Gratis masterclass Evolve

In één uur meer speelruimte, rust en verbinding in jouw onderwijs! 

Ervaar je als onderwijsprofessional ook dat knagende gevoel van steeds maar weer tekortschieten, controle en haast? 

Na een dag werken besef je je opnieuw: wéér niet gelukt om ieder kind aandacht te geven.

Je hebt voortdurend dat knagende gevoel dat je te weinig aandacht kunt geven aan ieder kind. Je kunt de kinderen niet bieden wat jij eigenlijk zou willen.

Iedereen wil wat van je: kinderen, ouders, collega's, inspectie...

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Het gevoel dat je het nooit goed genoeg kan doen bekruipt je steeds vaker.

Je zit hierdoor steeds in je hoofd bij wat allemaal nog moet. Aan alle kanten voel je tijd tekort. En eigenlijk voel je dat je zelf tekortschiet. Je kunt steeds minder voor de volle 100 % genieten van het moment met de kinderen.

Wat je doet klopt niet meer bij hoe jij van binnen voelt dat onderwijs zou moeten zijn.

Je dag is vol en veel: je schakelt van groepjes kinderen instructie geven, brandjes blussen tussen kinderen, naar het kopieerapparaat naar oudergesprekken, groepsplannen maken en teamoverleggen…

Maar je hebt zoveel werk te doen, dat geen rust en energie hebt om te kijken hoe het anders kan.

Als je heel eerlijk bent naar jezelf weet je dat je eigenlijk heel ander onderwijs zou willen. Maar je weet niet hoe en waar te beginnen.

Marieke en Linda

Tijdens deze gratis Masterclass nemen wij jou mee in een wereld van oneindige mogelijkheden!

  • Je creëert begrip voor jouw gevoel van tekortschieten. Je omarmt deze met liefde en kunt daarna bewust kiezen voor genoeg en misschien zelfs voor overvloed!
  • Wij laten je ervaren hoe je gedurende de schooldag in contact met jezelf kunt blijven. Dat maakt dat je meer rust ervaart, stabiliteit in jezelf voelt en makkelijker je grenzen kunt aangeven.
  • Wij laten je ervaren hoe je op een eenvoudige manier meer speelruimte in de dag kunt creëren.
  • Doordat je tijdens deze masterclass de kracht en moed in jezelf voelt opborrelen, krijg je vertrouwen in jouw pad. En het lef om erop te lopen.

Wij, Marieke en Linda, weten vanuit ervaring dat dit écht zo werkt! Óók in een volle klas van 30 kinderen!

 

Deze masterclass zou zomaar eens het begin kunnen zijn van een haalbare, overzichtelijke transformatie.

Jij verandert in een aanstekelijke inspiratiebron: van deze manier van lesgeven wil jij méér en jouw collega’s waarschijnlijk ook!

“Mooi hoe je met jouw verhalen en de fijne gesprekken die we hebben gehad mij inspireert en inzicht geeft in mezelf en mijn gedachten. Dit helpt me om te gaan voor wat ik echt wil en voel. Door zelf regie te nemen en mijn dromen en ambities waar te maken. Manifesteren! 😊 Mooi – bijzonder – waardevol – ”

Ingrid

coachee

“Je wist me feilloos aan te voelen op welk vlak dan ook; zeker op emotioneel, dan wel gevoelsvlak. En dat vind ik echt jou brandmerk, jouw talent. ABSOLUUT, geen twijfel over. Dat mogen meer vrouwen onder ons beseffen; dat er een vrouw in jouw omgeving is, die jouw daadwerkelijk 1 op 1 geweldig goed op weg kan helpen naar jouw zelf.”

Natasha Sodirijo

coachee

Praktisch

Meer rust in jezelf en om je heen voelen

Meer verbinding met jezelf, de kinderen en je collega’s

Meer speelruimte om te doen wat jij wilt

Marieke Ligtenberg en Linda Mechielsen

De masterclass vindt op 4 verschillende momenten plaats en is iedere keer live! 

Live gaan creëert de hoogte energie en dus ook het grootste effect.

Je kunt kiezen uit de volgende momenten:

  • Dinsdag 5 maart 15.00 uur
  • Vrijdag 8 maart 10.30 uur
  • Dinsdag 12 maart 19.30 uur
  • Donderdag 14 maart 20.00 uur

Na aanmelding op het door jou gekozen moment ontvang je via de mail de link en verdere instructies.

 

Verheug je op een masterclass met hoge energie en één die nog lang bij je blijft! Misschien is dit wel dé aanzet voor jou om een echt liefdevol besluit voor jezelf en de kinderen te nemen?!

“Wow!!! Wow wow wow! Wat jullie in zo’n korte tijd allemaal al hebben gecreëerd! Ik voel helemaal de energie waarin het instaan is er doorheen stromen! 

Heel aanstekelijk en heel fijn om te zien dat waar ik op hoopte, aan het gebeuren is! Het onderwijs , het gevoel binnen in het onderwijs, de intentie is aan het veranderen, via jullie! Ik blijf jullie verder volgen, zo inspirerend en aanstekelijk. Heel veel succes met jullie Evolve, ik weet zeker dat hier mensen op gaan aanhaken en het gaat groeien!” 

Renske Kruize

deelnemer Evolve masterclass

“Ik heb de masterclass van Evolve gevolgd en daar heb ik de passie en liefde gevoeld die Marieke en Linda voor het onderwijs hebben.

