Individueel coachprogramma één maand!

ontdek én implementeer jouw natuurlijke kracht!

 

Tot 1 november 2021 exclusief pilottarief bij aanmelding!

 

 

 

Kom gratis kennismaken door middel van een natuursessie en bepaal of dit iets voor je is!

“The goal of life is to make your heartbeat match the beat of the Universe, to match your nature with nature.”

Joseph Campbell

Een individueel coachprogramma waarin je een shift maakt van een leven dat ‘z’n gangetje gaat’ naar een krachtig natuurlijk leven. Oftewel: een fantastisch leven! Een leven waarin jij het startpunt bent en de regie hebt en van daaruit automatisch van ongelooflijke betekenis bent voor je omgeving.

Je leert je te verbinden met jouw rijke, krachtige en waardevolle natuur dat binnenin jou zit. Dat is wie jij bent! Je ontwikkelt het lef om voorbij je angsten, twijfels, zelfkritiek en belemmerende overtuigingen te gaan, op weg naar jouw dromen en verlangens.

Een programma van 1 maand dat jou de aanzet geeft naar een leven vol energie, betekenis en voldoening! Een leven dat helemaal past bij wie jij van nature bent!

Hierin werkt de natuur zo krachtig mee. Die combinatie, daar geloof ik enorm in!!
Dát is transformatie en daarmee ontdek je en implementeer je daadwerkelijk jouw natuurlijke kracht die vervolgens jouw doelen en dromen realiseren!
Want als dit mij lukt, dan lukt dit jou helemaal!

Neem alvast een kijkje in het online gedeelte en doe de eerste oefeningen!

Druk op de afbeelding hieronder.

Wat krijg je:  

 • Start van het programma vindt plaats d.m.v. een live één op één natuurcoachsessie. De start van je leven op een hoger level!

 • 5 online modules verspreid over de maand: met vooral vooral veel oefeningen waarbij je datgene wat je al weet in combinatie met nieuwe informatie daadwerkelijk gaat toepassen! Alleen informatie doet niets. Het gaat in dit programma om het implementeren van de informatie. Het zijn niet alleen de acties, maar juist een onmisbaar ander component dat ervoor gaat zorgen dat jij in de transformatie stapt naar het ZIJN van de koningin over haar rijk 😉
 • Omdat ik weet en dagelijks ervaar hoe snel je terugvalt in oude niet helpende patronen zal ik je volledig accountable houden op het realiseren van jouw verlangen door je 5 dagen per week een krachtige mail te versturen.
 • Halverwege de maand een één op één online sessie via zoom.
 • Afronding door middel van een live één op één natuurcoachsessie waarbij we op een bijzondere en feestelijke manier jouw behaalde doelen en stappen vieren!
 • Extra: een prachtig en bemoedigend welkomstcadeau dat jou gaat helpen tijdens deze persoonlijke reis!

Realiseer je dat  dit ruim 4 uur (!!!) persoonlijk contact is omdat ik 100 % commitment heb op jouw groei!

Wat levert het je op:

 • Op een diep level verbinding met jouw natuur; met wie jij van nature bent.
 • Je hebt zelf het stuur in handen over je leven in plaats van dat je hoofd of anderen dat doen. Je maakt de buitenwereld niet meer belangrijk, maar juist wel jezelf!
 • Zeer overbodig om nog te zeggen hoop ik, toch doe ik het nog even: egoïsme is hier totaal niet aan de orde. Juist het in één lijn staan met wat jou energie geeft is de belangrijkste bron om deze energie vervolgens te kunnen inzetten bij het helpen van anderen!
 • Je herkent het als het je onbewust terugshift naar het pleasen en doen wat anderen volgens jou verwachten. Je bent in staat dit te shiften: van hoofd naar hart.
 • Helderheid over: wie jij nu bent, wie je wilt zijn, dat wat je tegenhoudt, de juiste mindset…
 • De ervaring en het diepe gevoel dat je tot veel meer in staat bent dan je met je hoofd kunt bedenken.

 • Inclusief het belangrijkste andere component om de identiteit aan te nemen van een krachtige vrouw die haar verlangens realiseert! Een onderdeel dat bij de meeste coaches ontbreekt…

Kom gratis kennismaken door middel van een natuursessie en bepaal of dit iets voor je is!

Omdat dit een geheel nieuw programma is en ik hier graag feedback op ontvang, bied ik hem aan voor een belachelijk klein tarief! 
Vanaf 1 december 2021 zal ik het aanbieden voor  € 499,00*
T/m 30 november hangt hier een bizar lage pilotprijs op van € € 149,95 *!!!

Vragen? Je kunt me altijd contacten

* Tarieven zijn exclusief 21 % BTW

Kom gratis kennismaken door middel van een natuursessie en bepaal of dit iets voor je is!

Waarom ik jou hiermee kan helpen

Als ervaringsdeskundige en gecertificeerd natuurcoach heb ik zelf de richting en juiste tools weten te vinden die mij dagelijks helpen voor mezelf te zorgen. Én tegelijkertijd een fijne balans te hebben tussen werk, moeder en partner zijn, zorg voor mijn ouders en ook sociale contacten te kunnen onderhouden.

