Mini natuur retraite

 

In verbinding met gelijkgestemde vrouwen

 

In verbinding met je ware natuur 

 

Een plek waar ‘moeten’ niet bestaat

Een plek waar je loskomt van je huis, gezin en werk

Een plek waar ruimte is om opnieuw je richting en keuzes te bepalen

 

Samen met een kleine groep vrouwen wandelen we naar een prachtige, inspirerende plek in de natuur.
We gaan de stilte in om écht in het hier en nu te landen en volop de natuur te beleven.
Je hoofd die in het dagelijks leven overuren draait komt tot rust, waardoor je van denken naar voelen naar intuïtie shift.
Er is alle ruimte om je eigen richting te bepalen: je krijgt tijd om zelf rond te dwalen en eigen paden te ontdekken.
Met kleine, diepgaande rituelen in de natuur wordt je uitgenodigd datgene wat voor jou belangrijk is in je leven te bekrachtigen.
Verder is er ruimte om ervaringen met andere vrouwen uit te wisselen. Maar jij bepaalt of je dat wilt. Hierin kun je ten alle tijden je eigen keuze maken.
Vanuit je natuur en intuïtie leven betekent in mijn visie je onthechten van gedachten, gevoelens, prestaties, materialisme.
Weg van je scherm,
Weg van Corona.
Weg van alle prikkels.
Naar de stilte.
Wat er dan overblijft is jouw licht, jouw pad, jouw natuurlijke wijsheid.
Als we in de natuur zijn, dan ontspant je lichaam snel. Vanuit de stilte en rust die de natuur ons spiegelt hoort je de continue conversatie die je met jezelf hebt. Tot het op een gegeven moment vanzelf oplost. Het mooie is: dit gaat helemaal vanzelf! Hiervoor hoef je niets te doen! Je landt weer letterlijk vanuit je hoofd weer met twee voeten op de aarde.

En dan komen we een laagje dieper. Bij de essentie. De natuur.
Wat is je zielsverlangen en welke eerste kleine actie kun je nemen richting dat verlangen. Want het is belangrijk dat je hiermee ook uit de voeten kunt in je dagelijks leven.

Ik heb al vele keren mogen zien hoeveel kracht en zelfvertrouwen er dan tevoorschijn komt! Dit is het allermooiste wat er is! En voor jou is dit het allergrootste cadeau om te ontvangen! Eigenwaarde, zelfcompassie, kracht, groei, grootsheid, ontspanning, energie…
Alles valt op zijn plek.

Doe je mee?

Je kunt deze retraite ook aanvragen voor bijvoorbeeld collega’s, vriendinnen, zussen, etc. 

Mini natuur retraite 

zaterdag 17 april 2021

zaterdag 22 mei 2021

zaterdag 19 juni 2021  (gecancelled ivm verhuizing)

Aanvang: 8.45 uur

Start: 09.00 uur

Einde: 11.00 uur

Plaats:

Natuurgebied Loenermark – Schaapskooi

Droefakkers in Loenen (Gelderland)

Groepsgrootte: maximaal 6 deelnemers

Tarief€ 24,95 per persoon, incl 21 % btw.

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief om als eerste op de hoogte gebracht te worden over alle ins en outs en inspiratie over stappen zetten richting wie jij van nature bent.

van druk naar geluk

Waarom zou je meedoen?

  • Omdat het gezond is jezelf regelmatig weg te halen van alle dagelijkse prikkels, drukte, Corona en digitale activiteiten. Buiten is het echte leven!
  • Omdat je fysiek stappen gaat zetten naar wie jij van nature bent.
  • Omdat je ontspant en nieuwe energie opdoet!
  • Omdat je het leven weer écht gaat voelen en ervaren!
  • Omdat je uit de automatische piloot stapt en leert hoe je keuzes kunt maken die passen bij wie jij van nature bent!
  • Omdat live ontmoetingen met gelijkgestemde vrouwen  plezier en energie geeft.
  • Omdat je iets bijzonders gaat beleven, op avontuur samen met anderen, heerlijk dwalen, genieten van de stilte en rust afgewisseld met goede gesprekken
  • Omdat je mooie rituelen gaat beleven in de natuur waarin je je verlangens en wensen echt grond geeft.
  • Omdat je het avontuur nieuwe paden en mogelijkheden ontdekken aangaat, wat een ware reset voor body & mind inhoudt.
  • Omdat je rust in je hoofd creëert: de natuur zorgt o.a. voor ontspanning en creativiteit. Ervaar dat dit een weldaad voor je mind is!

