Over

Over Linda

In de zomer van 2016 heb ik 8 dagen lang 25 kilometer per dag gewandeld in Frankrijk. Ik liep letterlijk de blaren op mijn voeten. Ik hoefde me alleen maar bezig te houden met zorgen voor voldoende eten, drinken en een slaapplek. Back to basic! In een onbekende omgeving stappen zetten, wat een avontuur!

Ik begon hieraan omdat ik compleet mezelf kwijt was: ik pleegde roofbouw op mezelf. Knetterhard werken, alleen maar aan het geven aan anderen en wat ik zelf wilde en voelde had ik geen idee van.

Daar buiten in de natuur verdween de ruis in mijn hoofd en het opgejaagde gevoel in mijn lijf. In de natuur kreeg ik weer contact met mijn lichaam en mijn gevoel en werd duidelijk wat ik hier op de wereld te doen had. Dit maakte dat ik stappen gezet heb en acties gedaan heb waarvan ik niet wist dat het in me zat. Ik ging mijn gedrags- en gedachtepatronen herkennen en begrijpen, daardoor vielen er allerlei puzzelstukjes op hun plek.  Ik kwam erachter dat ikzelf toch echt de enige regisseur van mijn leven ben en ikzelf op ieder moment een keuze kan mag maken.  Een keuze die goed voor mij is, zonder schuldgevoel!

Levenslessen

Ondertussen heb ik mijn moeder ook steeds zieker zien worden wat tot de dag van vandaag de nodige impact op mij heeft. Na twee keer in een burn-out te zijn beland is ze daar nooit meer helemaal van hersteld. In mei 2017 volgde een keiharde diagnose: ze had de ziekte van Alzheimer.

Dit zijn levenslessen geweest waarbij ik ervaren heb dat overspannenheid, chronische stress en burn-out de hersenen maar ook andere delen in je lichaam kan ontregelen met alle gevolgen van dien. Dit maakt dat ik van binnenuit voel dat ik deze missie de wereld in wil brengen:

Vrouwen het lef laten hebben zichzelf op één te zetten!

Om deze missie de wereld in te brengen heb ik een tweejarige coachopleiding gevolgd en daarna nog vele andere trainingen én ben ik ondertussen mijn praktijk gestart. Naast het één op één begeleiden van mensen en het geven van workshops en trainingen heb ik mezelf verdiept in de werking van het brein, je mindset en je lichaam als richtingaanwijzer en volg ik jaarlijks één of meerdere trainingen om mezelf te blijven ontwikkelen.

Door al deze ervaringen, kennis en trainingen heb ik een ontspannen leven gecreëerd voor mezelf, waarin ik vooral dingen doe waar ik energie van krijg. Door die energie kan ik er zijn voor mijn gezin, klanten, familie, vrienden en lukt het mij om mijn bedrijf op een ontspannen en energieke manier te laten groeien. 

Wil jij je leven serieus nemen omdat je weet dat je toekomst elke korter wordt? En alles eruit gehaald hebben waarvoor jij hier op aarde bent gekomen? En zoek jij daar hulp bij? Druk op de contactknop en vier deze moedige stap! De eerste stap naar een leven die 100 % klopt bij wie jij van nature bent is nu al gezet!  

Mijn visie 

Ik geloof in een wereld waarin alles op diep niveau met elkaar verbonden is. De wereld heeft dat op dit moment heel hard nodig. We zijn uit verbinding geraakt met onszelf en alleen nog maar gericht op de buitenwereld. Dat betekent dat we de neiging hebben dingen te doen die anderen van ons verwachten, maar die vaak niet goed zijn voor onszelf. 

Veel vrouwen leven hun leven op een heel hoog tempo en voelen zich heel verantwoordelijk voor hun omgeving. Ze doen dan ook heel veel dingen tegelijkertijd. Dit vanuit een groot, liefdevol hart.  Alleen dat grote liefdevolle hart staat niet vaak stil bij wat ze zelf willen.

Wil je in deze gejaagde, prestatiegerichte en mentale samenleving overleven, dan is het essentieel om tijd voor jezelf te maken en de juiste keuzes te maken die bij jou passen. Kiezen voor jezelf.

Kiezen voor jezelf is niet egoïstisch. Kiezen voor jezelf is noodzakelijk om voor anderen te kunnen zorgen. 

Om te weten wat goed is voor jou, waar je energie van krijgt en wat jou blij maakt, is het nodig te vertragen. In de vertraging krijg je weer connectie met wat er diep binnenin jou leeft. Daar help ik je bij. Dat wat daar leeft, gevoeld en vertelt wordt zijn jouw antwoorden. Ik help je dit te vertalen naar praktische stappen en acties.

Wie ben ik nog meer

  • Getrouwd met Floris en moeder van 3 jongens in de basisschoolleeftijd
  • Ik ben altijd nieuwsgierig naar wat mensen beweegt. Waarom doen mensen wat ze doen.
  • Ik lees, leer, volg trainingen. Kennis; ik heb er nooit genoeg van!
  • Ik ben toegankelijk en betrokken bij jou proces. Dit om het beste in jou naar boven te halen!
  • Ik word door anderen als liefdevol, toegankelijk, open en soms ook confronterend genoemd.
  • Ik ben lekker eigenwijs, maak mijn eigen keuzes en sta daarvoor; heb een hekel aan ‘doen hoe het hoort’
  • Ik ben een altijd op zoek naar uitdagingen en nieuwe ervaringen, daarnaast ook een rustzoeker.
  • Ik ‘speel’ graag met vuur. Het heeft iets magisch en iets verbindends. In 2019 zelfs een vuurloopworkshop georganiseerd.

 

Gecertificeerd

Cirkel Centrum voor Coaching is geregistreerd bij:

de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg

Krachtdierenspel

Geboorte in kaart

Sundoor Vuurlooptrainer

Ervaringen

Dank je wel voor de leuke wandeling en het fijne gesprek dat we hadden.

Het is elke keer weer fijn om de natuur in te gaan. Dichtbij mezelf te blijven en hardop te kunnen uitspreken wat ik nu meemaak. Dat maakt dat ik kan voelen hoe het van binnen resoneert. Die ruimte geef jij en dat is mooi. Het ook stil mogen zijn en even alleen de elementen binnen laten komen en die leuke vogeltjes te volgen van boom tot boom :-). Het is waardevol om ook stil te kunnen zijn bij een ander.

M.V.

Deelnemer individuele wandelsessie

Vanmorgen samen met Linda mijn gewonnen inspiratiewandeling gelopen. Wat hadden we een geluk met mooie weer. Heerlijk gewandeld en fijn gepraat. Het fijne vond ik vooral dat ze (voor mijn gevoel) zonder oordeel me soms net even anders laat kijken naar zaken waar ik tegenaan loop.

Judith

Deelnemer individuele wandelsessie

Ik vond het een bijzonder mooie ervaring. Ook het aantal deelnemers was prima, gemêleerd publiek ook, leuk!

Iedereen even hartelijk en open en belangstellend naar elkaar. Positieve sfeer en knusse locatie.

Dat het uiteindelijk stopte met regen en de maan zichtbaar werd, was magisch.

Ik denk nog vaak terug aan de loop als het even tegen zit. Opbeurend werking heeft op mij.

Ook de persoonlijke overwinning blijft me bij.

-