Introductiesessie

Zomeractie

Individueel of voor groepen/teams

Korte sessie van gemiddeld 2 uur op locatie in de natuur

Weinig theorie, veel ervaren via je lichaam

Ik kan een hele hoop mooie woorden hier neerzetten, maar de beste manier om erachter te komen of mijn werkwijze aansluit bij jouw vraag is: ervaren!

Omdat een programma van een half jaar, een workshop of een coachtraject wellicht veel vraagt qua financiën, tijd en energie, bied ik voor een klein tarief een introductiesessie aan.

Een sessie voor jouw schoolteam of voor jou als leerkracht individueel.

 

Introductiesessie

Werken in het onderwijs vanuit jouw lichaamsintelligentie

Linda Mechielsen

Gediplomeerd en gecertificeerd coach en

expert in natuurlijke, lichaamsbewuste verbinding.

Meer over mij

Je lichaam als instrument om wezenlijk contact te maken.  De basis van onderwijs geven! Ontdek de grootse, positieve impact hiervan tijdens deze individuele sessie of groepssessie!

 

De natuur is een moeiteloze plek om in contact te komen en blijven met je lichaam. De drukte in je hoofd verdwijnt er vanzelf. Daar hoef je niets voor te doen. Het is de plek waar we thuishoren en tot leven komen.

Een moment waarin je vertraagt en in een staat van rust komt. Dat geeft ruimte en nieuwsgierigheid om de signalen van jouw lichaam te ontdekken. Ruimte innemen. Staan voor jezelf. Maar ook bewust worden van ongemak en spanning. Zodat je daarin gaat voelen hoe je jezelf hierin kunt helpen.

Leren compassie te voelen voor jezelf om compassie te voelen voor de wereld om je heen!

 

 

 

 

Wat ga je ervaren en ontdekken:

 

  • De kracht en mogelijkheden die schuilen in jouw lichaamsintelligentie.
  • In rust en ontspanning blijven, ook tijdens uitdagende situaties, bijvoorbeeld het voeren van lastige gesprekken met ouders en kinderen.
  • De impact op je lichaam ervaren van weerstand en verbinden, vertragen en versnellen, controle en vertrouwen.

 

Je lichaam is de poort naar jouw intuïtie. Het kunnen koersen op jouw intuïtie is leiderschap!

“De hoogste vorm van kennis is intuïtie”

~ Spinoza ~

 

Praktisch

introductiesessie team

Introductiesessie individueel

De sessie is vrijblijvend en eenmalig. Een paar dagen na de sessie hebben we  telefonisch contact over jouw ervaringen, vragen en behoeften en besluiten we gezamenlijk of dit smaakt naar meer of dat het hier stopt.

Tijdsduur 1 tot 1,5 u

Tarief: € 181,00 all in zomeractie-tarief: € 121,00 (zie hieronder)

Locatie volgt na aanmelding. Regio Apeldoorn – Arnhem – Zutphen

 

 

Introductiesessie team/groep

De sessie is vrijblijvend en eenmalig. Een paar dagen na de sessie hebben we  telefonisch contact over jullie ervaringen, vragen en behoeften en besluiten we gezamenlijk of dit smaakt naar meer of dat het hier stopt.

Tijdsduur: 1,5 tot 2 u

Tarief: € 121,00 p.p. all in. zomeractie-tarief: € 81,00 p.p. (zie hieronder)

Locatie volgt na aanmelding. Regio Apeldoorn – Arnhem – Zutphen

 

ZOMERACTIE

In de maanden juni – juli – augustus kun je een sessie boeken voor een zeer laag zomertarief!

 

  • 1 op 1 sessie van 1,5 a 2 uur: van € 181,00 voor € 121,00. Datum en tijdstip plannen we in overleg.

 

  • groepssessie van 2 a 2,5 uur:  van € 121,00 voor € 81,00 p.p.

Data:

Vrijdag 9 augustus 9.00 – uiterlijk 11.30 uur

Vrijdag 16 augustus 9.00 – uiterlijk 11.30 uur

Vrijdag  23 augustus 9.00 – uiterlijk 11.30 uur

Locatie volgt na aanmelding. Prachtige buitenlocatie in de natuur regio Apeldoorn – Arnhem – Zutphen

Aanmelden

Nieuwsgierig geworden?

  • Klik dan op de aanmeldknop en vul in het contactformulier in of je je aanmeldt voor een 1 op 1 sessie of een groepssessie. Kies je voor een groepssessie vul ook dan de datum van jouw voorkeur in.

 

  • Je ontvangt binnen 2 dagen per mail een bevestiging met de locatie, info ter voorbereiding en factuur.

 

  • Misschien is het zo dat je eerst nog meer informatie nodig hebt, of je hebt een andere vraag. Voel je vrij om je vraag in te vullen. Afhankelijk van jouw vraag zal ik telefonisch of per mail contact met je opnemen.

Ervaringen

Natuurlijk, ontspannen, liefdevol, kundig, luisterend, uitnodigend. Dat zijn woorden die opkomen als ik terugkijk hoe Linda ons meegenomen heeft om te voelen, te uiten en te delen.  Echt zeer de moeite waard om een keer mee te gaan als je je durft onder te dompelen in de natuur en jezelf.

Ditta

Deelnemer groepssessie

Ik heb het ervaren als een heel warm welkom, waarin ik me veilig en geaccepteerd voelde. De mooie reis die we die ochtend hebben gemaakt, heeft bijgedragen aan het nemen van een belangrijke stap in mijn werkzaamheden. Het gaf me zicht op een energielek en op een overtuiging van mezelf die niet klopte. Heel voelbaar was dat Linda zich volledig op mij afstemde. Ik heb de komende periode nog contact met Linda om een aantal dingen nader te bekijken en uit te werken.”

Barbara T.

Deelnemer groepssessie

Je leerde mij kennen in een van mijn chaotische periodes in mijn leven waar ik absoluut hulp nodig had. Deze heb je me voor de volle 100% gegeven. 1 van de mooiste eigenschappen die je hebt, is dat je me feilloos wist aan te voelen op welk vlak dan ook; zeker op emotioneel, dan wel gevoelsvlak. En dat vind ik echt jou brandmerk, jouw talent. ABSOLUUT, geen twijfel over. 
Daarnaast heb je mij op een heel eigen en goede wijze een spiegel voor weten te houden, waardoor ik daarna grote stappen heb durven maken. Ja, durven! Ook mijn angst overwinnen is behaald in de tijd dat ik door jou geholpen ben. Zeer dankbaar. Ik beveel iedere vrouw een keer te gaan wandelen met Linda, want je maakt echt daadwerkelijk stappen, niet alleen fysiek.
Natasha Sodirijo

Deelnemer individuele sessie

Over mij

Van 2003 tot en met 2016 was ik leerkracht op een reguliere basisschool. Ik heb dus van binnenuit ervaren hoe het schoolsysteem werkt. Het was vooral op het hoofd en cognitie gericht. Het lichaam deed nauwelijks mee. Ik voelde aan alles in mijn lichaam dat dit niet klopte. Dit signaal heb ik serieus genomen door verschillende workshops, trainingen en opleidingen te volgen. Het maakt sterker, veerkrachtiger, het is rustiger in mijn hoofd en mijn lichaam is mijn eerste bron van antwoorden als het gaat om keuzes maken.  Deze ervaringen heb ik de afgelopen jaren aan tientallen mensen gedeeld. Deze positieve ervaringen maken dat het echt mijn missie is geworden lichaamsbewustzijn in het onderwijs te integreren!

 

Linda Mechielsen