dat je me liet inzien dat ik meer ‘vertrouwen’ in mijn lieve dochter moet hebben, zeker naar de toekomst… en dat je niet weet hoe het loopt dus er nu ook zeker nog niet angstig over worden. Ook wat betreft werk was het fijn om van gedachten te wisselen, en de vraag die je bij mij neerlegde; ‘of ik ergens zou kunnen werken wat ik niet leuk vond… en wat dat dan met mij lichamelijk en geestelijk zou doen..’ hield mij erg bezig. Ook de spiegel die de heide voorhield… het leek allemaal zo ‘doods’ maar toch is het gaan bloeien, vond ik heel mooi.. en kon ik ook echt terug koppelen; nu voel ik me ‘doods’ maar ook ik ga wel weer bloeien.. Ga vooral zo door in de natuur, want dit past heel goed bij je en ik kan zien dat het je blij maakt! En dat werkt positief aanstekelijk!

Evelien K

Deelnemer individuele wandelsessie

Gecertificeerd

Cirkel Centrum voor Coaching is geregistreerd en gecertificeerd bij:

 

– Geboorte in kaart specialist

– Gecertificeerd Vuurlooptrainer

 Gecertificeerd Krachtdierenspel-coach