Deep dive in jouw verhaal

Voorbij moeilijkheden, labels, overtuigingen en plaatjes kijken. Ontdek jouw goud!

 

Ontdek de waarde van jouw levenservaringen,

zet ze om in nieuwe energie.

Ontdek jouw gouden lijntje!

Tijdens deze Deep Dive in jouw verhaal ga je op reis. Op reis naar de momenten van weerstand en momenten van verbinding in jouw leven. Je herinnert je jouw imprints, ervaringen in je leven die indruk hebben gemaakt.  Als kind bouwde je er automatisch een beschermingsmechanisme om heen, het is nu tijd om deze los te laten. Toen was het helpend, nu zit het je in de weg. De onbewuste oordelen en overtuigingen van toen, laat je los. 

Je transformeert ze in Goud.

Daardoor kun je je vrijer bewegen, is er meer speelruimte. Er ontstaat een bak met energie omdat je ineens ziet wat je eerst niet zag. En daarbij laat je dat wat onbewust vast zat in je lichaam weer los. Binnen in jou gaat het weer stromen, wow! En daardoor ook buiten jou! Zo binnen, zo buiten.

Je stapt een nieuwe dimensie in. Een dimensie van jouw natuurlijke Glim!

Zo kun je vanuit deze Deep Dive ook anders kijken naar kinderen. Je hoeft je kinderen niet te beschermen tegen die pijnlijke processen die jij in je jeugd had meegemaakt. Jouw kind loopt zijn eigen pad. Jij loopt jouw eigen pad. Door deze Deep Dive kun je je kind de ruimte geven. Jouw kind voelt bij jou de veiligheid om misstapjes te maken. Je hoeft hem of haar daar niet voor te behoeden. Het maakt deel uit van zijn levensreis. Tegelijkertijd geef je jezelf daardoor ook meer leefruimte!

Voor deze sessie is het Drieluik van Glim én de natuur het fundament.

Natuur

Tijdens deze sessie zijn we zowel binnen als buiten in de natuur. We stappen het veld van rust, ruimte, nieuwsgierigheid en vertrouwen in, de natuur geeft dat als vanzelf! Hier ontstaat inspiratie en creatie. Diepe symbolische boodschappen komen op je pad… Magisch!

 Jouw geboorteverhaal (of  die van je kind)

De periode rondom jouw geboorte of die van je kind is een blauwdruk van het leven. Alles wat een moeder denkt, voelt en ervaart tijdens de zwangerschap heeft impact op de (toekomstige) gezondheid, intelligentie en welzijn baby in haar buik. Hoe een moeder haar leven beschouwt tijdens die 9 maanden, helpt om de baby te vormen en voor te bereiden op de wereld waarin het geboren wordt. Als een baby eenmaal geboren is, wordt het leven vaak een herhaling van die eerste ervaringen in de buik.

Met voorbeelden ga je op diep niveau bijvoorbeeld begrijpen waarom je kind jou niet kan loslaten, veel spanning en alertheid ervaart, slecht slaapt, moeite heeft met nieuwe stappen, claimen enz. Dit kan je natuurlijk ook betrekken op je eigen geboorte.  Door dit aan te kijken kun je het helen. Er ontstaat rust en begrip!

Het drieluik van Glim

Dit is een heel verhelderend, zuiver en diepgaand instrument en bevat tools en oefeningen die zorgen voor diepte in de verbinding en vele lessen en inzichten over jezelf. Let op: dit drieluik is een levenshouding, een grondhouding. Géén trics, trucs of een quick-fix! Dit is ontwikkelt door Nicoline Jongschaap en zij inspireert niet alleen ouders en onderwijs maar inspireert met haar zuivere werkwijze inmiddels ook ondernemers om Glim in de wereld van nu te brengen. Momenteel word ik door haar gecoacht en opgeleid. Hier kun je meer informatie vinden.

 

Praktische info Deep Dive in jouw verhaal

Glim
Vanuit mijn zuivere hart nodig ik jou uit voor een Deep Dive in jouw verhaal.
Van de periode in de buik bij je moeder – de imprints die daar zijn ontstaan – tot aan nu.

Een eenmalige, losse, diepe sessie.

Één op één. 

Een dagdeel van 2,5 a 3 uur geheel voor jou.

Zowel buiten in de natuur als in een binnenlocatie.

Eten, drinken, alles geheel verzorgd.

Tijdelijk speciaal tarief: € 519,00 dat is inclusief :

– 21 % BTW

– lunch

– koffie. thee en iets lekkers

– inspirerende materialen die je meekrijgt

Zegt je hart nu ‘ja’ , denk er dan niet langer over na en neem vrijblijvend contact met mij op. Of meteen aanmelden kan natuurlijk ook!

Ik zie er naar uit jou te ontmoeten!

Veel liefs Linda