 

Ervaringen

Nu zit ik in een behoorlijke fase van bewustwording  en heb samen met jou al mijn doelen bereikt. Zelfs mijn ideale werkweek is werkelijkheid geworden. Zooo blij :))
Je leerde mij kennen in een van mijn chaotische periodes in mijn leven waar ik absoluut hulp nodig had. Deze heb je me voor de volle 100% gegeven. 1 van de mooiste eigenschappen die je hebt, is dat je me feilloos wist aan te voelen op welk vlak dan ook; zeker op emotioneel, dan wel gevoelsvlak. En dat vind ik echt jou brandmerk, jouw talent. ABSOLUUT, geen twijfel over. Dat mogen meer vrouwen onder ons beseffen; dat er een vrouw in jouw omgeving is, die jouw daadwerkelijk 1 op 1 geweldig goed op weg kan helpen naar jouw zelf. Want ook jij bent uniek!
Daarnaast heb je mij op een heel eigen en goede wijze een spiegel voor weten te houden, waardoor ik daarna grote stappen heb durven maken. Ja, durven! Ook mijn angst overwinnen is behaald in de tijd dat ik door jou geholpen ben. Zeer dankbaar.
Ook erg leuk om te vertellen dat je mij bepaalde inzichten hebt gegeven die op een, voor mij, heel makkelijke manier geïmplementeerd konden en kunnen worden in mijn dagelijks bestaan, waardoor mijn leven een stuk simpeler is geworden.
En bovenal, mijn man zegt nu dat ik meer zelfreflectie heb, meer zen en huiselijker ben. Zelfs op relationeel vlak is het doorgetrokken en daar ben ik ook heel dankbaar voor.
Linda, je bent een TOPPER.
Ik beveel iedere vrouw een keer te gaan wandelen met Linda, want je maakt echt daadwerkelijk stappen, niet alleen fysiek.
Liefs van Natasha
Natasha Sodirijo

deelnemer 1 op 1 coachprogramma

Heel erg bedankt voor de inspirerende wandeling!

Ik heb het gevoel dat ik weer stroom en dat al mijn zintuigen weer openstaan.

Anoniem

Het was intensief, positief en motiverend. Je stimuleert mij na te denken wat bij mij past, wat heb ik nodig. Je geeft tips maar mag zelf kijken of dit bij je past. Daarbij ben en kijk je ook heel praktisch.

Anoniem

Een wandeling met Linda is als het nemen van een bosbad. Tijdens het wandelen voel ik dat mijn lijf ontspant, ruik en zie ik optimaal, zonder mij daarvoor bewust te moeten inspannen. Een heerlijke bezigheid om ontspannen het weekend in te kunnen gaan!

Susanne

Een paar weken geleden een mooie natuurwandeling gemaakt. Ik startte de wandeling met dat ik dingen anders wil doen voor m’n dochter en hierin nog van alles wil leren. In Linda vond ik een warme persoonlijkheid die goed luistert en het moment laat zijn zonder zelf continu haar mening en oplossing te geven. Haar frisse blik deed me realiseren dat ik te weinig stil sta en waardeer waar ik allemaal al heel hard mee bezig ben en welke gigantische stappen ik al heb gemaakt. Het leven is een proces en stil staan daarbij is het meest waardevol.
Dankjewel Linda dat ik samen met jou mocht stilstaan bij mijn proces en je mij deed inzien dat er continu verandering is en dat niet nog extra opgezocht hoeft te worden.
Aranka Schippers

Van maart t/m juni heb ik de 4 maanden coachroute gelopen met Linda. Ik heb in deze periode zoveel geleerd. Ik heb mezelf teruggevonden en daarmee bedoel ik dat ik door Linda ben gaan nadenken over welke waarden belangrijk zijn voor mij. En wat de dingen zijn waarvan ik energie krijg, wat ik graag zou willen, wat mijn wensen zijn. Veel van mijn wensen heb ik in deze maanden gerealiseerd: minder werken, meer tijd voor een boek lezen, muziek maken, muziek luisteren. Ik wilde graag vrijwilligerswerk doen op school en na de zomervakantie is dit ook gebeurd en ik geniet er enorm van.

 Linda kan heel goed luisteren en stelt vragen en vraagt door. Hierdoor heb ik nieuwe inzichten gekregen en daarmee kan ik nu verder. Het coachingstraject is afwisselend qua omgeving: elke keer weer prachtige wandelingen, maar ook qua aanpak: wandelen, ontspanningsoefeningen, inchecken bij jezelf, kopje thee met wat lekkers, kaartjes met vragen en inzichten, een heerlijke lunch. Het was een periode waarin veel gebeurd is en waar ik dankbaar op terugkijk. Linda, bedankt voor alles en ik blijf je volgen op je telegramkanaal.

Riemke

Cliënt coachroute 4 maanden

Gecertificeerd

Cirkel Centrum voor Coaching is geregistreerd bij
de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg