Dé perfecte dag!

“Dit is dé perfecte dag!”

Julian (9) en ik lopen samen van het riviertje terug naar de camping.
Hij kletst enthousiast over de dag. De wandeling op hoogte, het riviertje waar we gespeeld hebben en dan straks nog wraps eten! Zijn dag kan niet meer stuk.

Hoe eenvoudig kan het zijn, denk ik bij mezelf.
Eenvoud is een van mijn kernwaarden en ik kom er steeds meer achter hoeveel rijkdom er zit achter dat ene woord.

Wij zouden hier in deze omgeving allerlei uitdagende en vermakelijke activiteiten kunnen doen als paragliden, met een trein- en lift naar de hoogste bergtoppen, waterskiën enz enz.

Wij kiezen daar bewust niet voor. Ook niet voor het vermaken van de kinderen.
Ik merk aan mijn kinderen dat ze de beleving al zien in een bijzondere spinnenweb, frambozen plukken, uitzichten bewonderen en spelen in een riviertje.
Onderweg stellen ze alle drie regelmatig vragen waar ik het antwoord ook niet op weet. En samen mijmeren daar op verder. En soms is de vraag stellen alleen al genoeg.

Het werkelijke leven zit in de natuur.
In onze natuur en de natuur om ons heen.

Ruimte maken voor beleving en natuur van kinderen… Het is mijn missie dit in het onderwijs een bedding te geven omdat ik geloof dat hier iedereen in de school zich hier gezien, gehoord en begrepen door gaat voelen.

De serie van 4 groepswandelingen voor onderwijsprofessionals is daar een voorbeeld van. Maar 1 op 1 coaching in de magische natuur is uiteraard ook mogelijk.

Voor meer info of een persoonlijk gratis telefonisch gesprek, vul het contactformulier in. Ik help je graag verder naar een breder perspectief!

Evolve

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Ontvang tips en trics

Laat hieronder je gegevens achter

Gloednieuwe jaarprogramma Elvolve!

Check hier de info!

Evolve

Over Linda

Na twee keer in een burn-out te hebben gezeten, gooide ik in 2016 het roer om. Het was tijd om weer terug te keren naar de essentie. Mijn essentie. Na acht dagen letterlijk de blaren op mijn voeten te hebben gelopen, wist ik wat ik wilde. Ik nam ontslag in het onderwijs, ik ben voor mezelf gaan zorgen en me vervolgens opgeleid tot persoonlijke coach. Met als doel anderen te begeleiden om te bewegen naar verandering.

Gecertificeerd

Cirkel Centrum voor Coaching is geregistreerd bij