Ben jij vrouw en zeg jij hier JA tegen? Meld je dan aan!

Weet jij meerdere vrouwen die hier interesse in hebben? Bijvoorbeeld vriendinnen, collega’s, zussen, etc. Dan kan dit ook op aanvraag geboekt worden. Vraag naar de mogelijkheden via de aanmeld-knop hieronder.

Ervaringen

Ik vond het beleven en het doorleven van de miniretraite geweldig, erg genoten en verwonderd geraakt hoe alles zo als vanzelf leek te gaan. Alles op de juiste tijd, juiste manier, juiste wijze. Dankbaarheid was het gevoel wat overheerste. Mijn parel is dan ook dat ik meer in het hier en nu mag gaan leven en dat ik daar de kracht voor heb in zelfliefde. Verleden loslaten en de toekomst omarmen in wat komt. Mooie inzichten/spiegels mogen ontvangen tijdens de wandeling. Love it!!!
Ik beveel deze retraite aan andere mensen aan die meer vanuit hun gevoel willen gaan leven. Of gewoon even de behoefte voelen om met gelijkgestemden op pad te zijn. Het is ongedwongen, het is luchtig en het is laagdrempelig en niet onbelangrijk… je bent heerlijk bezig in de natuur!! Alleen dat als geeft zoveel positieve energie. Een mooie stap om te ervaren hoe je meer vanuit je gevoel kan leven. Het is een minireisje naar binnen.
Diana

deelnemer natuurretraite

Ik heb de ochtend als zeer mooi ervaren, het heeft me mooie bevestigingen en inzichten gegeven. Door je rust en op de “achtergrond zijn” gaf je in ieder geval mij de ruimte om mijn eigen plan/ervaringen op te doen. Dankjewel voor deze ruimte
Anoniem

deelnemer natuurretraite

Ik vond het fijn dat ik het inzicht kreeg dat ik mijzelf nog teveel druk opleg waardoor ik letterlijk van het pad af ga en er chaos ontstaat om de weg weer terug te vinden. 
Het belangrijkste inzicht is om zelf paaltjes te plaatsen langs de weg en te blijven bedenken “van wie moet ik iets” en “klopt dit?”
“Hoe kan ik ik de me-time die ik heb ontspannen en makkelijker laten verlopen?”
 
De schapen die we de heide op zagen lopen vond ik prachtig, zij gaven me het inzicht dat het leven in een kudde je geborgenheid geeft. Tevens hoorde ik de herder praten dat ze eerst dicht op elkaar lopen en eenmaal op de heide hun eigen plekje zoeken om te grazen. Verbinding en samenzijn als basis met daarbinnen je eigen plek. Dat is waar ik naar zoek en wat ik voel dat er steeds meer is.
Je gaat een heerlijke wandeling maken in een prachtig gebied. En daarbij wordt je uitgenodigd om te kijken naar wat de natuur je allemaal laat zien. Speciaal voor jou, iets wat past in je leven en wat je helpt bij het verkrijgen van inzichten.
Chandrika van der Meulen

