Alleen in de vakantie tot groei en bloei komen?

Een gek fenomeen waar ik me altijd over verbaasd heb:

Kinderen groeien en ontwikkelen zich in de vakantie extra hard. En je ziet volwassenen weer helemaal tot bloei komen. In tegenstelling tot de periodes tussen de vakanties in ūüėČ

Zelf geloof ik dat dat komt omdat…

  • We in een langzamer en natuurlijker tempo leven dat beter past bij wie we als mens zijn.¬†
  • Zowel kinderen als wijzelf voelen meer rust, ruimte en autonomie omdat¬†er¬†minder wordt opgelegd¬†
  • Er meer samen-tijd is. Er ontstaat meer¬†verbinding door de diepere gesprekken die ouders weer met elkaar voeren.¬†Kinderen voelen die verbinding en dan hoeven ze zich geen zorgen te maken (lees: het gedrag hoeft niet zo hard te werken) over of papa of mama het wel goed hebben.¬† Maar ook ondernemen volwassenen en kinderen meer samen, wat de hechting en relatie onderling natuurlijk weer goeddoet!

‚ÄčHier¬†groeien en glimmen zowel kinderen als volwassenen van!

Dit zou natuurlijk niet alleen in de vakantie zo moeten zijn. Ik ben ervan overtuigd dat als we ons onderwijs niet drastisch aanpassen aan de natuur van de mens, en meer liefde in onszelf gaan voelen, dat er nog veel meer leerkrachten met burnouts, maar ook kinderen met labels, mentale problemen, burnouts en thuiszitters komen.

Wij, leerkrachten, hebben innerlijk en lichaamsgericht werk te doen om zachter, liefdevoller naar jezelf te zijn en om meer verbindende momenten alleen √©n samen met kinderen te cre√ęren.¬†

Dit innerlijk en lichaamsgericht werk Рwat je tijdens mijn introductiesessie voor een klein en fijn zomertarief kunt ervaren Рlevert op lange termijn zóveel op! Enkele voordelen:

  • je voelt meer compassie voor jezelf en anderen.
  • je kunt je grenzen en wensen beter voelen en communiceren.
  • je zit minder in je hoofd (neemt energie) en vertrouwt op je lichaamssignalen (geeft energie).
  • bent je sneller bewust van momenten van ongemak (in de klas of tijdens een lastig gesprek) en weet dan jouw hulpbronnen in te schakelen.
  • door de groep ervaar je dat je niet alleen bent in jouw verlangens, behoeften, angsten en weerstand. Samen cre√ęeren we een hoge energie die veel zelfvertrouwen, kracht en inspiratie vrijmaakt!

Kom naar een introductiesessie in de natuur! Doe mee voor een klein en fijn zomertarief! 

Introductiesessie

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Ontvang tips en trics

Laat hieronder je gegevens achter

Gloednieuwe introductiesessies!

Check hier de info!

Introductiesessie

Over Linda

Na twee keer in een burn-out te hebben gezeten, gooide ik in 2016 het roer om. Het was tijd om weer terug te keren naar de essentie. Mijn essentie. Na acht dagen letterlijk de blaren op mijn voeten te hebben gelopen, wist ik wat ik wilde. Ik nam ontslag in het onderwijs, ik ben voor mezelf gaan zorgen en me vervolgens opgeleid tot persoonlijke coach. Met als doel anderen te begeleiden om te bewegen naar verandering.

Gecertificeerd

Cirkel Centrum voor Coaching is geregistreerd bij