Hoofd en hart in balans

Workshop hoofd en hart in balans
Nieuwe data volgen in het najaar

Hoofd en hart in balans

  • Ben jij iemand die veel voor anderen aan het zorgen is?
  • Voel je je opgejaagd en lukt het je niet te ontspannen?
  • Sta je voordurend ‘aan’?
  • Voel jij dat je vooral aan anderen aan het geven bent, maar heb je te weinig tijd voor jezelf? Terwijl je voelt dat je daar echt behoefte hebt?

Oftewel: je cijfert jezelf volledig weg, je staat in de overlevingsstand.

HOOG TIJD VOOR RADICALE VERANDERING!

Herken je bovenstaand en ben je op zoek naar diepgaande tools die écht effect hebben om beter voor jezelf te zorgen, dan ben je van harte uitgenodigd en heel welkom! Hete is dé perfecte avond om de eerste stap naar jouw wensen  te zetten.

 Deze avond is bedoeld om de buitenwereld even te laten voor wat die is. Je tuned in op wat er diep in jouw binnenwereld leeft. Welke gedachten, gevoelens en wensen leven er diep binnen in jou? 


Je oefent, leert, luistert, wisselt ervaringen uit en er is hiernaast ook een moment van stilte. Stilte om te connecten met binnenwereld zodat daar vanuit kunt voelen welke diepe wens er ligt en wat jij kunt doen om daar een eerste kleine stap naartoe te zetten.
Bewegen richting jouw wens is hetzelfde als bewegen richting jouw authenticiteit. Dat brengt energie, flow en ontspanning! Je zit veel lekkerder in je vel!

Meedoen kan voor een prikkie. Er zijn maximaal 6 plekjes (de vorige workshop zat VOL!). 

Early-bird-tarief van € 17,50 geldig tm 23 febr (daarna € 22,50)

Het was een prima verzorgde workshop! Ik heb de avond als open, knus en waardevol ervaren. Het was fijn dat de groep klein was zodat er aandacht voor iedereen was. 

Anoniem

Ik vond de workshop inspirerend en warm.

Ik vond de meditatie en de creatieve opdracht heel fijn en concreet. Ik heb wel vaker meditaties gedaan; vaak worden die begeleid door woorden: “stel je voor dat je op het strand ligt, de zon schijnt, het water kabbelt”, et cetera. Bij dit soort meditaties komen er meestal geen beelden bij me op (ik zie mezelf niet als een beelddenker). Jouw oefening gaf geen richting, dat was juist fijn! Daardoor vrij interpretabel (door ieders persoonlijke wens).
Toen kon ik me er wel iets bij voorstellen en stroomde het als vanzelf.

Anoniem

Wat levert dit jou op:

  • een kompas vol inzichten en tools om radicaal jezelf op nummer 1 te zetten.
  • begrijp je hoe spanning en stress werkt in jou lichaam en wat je daaraan kunt doen.
  • nieuwe contacten met gelijkgestemden waarmee je ervaringen kunt uitwisselen
  • koffie, thee met lekkers inbegrepen
  • een bag met liefdevolle goodies om jezelf te herinneren aan wat jij deze avond met jezelf hebt afgesproken!

slechts 6 plekjes beschikbaar

Als ervaringsdeskundige en gecertificeerd coach heb ik zelf de richting en juiste tools weten te vinden die mij dagelijks helpen voor mezelf te zorgen. Én tegelijkertijd een fijne balans te hebben tussen werk, moeder en partner zijn, zorg voor mijn ouders en ook sociale contacten te kunnen onderhouden.

Ervaringen

“Ik ben zelf meer ontspannen. Ik hoef niet overal bovenop te zitten en kan ook dingen loslaten.
Je stelt open vragen, luistert goed. Je leert me om anders te kijken. Het moet niet persé zo, volgens regels.”

37-jarige vrouw

Deelnemer coach route

De parels uit het traject zijn mijn eigen bewustzijn dat iedereen is zoals hij is, ook mijn eigen zoon en dat ik goed moet opletten en luisteren naar wat hij aangeeft. Dat het niet allemaal nú opgelost hoeft te worden, maar dat het een proces is. Dat Linda heel scherp kan aangeven welke kwaliteiten onze zoon heeft en mij er zo ook weer op gewezen heeft. Linda is een ongelooflijk enthousiaste, gedreven vrouw met liefde voor kinderen, die in een oogwenk een vertrouwensrelatie bouwt met je kind en ervoor zorgt dat je kind iedere keer met heel veel zin naar haar toe gaat.

Ouders 9-jarige zoon

Deelnemer coach route

Mijn kind voelde zich blij bij Linda. Hij ging graag naar haar toe en voelde zich speciaal en bijzonder door alle aandacht. Ik ben blij dat mijn kind zich uit over zorgen en angsten. Ik ben erg blij dat ik het samenwerkingsverband met Linda ben aangegaan.Ik zal Linda als kindercoach aanraden bij anderen vanwege de zorg op maat. Duidelijke communicatie. Linda kreeg duidelijk waar de schoen wrong en presenteerde een aanpak hierop gericht. Ze voerde deze aanpak ook uit. Linda neemt haar werk als kindercoach heel serieus. Ik liet mijn kind met een gerust gevoel bij haar achter.

-

Deelnemer coach route

Het traject heeft mijn 18-jarige dochter meer inzichten gebracht om met haar onzekerheden om te gaan. Ze durft meer initiatief te nemen. Ik zou Cirkel zeker aanraden bij anderen vanwege de persoonlijke benadering en Linda’s kundigheid.

Judith

Deelnemer coach route

Gecertificeerd

Cirkel Centrum voor Coaching is geregistreerd bij
de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg
het Kwaliteitskeurmerk van de SBCE: Kinderen, jongeren
en gezinsprofessional en professionals voor Volwassenen