1 op 1 coachroute

Individuele coaching in de natuur

Tot rust gekomen.

Weer bewegingsruimte en creativiteit ervaren

Tijd voor luchtigheid, plezier en fun!

Neem jij de druk als onderwijsprofessional mee naar huis?

 

 

 • Het voelt alsof ik overal tekort schiet, zowel thuis als naar de kinderen in mijn klas.
 • De diepte van contact die ik zou willen met de kinderen is er te weinig.
 • Ik voel na werk geen rust en ruimte meer om aandacht te hebben voor mijn partner en gezin, laat staan voor mezelf.
 • Ik wil uit het keurslijf van controle, oordelen, papieren rompslomp, plannen en tijdsdruk. Maar hoe kom je daar uit?!
 • Ik zit zóveel in mijn hoofd dat ik er moe van ben of slecht slaap

Het ook vanuit rust en flow?

Mag het werk als leerkracht ook luchtig zijn?

Spelend je werk in?

Het leven is te kostbaar en te mooi om aan voorbij te racen, wat betekent dat we dat onze kinderen voor mogen leven. Maar hoe werkt dat bínnen een onderwijs- en gezinssysteem dat daar niet de ruimte voor maakt?

 

 • Hoe creëer ik rust, ruimte en vertrouwen bij mezelf en bij de kinderen?
 • Hoe laat ik controle, oordelen, werk- en tijdsdruk los?
 • Hoe kom ik, als ik thuis ben, ook écht thuis?
 • Is het onderwijssysteem nog kloppend voor mij?
 • Als ik écht alles waar kan maken, hoe zou ik dan het liefste mijn gezin- en werkende leven inrichten?

“Ik weet dat ik dit niet meer wil, maar ik weet nog niet wat ik wel wil. Als ik eerlijk ben, wil ik vooral rust. Even niets. En tegelijkertijd zou ik graag weten waar ik aan toe ben.”

Mijn naam is Linda Mechielsen, eigenaar van Cirkel Centrum voor Coaching en dit is een van de meest voorkomende statements die ik hoor.

Toen ik nog werkte als leerkracht met thuis drie jonge kinderen voelde me zó opgejaagd, opgeslokt en onder druk gezet! Nu ben ik heel wat ervaringen, innerlijke wijsheid en levenslessen verder en kan ik zien dat dit ook anders kan. Ook in het onderwijs. Juíst in het onderwijs.

We worden vol levensenergie, nieuwsgierigheid en creativiteit geboren. Dit is wie als mens van nature zijn. Hoe ouder we worden, hoe minder hier van overblijft. We moeten voldoen aan allerlei malletjes en eisen om in het systeem te kunnen passen. Met andere woorden: we worden uit onze natuurlijke staat van zijn gehaald. Kinderen gaan vervolgens naar kindercoaches, therapeuten of andere hulpverleners om weer het vertrouwen    
in zichzelf te vinden. Volwassenen raken overspannen of burn-out en volgen
dezelfde gang naar hulpverleners.

In mijn visie klopt dit niet!

Als wij als onderwijsprofessionals onze unieke gaven en talenten opgraven, voeden en leven, dan maken we gezonde, natuurlijke keuzes vanuit vertrouwen, nieuwsgierigheid, rust en ruimte. Zo komen wij zelf, de kinderen en de natuur weer in balans.

Zo zorgen we ervoor dat de systemen zich aan ons aanpassen in plaats van andersom.

Voel jij het ook? Het is tijd voor verandering! Tijd om te leren in alle drukte en onrust stevig te blijven staan. Om werkelijk naar jouw eigen stem en die van de kinderen te luisteren!

Wandel je mee?

Gediplomeerd en gecertificeerd

coachprofessional Linda Mechielsen

Meer over mij

“Je wist me feilloos aan te voelen op welk vlak dan ook; zeker op emotioneel, dan wel gevoelsvlak. En dat vind ik echt jou brandmerk, jouw talent. ABSOLUUT, geen twijfel over. Dat mogen meer vrouwen onder ons beseffen; dat er een vrouw in jouw omgeving is, die jouw daadwerkelijk 1 op 1 geweldig goed op weg kan helpen naar jouw zelf.”

