Werkwijze

De juiste weg

 • “Zou je het niet wat rustiger aan doen?”
 • “Je moet gewoon vaker ‘nee’ zeggen.”
 • “Kom op, je moet gewoon wat assertiever zijn.”
 • “Jij hebt toch alles prima voor elkaar?”

Hoor jij dit ook in gesprekken terug van anderen? Was het maar zo eenvoudig he. Dan was jij nu niet op mijn website belandt.

Wat als ik jou vertel dat jij echt het lef gaat hebben jezelf op één te zetten? Ik geloof in jouw superpower, positiviteit en talenten. Die komen tevoorschijn als jij besluit met mij samen te werken.

Hoe werkt het

Tijdens een eerste vrijblijvende kennismaking in mijn praktijk of tijdens een wandeling kijken we samen naar jouw situatie en naar wat jij nodig hebt.

Daarna hebben we telefonisch contact over het plan dat jou gaat helpen naar jouw wensen.

Als het van beide kanten goed voelt gaan we aan de slag! We spreken zoveel mogelijk af in de buitenlucht. En enkele keer is het passender om in mijn praktijk af te spreken omdat dat gezien de activiteit of het weer beter is.

Samen onderzoeken

Ik geloof namelijk dat wie jij van nature bent altijd aanwezig is in jou. Dat je steeds verder van jezelf af komt te staan komt omdat je voortdurend aanpast. Want je bent gevoelig voor reacties en meningen van anderen. Je wilt iedereen te vriend houden. Je vergeet wat goed voor jou is. Als je dat maar lang genoeg volhoudt gaat je lichaam signalen afgeven, zoals bijvoorbeeld:

 • je voelt je erg opgejaagd en rusteloos
 • je slaapt slecht
 • je voelt je onzeker
 • je hebt moeite met concentreren
 • je hebt langdurig last van een hoge hartslag, rugpijn, hoofdpijn zonder dat er sprake is van medische oorzaken.

Samen onderzoeken we welke beperkende patronen en overtuigingen er zitten onder je gedrag. Wat heb jij nodig om je talenten weer aan te spreken in je dagelijks leven en goed voor jezelf te zorgen? Dat maken we samen inzichtelijk. Ik werk zoveel mogelijk ervaringsgericht. Dat betekent dat ik je positieve situaties laat ervaren. Ervaringen worden opgeslagen in je lichaamscellen. Die vergeet je nooit weer! Deze maken dat je echt weer gelooft in jezelf!

We verkeren zoveel mogelijk in de natuur omdat uit vele wetenschappelijke onderzoeken is gebleken dat je daar ruimte gaat voelen, in beweging komt en andere delen in je brein worden aangesproken.

Dit helpt bij het uitzoomen uit je situatie, je creativiteit wordt gestimuleerd, ofwel je gaat het geheel anders doen! Je vindt zelf je oplossingen en je zet daadwerkelijk stappen richting je wens!

Uiteindelijk zul je zien dat je weer in je natuurlijke staat terecht bent gekomen. Je kunt weer ontspannen, plezier hebben en energie voelen in je dagelijks leven!

Werken met Cirkel betekent

 • Ik neem je mee naar buiten: geen therapeutische setting dus
 • Het is wetenschappelijk bewezen dat de natuur een zeer positieve werking heeft op het brein waardoor je je relaxt voelt en de energieslurpende aandacht op je problemen verdwijnt.
 • Klanten zeggen dat ze zich bij Cirkel écht gezien, gehoord en begrepen voelen.
 • Gratis face to face kennismaking. Omdat je dan pas kunt bepalen of mijn coaching iets voor je is.
 • Ik werk met metaforen uit de natuur. Die triggeren meteen een diepere laag in je jezelf. Geen oppervlakkig geneuzel dus.
 • Geen protocollen en papieren. Bij Cirkel ben je een mens, geen papier of getal.
 • Geen wachtlijst. Deze week bellen = deze week nog een afspraak.

Ervaringen

Dank je wel voor de leuke wandeling en het fijne gesprek dat we hadden.

Het is elke keer weer fijn om de natuur in te gaan. Dichtbij mezelf te blijven en hardop te kunnen uitspreken wat ik nu meemaak. Dat maakt dat ik kan voelen hoe het van binnen resoneert. Die ruimte geef jij en dat is mooi. Het ook stil mogen zijn en even alleen de elementen binnen laten komen en die leuke vogeltjes te volgen van boom tot boom :-). Het is waardevol om ook stil te kunnen zijn bij een ander.

M.V.

Deelnemer individuele wandelsessie

Vanmorgen samen met Linda mijn gewonnen inspiratiewandeling gelopen. Wat hadden we een geluk met mooie weer. Heerlijk gewandeld en fijn gepraat. Het fijne vond ik vooral dat ze (voor mijn gevoel) zonder oordeel me soms net even anders laat kijken naar zaken waar ik tegenaan loop.

Judith

Deelnemer individuele wandelsessie

Ik vond het een bijzonder mooie ervaring. Ook het aantal deelnemers was prima, gemêleerd publiek ook, leuk!

Iedereen even hartelijk en open en belangstellend naar elkaar. Positieve sfeer en knusse locatie.

Dat het uiteindelijk stopte met regen en de maan zichtbaar werd, was magisch.

Ik denk nog vaak terug aan de loop als het even tegen zit. Opbeurend werking heeft op mij.

Ook de persoonlijke overwinning blijft me bij.

-

Deelnemer vuurloop