Het onderwijs van jouw dromen en verlangens

 

 

Het onderwijs van jouw dromen creëren in de realiteit

Download hier het document Het onderwijs van jouw dromen creëren in de realiteit.

Als je een nieuw verhaal wilt creëren in het onderwijs, begint dat altijd bij jezelf. Wachten tot iemand anders hiermee begint zorgt niet voor verandering. Begin zélf! Jij kunt dit, jij hebt de de kracht én de moed. Misschien ervaar je dat nu nog niet zo. Door met de stappen in het document bezig te gaan, groeit jouw energie, jouw moed en het vertrouwen in jezelf.

Natuurlijk creëer je een verandering niet zomaar alleen. Het is fijn als je dit samen met collega’s kunt doen. Of nog mooier: met je hele team!  Misschien nodigt dit wel uit om een studiedag eens anders in te vullen: lekker buiten in de natuur, rondom een vuurtje, of op een andere plek die uitnodigt om nieuwe ideeën en inspiratie op te doen. En het eens te hebben over ieders dromen en verlangens voor het onderwijs. Dit zorgt altijd voor hoge energie!

Heb je die collega’s niet: dan kun je alsnog zelf aan de slag. Jij bent namelijk verantwoordelijk voor jouw groei, ontwikkeling en werkgeluk. Die hangt niet af van anderen. Dus ga lekker aan de slag. Deel de stappen op in de tijd. Creëer moment in je agenda. Maak jezelf, je dromen en verlangens belangrijk, want niemand anders zal dit voor je doen.

Zet kleine stapjes, vertraag en zie hoeveel er al lukt en welke lessen je onderweg op doet. Geniet!

Laat het mij gerust weten als je vragen hebt. Ik sta je graag te woord!