– Natasha Sodirijo – cliënt individuele coachroute

Maak de stappen naar rust, bewegingsruimte en flow met 6 maanden 1 op 1 coaching in de natuur

Aandacht en begeleiding op diep niveau. Ik luister, kijk en voel voorbij jouw woorden.
Ik creëer voor jou een veilige basis van rust, ruimte, vertrouwen en nieuwsgierigheid.
Deze basis nodig om groeistappen te kunnen zetten!

Glim

1. Weerstand waarnemen

Je leert jouw subtiele signalen waarnemen die je lichaam afgeeft. Dat is essentieel, omdat daar jouw antwoorden te vinden zijn, dus niet in je hoofd. Wanneer en waar voel je die weerstand en wat betekent dat voor jou?

Je gaat herkennen wanneer jij in weerstand zit en wanneer jij in verbinding bent. Je herkent, erkent, accepteert oefent, speelt.

2. In je gedrag duiken

Die ervaringen maken dat je steeds sneller weer terug naar de verbinding met jezelf en met het kind komt. Hieruit pakken we uiteraard ook jouw dromen en verlangens. Wat fluistert je ziel, wat zegt je hoofd?

Je overtuigingen over jezelf maken wat jij denkt en wat je gelooft en dat zegt alles over wat je doet en wie je bent. Wil jij weer glimmen, dan pakken we de oorzaak aan!

3. Het kind en de natuur als spiegel voor reflectie

Wat jij voelt en ervaart spiegelt het kind jou terug via zijn of haar gedrag. Hieruit valt ongelooflijk veel goud te halen voor verandering! En de natuur spiegelt je voortdurend boodschappen: jouw hobbels, overtuigingen en gevoelens, maar ook bevestiging en ondersteuning. Dit gaat voorbij woorden en gedachten waardoor je het onbewuste in jezelf bewust maakt. En dan is er verandering mogelijk!

1 op 1 coachroute van 6 maanden 

Zes maanden intensieve persoonlijke coaching afgestemd op het aanspreken van jouw potentieel en behoeften.

 

 • STAP 1 Boek een gratis telefonische intake.

 

 • STAP 2 We maken een afspraak voor een natuurcoachsessie van 1,5 uur. Tarief: € 181,50 inclusief 21 % btw. Zo krijg jij feeling met hoe ik werk en of dit bij jou past. Na deze sessie beslis jij of je verder wilt.

 

 • STAP 3 Ontvang een Deep Dive sessie van ca. 4 uur op een locatie binnen en/of buiten.

 

 • STAP 4 In en periode van 6 maanden plannen we 10 sessies van 1,5 uur op een prachtige inspirerende plek in de natuur de weg richting jouw dromen
  en verlangens. Voel je vrijheid, ruimte en creativiteit weer
  helemaal stromen en kom echt bij jezelf!

 

 • EXTRA  Ontvang een prachtig welkomstpakket (t.w.v. € 50,00)

Ben jij bereid in de spiegel naar jezelf te kijken? Om vanuit innerlijke rust, ruimte en flow jouw plek in te nemen in het onderwijs. Stap in op deze coachroute en maak voor jezelf en de kinderen het verschil!

Boek een gratis en vrijblijvende kennismaking:

4 + 6 =

Tarief

 

€ 3750,00 INclusief 21 % BTW

 • Betaling in 1, 2 of 3 termijnen mogelijk.
 • Wellicht dat coaching via jouw werkgever wordt vergoed. Dit valt vaak onder het budget voor scholing en persoonlijke ontwikkeling. Vraag jouw werkgever naar de mogelijkheden.

Ervaringen

Bedankt voor sessies, hierdoor werd ik me er scherp van bewust dat ik al jaren in de overlevingsstand zat. En begon ik helder te krijgen dat ik dit niet meer wilde en waar ik naartoe wil. Door dit besef ben ik stappen in die richting gaan zetten, en ervaar ik de kracht en rust van in het nu leven. Er is iets gaan stromen, wat ik nodig heb lijkt op mijn pad te komen. Ik kijk uit naar wat nog gaat komen!