deelnemer natuurretraite, sensitiefinzijn.nl

Een natuurretraite, wat ga ik dan doen was mijn eerste vraag. Door een bekende werd ik hierop geattendeerd en het maakte mij heel nieuwsgierig. Ik vind het doen van nieuwe dingen altijd leuk en heb daarom alleen de korte uitleg van Linda op Facebook gelezen. Ervaren zegt mij zoveel meer, dus daar ging ik. Het was een prachtige zaterdagochtend met een zonovergoten bos en heide.
Zelfontwikkeling is iets waar ik ontzettend veel van leer en aan heb. Met Linda ging ik in gesprek over het “denken en voelen”.
Zij gaf mij ook weer de inzichten dat je gevoel zo veel meer zegt dan dat je, ja daar komt die, denkt. Het in je hoofd blijven zitten zorgt ervoor dat je eerste ingave vertroebeld raakt. Mijn gevoel dat zoveel meer aan mij laat weten en waar ik zoveel meer kan uithalen.
Dat is toch wel wat ik echt meeneem uit deze sessie. En als je gevoel je een keer net het anders laat doen wat dan net iets anders uitpakt, daar leer je ook weer van. 
Vooral het even niks, maar het even van alles kan en mag dat is zo bevrijdend. Het bos en de heide laten je zo in het hier en nu zijn doordat het je zoveel inzichten biedt en met de aanvullingen van Linda was het een hele fijne en mooie ervaring. 
Deze ervaring kan ik iedereen aanbevelen. Laat eens even alles wat je in je hoofd hebt los en geniet en voel! 
Charlotte

deelnemer natuurretraite

 

Als ervaringsdeskundige en opgeleid natuurcoach heb ik zelf de richting en juiste tools weten te vinden die mij dagelijks helpen voor mezelf te zorgen. Én tegelijkertijd een fijne balans te hebben tussen werk, moeder en partner zijn, zorg voor mijn ouders en ook sociale contacten te kunnen onderhouden.

Ervaringen overige natuur(coach)sessies

Het was intensief, positief en motiverend. Je stimuleert mij na te denken wat bij mij past, wat heb ik nodig. Je geeft tips maar mag zelf kijken of dit bij je past. Daarbij ben en kijk je ook heel praktisch.

Anoniem

Heel erg bedankt voor de inspirerende wandeling!

Ik heb het gevoel dat ik weer stroom en dat al mijn zintuigen weer openstaan.

Anoniem

Een wandeling met Linda is als het nemen van een bosbad. Tijdens het wandelen voel ik dat mijn lijf ontspant, ruik en zie ik optimaal, zonder mij daarvoor bewust te moeten inspannen. Een heerlijke bezigheid om ontspannen het weekend in te kunnen gaan!

Susanne

Een paar weken geleden een mooie natuurwandeling gemaakt. Ik startte de wandeling met dat ik dingen anders wil doen voor m’n dochter en hierin nog van alles wil leren. In Linda vond ik een warme persoonlijkheid die goed luistert en het moment laat zijn zonder zelf continu haar mening en oplossing te geven. Haar frisse blik deed me realiseren dat ik te weinig stil sta en waardeer waar ik allemaal al heel hard mee bezig ben en welke gigantische stappen ik al heb gemaakt. Het leven is een proces en stil staan daarbij is het meest waardevol.
Dankjewel Linda dat ik samen met jou mocht stilstaan bij mijn proces en je mij deed inzien dat er continu verandering is en dat niet nog extra opgezocht hoeft te worden.
Aranka Schippers

Veel gestelde vragen

Gaan de natuursessies ook door bij regen?
Ja, ook bij regen gaat het door. Mijn motto is: slecht weer bestaat niet. Slechte kleding wel ;-). Het is een bijzondere ervaring om in de regen te lopen en op te merken wat dit met je doet.

Alleen bij gevaarlijk weer, code oranje en rood en bij zeer onbestendig weer gaat het niet door. Dat laat ik je dan tijdig weten. 
Moet ik nog iets meenemen?
Een notitieboekje met pen en een flesje water is altijd fijn om mee te nemen.
Mag ik ook iemand meenemen?
Jazeker! 
Moet ik een geoefende wandelaar zijn?
Nee hoor! Zelfs een goede conditie is niet vereist. Het is wel fijn als je goed ter been bent, aangezien we wel over natuurpaden lopen met hobbels en kuilen.
Welke kleding en schoenen zijn handig?
Stevige waterdichte schoenen. En ik raad aan om buienradar in de gaten te houden qua temperatuur en eventuele regen. Dan kun je je kleding daarop aanpassen.

Aanmelden

Gecertificeerd

Cirkel Centrum voor Coaching is geregistreerd bij
de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg
het Kwaliteitskeurmerk van de SBCE: Kinderen, jongeren
en gezinsprofessional en professionals voor Volwassenen