Deep dive in jouw geboorteverhaal

How we begin is who we become

 

 

Ontdek de waarde van de periode rondom jouw geboorte of die van je kind.

Tijdens deze Deep Dive in jouw geboorteverhaal ga je op reis naar het verhaal rondom jouw eigen geboorte of die van je kind.

 

Hoe een moeder haar leven ervaart tijdens de 9 maanden zwangerschap, helpt de baby te vormen en voor te bereiden op de wereld waarin het geboren wordt. Als je eenmaal geboren bent, wordt het leven vaak een herhaling van die eerste ervaringen in de buik.

De manier waarop die geboorte is gegaan en hoe je verwelkomt bent, vormt de basis voor je gevoel van veiligheid, verbondenheid en eigenwaarde. De ervaringen in jouw meest prille begin creëert jouw specifieke blauwdruk. Onbegrepen of lastig gedrag kan als een probleem ervaren worden. In de meeste gevallen ligt de oorsprong hiervan in de periode rondom de geboorte. Door hiernaar te kijken wordt het huidige gedrag verklaarbaar. En van daaruit volgt vanzelf de behoefte die het kind heeft met dit gedrag. Deze kennis en ervaringen komen uit de pré- en perinatale psychologie. Hier is al meer dan 35 jaar wetenschappelijk onderzoek naar gedaan. 

Je gaat op diep niveau bijvoorbeeld begrijpen waarom je kind jou niet kan loslaten, moeite heeft met dingen afmaken, veel spanning en alertheid ervaart, slecht slaapt, moeite heeft met nieuwe stappen, claimen enz.

Als je de werkelijke behoefte van jezelf of van een kind wilt ontdekken, kijk dan naar het meest prille begin.

De manier waarop ik hiermee werk is via Je geboorte in kaart. Tevens ook mijn opleiding en training tot op de dag van vandaag. Vanuit de kennis in pré- en perinatale psychologie heeft Je geboorte in kaart een kaartenset met geboorte imprints ontwikkeld.  Deze kaarten werken lichaamsgericht en intuïtief. Je lichaamsgeheugen wordt geactiveerd bij het zien van de foto’s op de kaarten. Zo herinnert je lichaam jouw imprints of die van je kind uit die specifieke periode.  Als (on)geboren baby bouwde je er automatisch een beschermingsmechanisme om heen. Je wordt je bewust van gebeurtenissen in die periode. Deze bewustwording zorgt ervoor dat je snapt waar het gedrag van je kind of van jezelf vandaan komt. Het is volkomen logisch gedrag! En dat het dus puur een beschermingsmechanisme is dan nu kan worden losgelaten. Heling dus.  

 

geboorte in kaart

Praktische info Deep Dive in jouw geboorteverhaal

geboorte in kaart
Je bent welkom voor een Deep Dive in jouw geboorteverhaal. Of het geboorteverhaal van je kind.
Van de periode in de buik bij je moeder – de imprints die daar zijn ontstaan – tot aan de eerste levensjaren.

Een eenmalige, diepe individuele sessie van 2 a 2,5 uur.

Bij mooi weer kan dit combineren we dit buiten in de natuur als in een binnen.

Bij minder mooi weer vindt deze sessie alleen binnen plaats.

Eten, drinken, alles geheel verzorgd.

Tijdelijk speciaal tarief: € 295,00, dat is all-in:

– 21 % BTW

– koffie. thee en iets lekkers

– alle materialen

Zegt je hart nu ‘ja’ , denk er dan niet langer over na en neem vrijblijvend contact met mij op. Meteen aanmelden kan natuurlijk ook!

Ik zie er naar uit jou te ontmoeten!

Veel liefs Linda