Karin Veldkamp

Cliënt individuele natuurcoachsessies

Ik heb het zeker als heel erg fijn ervaren om zo samen met jou een wandeling te maken.  Ik heb er zeker wel wat aan gehad. Vooral ook dat je me liet inzien dat ik meer ‘vertrouwen’ in mijn lieve dochter moet hebben, zeker naar de toekomst… en dat je niet weet hoe het loopt dus er nu ook zeker nog niet angstig over worden. Ook wat betreft werk was het fijn om van gedachten te wisselen, en de vraag die je bij mij neerlegde; ‘of ik ergens zou kunnen werken wat ik niet leuk vond… en wat dat dan met mij lichamelijk en geestelijk zou doen..’ hield mij erg bezig. Ook de spiegel die de heide voorhield… het leek allemaal zo ‘doods’ maar toch is het gaan bloeien, vond ik heel mooi.. en kon ik ook echt terug koppelen; nu voel ik me ‘doods’ maar ook ik ga wel weer bloeien.. Ga vooral zo door in de natuur, want dit past heel goed bij je en ik kan zien dat het je blij maakt! En dat werkt positief aanstekelijk!

Evelien K

Deelnemer individuele wandelsessie

Een paar weken geleden een mooie natuurwandeling gemaakt. Ik startte de wandeling met dat ik dingen anders wil doen voor m’n dochter en hierin nog van alles wil leren. In Linda vond ik een warme persoonlijkheid die goed luistert en het moment laat zijn zonder zelf continu haar mening en oplossing te geven. Haar frisse blik deed me realiseren dat ik te weinig stil sta en waardeer waar ik allemaal al heel hard mee bezig ben en welke gigantische stappen ik al heb gemaakt. Het leven is een proces en stil staan daarbij is het meest waardevol.
Dankjewel Linda dat ik samen met jou mocht stilstaan bij mijn proces en je mij deed inzien dat er continu verandering is en dat niet nog extra opgezocht hoeft te worden.
Aranka Schippers

Deelnemer individuele wandelsessie

Van maart t/m juni heb ik de 4 maanden coachroute gelopen met Linda. Ik heb in deze periode zoveel geleerd. Ik heb mezelf teruggevonden en daarmee bedoel ik dat ik door Linda ben gaan nadenken over welke waarden belangrijk zijn voor mij. En wat de dingen zijn waarvan ik energie krijg, wat ik graag zou willen, wat mijn wensen zijn. Veel van mijn wensen heb ik in deze maanden gerealiseerd: minder werken, meer tijd voor een boek lezen, muziek maken, muziek luisteren. Ik wilde graag vrijwilligerswerk doen op school en na de zomervakantie is dit ook gebeurd en ik geniet er enorm van.

 Linda kan heel goed luisteren en stelt vragen en vraagt door. Hierdoor heb ik nieuwe inzichten gekregen en daarmee kan ik nu verder. Het coachingstraject is afwisselend qua omgeving: elke keer weer prachtige wandelingen, maar ook qua aanpak: wandelen, ontspanningsoefeningen, inchecken bij jezelf, kopje thee met wat lekkers, kaartjes met vragen en inzichten, een heerlijke lunch. Het was een periode waarin veel gebeurd is en waar ik dankbaar op terugkijk. Linda, bedankt voor alles en ik blijf je volgen op je telegramkanaal.

