Pure ervaringen in weerstand en verbinding in het ouderschap

Twee keer kwamen zes moeders bij elkaar om zich te laten inspireren door Glim.

Door het delen van eerlijke, pure ervaringen van weerstand en verbinding in het ouderschap ontstond er een magische verbinding tussen de moeders onderling. Alles mocht er zijn: een lach en een traan. Stuk voor stuk voelden ze zich gezien, gehoord en begrepen. Er was veel herkenning in wat ze met elkaar deelden. Het gevoel dat ieder wel eens weerstand en moeilijke periodes ervaart, maakte dat je je als moeder niet meer raar, minderwaardig of alleen voelt. Het lucht op. Je hoeft het allemaal niet alleen te doen.

Ook hebben we ervaren wat weerstand (haast, druk, controle en oordelen) en verbinding (rust, ruimte, nieuwsgierigheid en vertrouwen) in je lichaam doet. Je lichaamshouding en luisterhouding kan hierin echt het verschil maken. Kinderen reageren namelijk niet op je woorden en niet op wat je zegt. Maar wel op je energie en gevoel.

Door verschillende oefeningen en gesprekken werd de verbinding met jezelf en met de andere moeders onderling versterkt. Deze moeders staan voor elkaar klaar, zó fijn! Juist dát doet je kind ook goed: doordat jij je beter voelt, kun je ook vanuit rust en vertrouwen reageren op je kind. Dát is Glim!

Is jouw nieuwsgierigheid gewekt? Ik neem je graag  mee in deze zuivere energie. Je komt werkelijk anders thuis dan dat je wegging. Tegen een kleine vergoeding inspireer ik jou en andere moeders of professionals erg graag. Laat in het contactformulier een bericht achter waarin je jouw interesse meldt. Dan neem ik snel contact met je op.

Evolve

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Ontvang tips en trics

Laat hieronder je gegevens achter

Gloednieuwe jaarprogramma Elvolve!

Check hier de info!

Evolve

Over Linda

Na twee keer in een burn-out te hebben gezeten, gooide ik in 2016 het roer om. Het was tijd om weer terug te keren naar de essentie. Mijn essentie. Na acht dagen letterlijk de blaren op mijn voeten te hebben gelopen, wist ik wat ik wilde. Ik nam ontslag in het onderwijs, ik ben voor mezelf gaan zorgen en me vervolgens opgeleid tot persoonlijke coach. Met als doel anderen te begeleiden om te bewegen naar verandering.

Gecertificeerd

Cirkel Centrum voor Coaching is geregistreerd bij