Online en Offline Cirkels

 Als je snel wilt gaan, ga dan alleen. Als je ver wilt komen, ga dan samen.

 

Cirkels voor onderwijsprofessionals en ouders.

Ervaar de vervulling, zingeving en energie van het Drieluik van Glim!

Vóór verbinding met kinderen van nu.

Tijdens deze offline en online Cirkels ontdek je de bedoeling van het gedrag van kinderen en wat er nodig is om in werkelijke verbinding te komen. Kinderen van nu zijn ‘wisdomkeepers’, ze helpen ons,  volwassenen,  te groeien naar een nieuwe dimensie! Een dimensie van rust, ruimte, vertrouwen en nieuwsgierigheid. Kortom: een dimensie van Verbinding.

Om hier samen met kinderen naartoe te kunnen groeien is er Het Drieluik van Glim*. Een heel verhelderend, zuiver en diepgaand instrument en bevat tools en oefeningen die zorgen voor diepte in de verbinding. Het werkt op vele scholen, bij vele leerkrachten en bij vele ouders. Het instrument heeft zichzelf inmiddels allang bewezen. Ook bij mij! Ik heb al vele ervaringen opgedaan hiermee.  Het is mijn natuurlijke staat van zijn en brengt me ontzettend veel groei, zingeving, verwondering en vervulling! En dat gun ik jou met heel mijn hart ook!

Om  ook die natuurlijke verbinding te kunnen creëeren nodig ik je uit open te staan voor bewustwording op je eigen overtuigingen, denken, voelen en doen. Kinderen ontwikkelen zich immers door wat jij laat zien in je gedrag. Het drieluik van Glim geeft jouw in een split-second verheldering in waar jij als volwassene zit: weerstand of in verbinding.
Zit jij in weerstand, dan schiet het kind ook in weerstand.
Zit jij in verbinding, dan stapt het kind ook in verbinding.

Tijdens deze kennismakingscirkels zet ik jou vooral in de belevings- en ervaringsstand waardoor jij een gevoel krijgt bij wat dit drieluik voor jou kan betekenen.

Je gaat naar huis met vele inzichten, inspiratie, oefeningen en tools waarmee je kunt oefenen om je dit eigen te maken.

Let op: dit drieluik is een levenshouding, een grondhouding. Géén trics, trucs of een quick-fix! 

*Glim voor kinderen van nu is ontwikkelt door Nicoline Jongschaap en zij inspireert niet alleen ouders en onderwijs maar inspireert met haar zuivere werkwijze inmiddels ook ondernemers om Glim in de wereld van nu te brengen. Momenteel word ik door haar gecoacht en opgeleid. Hier kun je meer informatie vinden.

 

moeder natuur

Eerstvolgende Glim Cirkel:  donderdag 20 april 10.00 – 12.00 uur Laag Soeren, Veluwezoom

Thema: geboren worden. 

De lente staat voor nieuw leven, geboorte, nieuwe creaties de wereld in zetten. Op een inspirerende prachtige plek in de natuur zal ik je dan laten kennismaken en toelichting geven op hoe de geboorte een impact heeft op gedrag, patronen en blokkades.

Alles wat een moeder denkt, voelt en ervaart tijdens de zwangerschap heeft impact op de (toekomstige) gezondheid, intelligentie en welzijn baby in haar buik. Hoe een moeder haar leven beschouwt tijdens die 9 maanden, helpt om de baby te vormen en voor te bereiden op de wereld waarin het geboren wordt. Als een baby eenmaal geboren is, wordt het leven vaak een herhaling van die eerste ervaringen in de buik.

Met voorbeelden ga je op diep niveau bijvoorbeeld begrijpen waarom je kind jou niet kan loslaten, veel spanning en alertheid ervaart, slecht slaapt, moeite heeft met nieuwe stappen, claimen enz. Dit kan je natuurlijk ook betrekken op je eigen geboorte.  Door dit aan te kijken kun je het helen. Er ontstaat rust en begrip!

Ik heb in februari de workshop “Glim” gevolgd bij Linda. In deze workshop gingen we in een kleine setting op zoek naar de formule voor verbinding. Gedrag en elementen van weerstand kunnen obstakels zijn om verbinding met jezelf en je naasten (in de meest brede zin van het woord) te vinden. Linda verstaat de kunst om deelnemers op hun gemak te stellen en een intieme, veilige sfeer te creëren. Haar werkervaring in het onderwijs en haar eigen zoektocht naar zichzelf en dat waar ze gelukkig van wordt, vind ik een absolute meerwaarde. Linda weet, ook door haar eigen struggles, waar ze het over heeft, zonder je het gevoel te geven dat ze boven je staat. Integendeel, ze zorgt ervoor dat ook jij gaat ontdekken waar en waardoor door je rust, empathie en geluksmomenten kunt vinden.

Silvia

Deelnemer offline Glim- Cirkel

Ik heb een paar weken geleden een Glimcirkel bij Linda bijgewoond. Ik heb het ervaren als een heel warm welkom, waarin ik me veilig en geaccepteerd voelde. De mooie reis die we die ochtend hebben gemaakt, heeft bijgedragen aan het nemen van een belangrijke stap in mijn werkzaamheden. Het gaf me zicht op een energielek en op een overtuiging van mezelf die niet klopte. Heel voelbaar was dat Linda zich volledig op mij afstemde. Ik heb de komende periode nog contact met Linda om een aantal dingen nader te bekijken en uit te werken.

Barbara

Deelnemer offline Glim-Cirkel

Praktische info Cirkels voor ouders en onderwijsprofessionals

Glim

Van denken en doen voor een ander.
Naar voelen voor jezelf.

Opladen.

Zuiver jouw magische natuur opduiken.

Zuiver voelen op dat het anders kan en mag.

Zuiver ontdekken wat jij nu eigenlijk écht wilt.

Omdat dat nodig is voor de kinderen van nu.

Weet dat ik jou zie, jou hoor en jou begrijp!
Dát is mijn natuur.
En dat is Glim!

Ontdek de diepte.
Ontdek het fundament van Verbinding.
Ontdek jouw gouden lijntje.

Ontdek én ervaar het tijdens een van mijn offline Cirkels van Glim.

Data: 

Live cirkel voor onderwijsprofessionals én ouders:

Donderdag 20 april 10.00 – 12.00 u

Thema: lente; geboren worden

Locatie: op een prachtige plek in de natuur: Veluwezoom, Laag Soeren

Tarief: € 32.50 all in

 

Benieuwd naar jouw natuurlijke Glim?

Reserveer NU je plek!

Bestel hier je kaartje voor een van de Cirkels!

Tarief: € 32,50, dat is inclusief :

– 21 % BTW

– koffie. thee en iets lekkers

– inspirerende materialen die je meekrijgt

Ik zie er naar uit jou te ontmoeten!

Veel liefs Linda

 

Lefwijf2

Bestellen