Riemke

Cliënt 4 maanden coachroute

Nu zit ik in een behoorlijke fase van bewustwording  en heb samen met jou al mijn doelen bereikt. Zelfs mijn ideale werkweek is werkelijkheid geworden. Zooo blij :))
Je leerde mij kennen in een van mijn chaotische periodes in mijn leven waar ik absoluut hulp nodig had. Deze heb je me voor de volle 100% gegeven. 1 van de mooiste eigenschappen die je hebt, is dat je me feilloos wist aan te voelen op welk vlak dan ook; zeker op emotioneel, dan wel gevoelsvlak. En dat vind ik echt jou brandmerk, jouw talent. ABSOLUUT, geen twijfel over. Dat mogen meer vrouwen onder ons beseffen; dat er een vrouw in jouw omgeving is, die jouw daadwerkelijk 1 op 1 geweldig goed op weg kan helpen naar jouw zelf. Want ook jij bent uniek!
Daarnaast heb je mij op een heel eigen en goede wijze een spiegel voor weten te houden, waardoor ik daarna grote stappen heb durven maken. Ja, durven! Ook mijn angst overwinnen is behaald in de tijd dat ik door jou geholpen ben. Zeer dankbaar.
Ook erg leuk om te vertellen dat je mij bepaalde inzichten hebt gegeven die op een, voor mij, heel makkelijke manier geïmplementeerd konden en kunnen worden in mijn dagelijks bestaan, waardoor mijn leven een stuk simpeler is geworden.
En bovenal, mijn man zegt nu dat ik meer zelfreflectie heb, meer zen en huiselijker ben. Zelfs op relationeel vlak is het doorgetrokken en daar ben ik ook heel dankbaar voor.
Linda, je bent een TOPPER.
Ik beveel iedere vrouw een keer te gaan wandelen met Linda, want je maakt echt daadwerkelijk stappen, niet alleen fysiek.
Liefs van Natasha
Natasha Sodirijo

Cliënt individuele coachroute

Waarom kan ik jou hierbij helpen?

Waarom juist ik degene ben die jou hierbij kan begeleiden?
Van 2003 tot en met 2016 was ik leerkracht op een reguliere basisschool. Ik heb dus van binnenuit ervaren hoe het schoolsysteem werkt en schade toebrengt aan vele kinderen én onderwijsprofessionals.
Als moeder van 3 opgroeiende (hooggevoelige) kinderen ervaar ik dagelijks wat ze thuis en op school nodig hebben. Wat wel en wat niet werkt. Wat ik zelf nodig heb. Heet werd me steeds duidelijker dat mijn lichaam mij hierin de weg wijst. Ik ben me sinds 2016 helemaal gaan wijden aan lichaamsbewustzijn. Ik merkte dat ik mijn antwoorden in mezelf had te vinden in plaats van in de buitenwereld. 
Ik was tot ongeveer 2016 een persoon perfectionstische aanleg had, het goed wilde doen voor anderen, gevoelig was voor de mening van anderen. Met hulp van anderen zet ik samen met mijn gezin stappen die ons goed doen. We kiezen bewust ons eigen pad. Los van wat anderen denken en vinden. Dat betekende bijvoorbeeld voor mezelf uit het onderwijssysteem stappen. En voor de kinderen hebben we gekozen voor een school zonder toetsen en minder methodes en waar buitenspelen als ontwikkeling wordt gezien.
Hoe rauw (rouw) het leven kan zijn heb ik diverse keren ervaren. De grootste impact had het overlijden van mijn moeder in 2020. Tegelijkertijd heeft dat ook veel bewustwording, kennis over het lichaam en groei gebracht.
Niet alleen door ervaring maar ook door tot op de dag van vandaag scholing, opleiding en coaching te volgen, ben ik in staat om mijn potentie in de wereld te zetten en tegelijkertijd een commitment op zelfcompassie te hebben. Lichaamsbewustzijn is mijn navigatie, waar ik voor opsta én mijn dagelijkse practice!
Ik neem mijn persoonlijke en vakmatige groei serieus en daardoor ook die van jou: ik word permanent gecoacht.

Gecertificeerd/opgeleid

Cirkel Centrum voor Coaching is geregistreerd/gecertificeerd/opgeleid bij:

 

– Gecertificeerd coachprofessional

– Geboorte in kaart specialist

– Gecertificeerd Sundoor Vuurlooptrainer

– Gecertificeerd Krachtdierenspel-coach

 

Opleiding / training / coaching gevolgd bij:

Tori, expertisecentrum voor levenskunst en leiderschap

De Bewustzijnschool: The Businessschool

Opleiding tot natuurcoach bij Jij Natuurlijk

Training Krachtdierenspel

Training + coaching bouw jouw droombedrijf bij Marloes Halmans

Training + coaching Betekenisvol Ondernemen bij Wiebe Bakker

Inner Stance training + coaching; performance coaching gericht op prestaties en resultaat

Training  en coaching bij Glim voor kinderen van nu