Marieke heb ik leren kennen als een vrouw met een visie en een missie en dat heb ik in deze masterclass ook weer ervaren. Het nieuwe onderwijsverhaal dat zij vertelt en het leven met lef dat ze stimuleert, zijn erg nodig in deze tijd. Ik word er erg blij van als ik haar hierover hoor praten.

Roos van den Hoorn

deelnemer Evolve masterclass

Wie zijn Marieke en Linda?

Linda Mechielsen

Marieke Ligtenberg.

Na bijna 30 jaar in het onderwijs gewerkt te hebben, als leerkracht intern begeleider en onderwijskundig leider heb ik altijd gedacht vanuit ‘Wat kan er wel’ en ‘Wat is er nodig voor de kinderen om te groeien. Ik ben vanaf één dag voor de klas gaan pionieren, omdat de situatie erom vroeg en ook omdat het in mij zit als mens. In de jaren daarna ben ik dit blijven doen en ben naast het onderwijs ook het persoonlijke ontwikkelingspad opgegaan. Voor een deel ingegeven door mijn jeugd en ook vanuit nieuwsgierigheid naar wat mij drijft, waar mijn verlangens zitten, wat is spiritualiteit voor mij, …. Na jaren voelen dat het schuurde voor mij in het onderwijs kwam ik er tijdens de Master Leren en Innoveren achter dat we te veel systeemgericht werken en dat het meer mens- en wereldgericht moet zijn. Ik heb toen Power of the Youth opgericht, vanuit de gedachten dat de energie, de kracht voor de toekomst zo veel meer ligt bij de kinderen/jongeren dan dat we nu laten merken aan ze. Ook hier heb ik weer de pioniersrol aangenomen, nu aangevuld met mijn toolbox vol ervaringen, kennis en wijsheid. En dit is wat ik nu wil doorgeven.  

Daarnaast is zelfontwikkeling, bewustzijn en groei in welke vorm dan ook iets wat ik dagelijks doe en mij bezighoudt.

Meer over Marieke vind je op haar eigen website: poweroftheyouth.nl

Linda Mechielsen.

Ik werkte van 2003 tot en met 2016 als leerkracht in het regulier basisonderwijs. Ik was een persoon die graag volgde, perfectionistische aanleg had en het goed wilde doen voor anderen. Hier is radicaal verandering in gekomen toen ik samen met een coach het pelgrims-avontuur voor ruim een week aanging. Acht dagen lang stappen zetten in de natuur en de eenvoud van alleen maar wandelen, en zorgen voor eten, drinken en onderdak heeft mij een diepe imprint gegeven van wat nu écht belangrijk is in het leven: do more of what makes you happy is sinds die tijd mijn levensmotto.  Ik voel de urgentie dat ‘happyness’ ook de basis is van leren en het ontwikkelen van je potentie. Dit moet terug in het onderwijs!

In 2016 heb ik ontslag genomen en ben ik de wereld van persoonlijke ontwikkeling ingestapt. Al heel wat jaren train en coach ik via mijn eigen onderneming onderwijsprofessionals en ouders naar meer happyness, rust en ruimte. Mijn gezin ontkomt ook niet aan verandering: voor de kinderen hebben we gekozen voor een school zonder toetsen en methodes en waar buitenspelen als ontwikkeling wordt gezien.Hoe rauw (rouw) het leven is ken ik ook: het overlijden van mijn moeder in 2020 had een diepe impact. Tegelijkertijd heeft dat ook veel bewustwording en groei gebracht. Bewustzijnsgroei is mijn dagelijkse practice en word permanent gecoacht.

Wat maakt deze masterclass zo uniek?

Marieke en Linda spreken van bij elkaar opgeteld 43 jaar onderwijservaring

Hierdoor weten wij van binnenuit wat er speelt in het onderwijs. Hoe veelomvattend het vak is. En hoeveel op je afkomt elke dag weer. Wij komen dan ook met onze best practices die vanuit de onderwijspraktijk echt werken.

Wij zetten je in de ervaringsstand (wij gaan dus geen uur lang zenden!)

We doen het in deze masterclass samen. Wij zullen je regelmatig vragen naar jouw verhaal en jouw ervaringen. En wij sluiten daarop aan door ervaringsgerichte oefeningen. 

Waar jij tegenaan loopt pakken we bij de wortel aan: bij jouw overtuigingen!

Je overtuigingen over jezelf maken wat jij denkt en wat je gelooft en dat zegt alles over wat je doet en wie je bent. Wil je een stevige verandering, dan pakken we het bij de wortels aan. Je wordt je bewust waarom je nog vasthoudt aan angsten, controle of denken in tekorten. Door deze bewustwording creër je keuze: ga je in die gedachten mee of kies je voor andere gedachten?

Het gaat om jou en niet iedereen is hetzelfde. Dus geen one-size-fits all.

Jij voelt je op diep niveau echt gehoord, gezien en begrepen.

Wat er aan bod komt voelt voor jou als haalbaar in jouw onderwijssituatie.

Wij staan voor eenvoud. Dat betekent terug naar de basis. Onnodige zaken loslaten en eerst aandacht besteden aan dat wat onzichtbaar het meest knaagt en het hardste nodig is: verbinding met jezelf! Er zijn veel verschillende manieren hoe je dit kunt toepassen, wij geven jou vanuit onze onderwijs- en coachervaring de meest eenvoudig toepasbare tools.

Aanmelden gratis Masterclass

Aanmelden gratis masterclass Evolve

Nieuw veld

1 + 1 =