Jij op één sessie

 

Meld je hier aan om samen met mij de shift te maken van overleven naar voluit leven. Een leven waarin JIJ het startpunt bent en de regie hebt en van daaruit automatisch van waarde bent voor je omgeving.  

Jij bent een warme, lieve zorgzame en gevoelige vrouw die een groot hart heeft voor anderen. Jij bent er altijd voor anderen! Een prachtige en waardevolle eigenschap in deze wereld waar je trots op mag zijn.

Er is alleen wel een ‘maar’: je merkt de laatste tijd op dat je de allerbelangrijkste persoon vergeet, namelijk: JEZELF!

  • Je voelt je namelijk erg moe
  • Je hoofd draait overuren
  • Je herkent je eigen grenzen te laat.
  • Je reageert regelmatig behoorlijk emotioneel.

Wil jij hierin verandering, dan nodig ik je uit voor de gratis Jij op één sessie.

Dit is een online gesprek van een half uur tot max. drie kwartier waarin ik jou 3 concrete persoonlijke tips aanreik waarmee jij jezelf op één kunt zetten. Dit maakt dat jij helder voor ogen hebt welke keuzes jij voor jezelf mag maken waardoor jij weer energie en ontspanning in je dagelijks leven terugkrijgt.

Bonus:

Bij aanmelding ontvang je ook een super waardevolle bonus: een energieboost-dagboek waarbij jij gedurende de dag steeds kunt inchecken bij jezelf wat jij nodig hebt.

Vul onderstaande vragen in om de eerste stap te zetten om dit te bereiken.

Én plan je afspraak meteen in!

Aanvragen Jij op één sessie

van druk naar geluk

Waarom ik jou hiermee kan helpen

Als ervaringsdeskundige en gecertificeerd natuurcoach heb ik zelf de richting en juiste tools weten te vinden die mij dagelijks helpen voor mezelf te zorgen. Én tegelijkertijd een fijne balans te hebben tussen werk, moeder en partner zijn, zorg voor mijn ouders en ook sociale contacten te kunnen onderhouden.

 

Ervaringen

Het was intensief, positief en motiverend. Je stimuleert mij na te denken wat bij mij past, wat heb ik nodig. Je geeft tips maar mag zelf kijken of dit bij je past. Daarbij ben en kijk je ook heel praktisch.

Anoniem

Heel erg bedankt voor de inspirerende wandeling!

Ik heb het gevoel dat ik weer stroom en dat al mijn zintuigen weer openstaan.

Anoniem

Een wandeling met Linda is als het nemen van een bosbad. Tijdens het wandelen voel ik dat mijn lijf ontspant, ruik en zie ik optimaal, zonder mij daarvoor bewust te moeten inspannen. Een heerlijke bezigheid om ontspannen het weekend in te kunnen gaan!

Susanne

Een paar weken geleden een mooie natuurwandeling gemaakt. Ik startte de wandeling met dat ik dingen anders wil doen voor m’n dochter en hierin nog van alles wil leren. In Linda vond ik een warme persoonlijkheid die goed luistert en het moment laat zijn zonder zelf continu haar mening en oplossing te geven. Haar frisse blik deed me realiseren dat ik te weinig stil sta en waardeer waar ik allemaal al heel hard mee bezig ben en welke gigantische stappen ik al heb gemaakt. Het leven is een proces en stil staan daarbij is het meest waardevol.
Dankjewel Linda dat ik samen met jou mocht stilstaan bij mijn proces en je mij deed inzien dat er continu verandering is en dat niet nog extra opgezocht hoeft te worden.
Aranka Schippers

Gecertificeerd

Cirkel Centrum voor Coaching is geregistreerd bij
de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg
het Kwaliteitskeurmerk van de SBCE: Kinderen, jongeren
en gezinsprofessional en professionals voor Volwassenen